Ima neka zenska da zna da pise romanticna pisma...

Uvek sam se pronalazila u ovoj pesmi, ali ne nih mogla pisati tako kako ti opisuješ
A niko nikad nije bio nezadovoljan mojim romantičnim, i bilo kojim drugim pismima,
A pisala sam milione pisama nekada, u ona vremena kad se pisalo...
Vojnička, drugarska, ljubavna....

Ne znam, necu da radim dijagnostiku tamo gde nema uslova za to, a ni potrebe..
Ova tvoja izjava je primer za to....
Licni afinitet, licno iskustvo prijema neke vestine koja i ne mora da ima veze sa afinitetom, i dodatna info koja ima veze sa vestinom i pokazuje zadovoljenje medjusobnih afiniteta korenspodenata, tj da je uzivanje bilo obostrano...

Kao sto ni tebe ne mora da su svi ocenjivali na osnovu nekog detalja koje si napisala u pismu , ni na prvu ni na drugu loptu , to ne mora biti samo korupcija i mito zato sto postoji cilj da te smuvaju ili da se prepiska nastavi zato sto je tesko u vojsci ili neki treci motiv...

Meni je bivsa riba dolazila u posetu u vojsci, bez motiva, jer smo bili dobri i nismo se posvadjali kad smo postajali bivsi, one blage varijante ....
Razumela je sve odnose oko situacija, kao i ja.....neintezivnost emocija je omogucila da od pocetnog drugarstva, ostanemo drugari i pomazemo jedno drugom u boljem razumevanju i ispomoci onom drugom...
Iako su svi mislili da smo kres varijanta tada, mi smo znali sta tacno treba jedno drugom u nekim situacijama...
Imao sam i pisanih kontakata, raznih karaktera i raznih razvoja situacija....

Ova tvoja izjava je primer za to....
Licni afinitet, licno iskustvo prijema neke vestine koja i ne mora da ima veze sa afinitetom, i dodatna info koja ima veze sa vestinom i pokazuje zadovoljenje medjusobnih afiniteta korenspodenata, tj da je uzivanje bilo obostrano...

Kao sto ni tebe ne mora da su svi ocenjivali na osnovu nekog detalja koje si napisala u pismu , ni na prvu ni na drugu loptu , to ne mora biti samo korupcija i mito zato sto postoji cilj da te smuvaju ili da se prepiska nastavi zato sto je tesko u vojsci ili neki treci motiv...

Meni je bivsa riba dolazila u posetu u vojsci, bez motiva, jer smo bili dobri i nismo se posvadjali kad smo postajali bivsi, one blage varijante ....
Razumela je sve odnose oko situacija, kao i ja.....neintezivnost emocija je omogucila da od pocetnog drugarstva, ostanemo drugari i pomazemo jedno drugom u boljem razumevanju i ispomoci onom drugom...
Iako su svi mislili da smo kres varijanta tada, mi smo znali sta tacno treba jedno drugom u nekim situacijama...
Imao sam i pisanih kontakata, raznih karaktera i raznih razvoja situacija....
Nisam bila precizna, vojnička pisma su bila braći i školskim drugovima. Niko tu nikog nije muvao

I, da !
Ti ako imaš romantičnu prepisku sa nekim, raduje te i ispisana adresa na koverti od njene strane, sadržaj je nebitan. Usta se sama razvuku u osmeh kad stigne pismo, poruka, kakogod, ne treba tu ni reč da se kaže... Biće da njenim pismima fali tvojih emocija ...
E to vec nije to sto je meni tema, to je vec sitacija kerber...
kerber je moj kolokvijalizam...lokalni izraz koji znaci ne znam nijednu pesmu kerbera, a tako uzivam u njihovim koncertima, jer
niti me ko poliva pivom od publike a i frontmen uvek daje sve od sebe, ucini mi svaki koncert iako nisam poznavalac i ljubitrelj, tako ugodno provedenim vremenom..

Ovde je tema nesto sto mi se desilo , ne jednom, kad devojke zeljne te pisane komunikacije koja je nalik tim srednjovekovnim idolima, pa to hocemo da pretvorimo u eksperiment komunikacije , i iz razloga koji su drugi prikazali ovde, to ne funkcionise bas cesto i dobro...
Potrebno je ili motiv, onda to sluzi kao most, bridge, ili iskustvo i vestina da se uspostavi uplovljavanje u pisanu komunikaciju izmedju nepoznatih lica koja je pristojna i na nivou, da nije kres romantika kako su deklarisali umetnici na temi..

Meni je bivsa riba dolazila u posetu u vojsci, bez motiva
:hahaha1:nećeš da radiš dijagnostiku ( Isećičemo vene zbog toga )

Kažem ja samo polako izplivače sva boleština iz tebe
Kojoj ti sorti riba pripadaš kad ti ribe dolaze bez motiva
nek kazanova:rotf: , smud, som , šaran.....
Od koje si fele

:hahaha1:nećeš da radiš dijagnostiku ( Isećičemo vene zbog toga )

Kažem ja samo polako izplivače sva boleština iz tebe
Kojoj ti sorti riba pripadaš kad ti ribe dolaze bez motiva
nek kazanova:rotf: , smud, som , šaran.....
Od koje si fele
Kuku, sacuvaj ga boze za neke lepe zene da njima ulepsa zivot...da se nastavi legenda , sve sto je lepo je prokleto...

Back