Ima neka zenska da zna da pise romanticna pisma...

Da li ti je domatrios rod neki ?
Mislim da li ste " iste krvne grupe ! Ne bi sad da postavljam dijagnoze :D ( Elaboliram)
U svako slučaju iznesi svoje mišljenje možda će ga i pročitati neko ! ?

Email romanticus
Pošaljem ja neki kratki romantični email, ali više onako kao ispitivanje, bez velike nade da
ću dobiti odgovor. Nije odmah ali je ipak stigao. U njemu ništa konkretno, sve onako izokola,
tipično ženski. Sve je jasno, ispipava me.
Šta sad mislim se? Moj rečnik sa ukupno deset reči sam ispucao, novih ideja nemam, a da
odstupim od svog romantičnog osvajanja, ne dolazi u obzir. Lupih se po čelu, skoro ne padoh
na dupe. Pa ja imam prijateljicu, kako se toga nisam setio?
Pomoći će mi, rekla je, daće sve od sebe. Ne preteruj, rekoh joj, samo mi napiši romantično
pismo. Sve joj detaljno objasnim, sve moje jade i nade.
Pošaljem pismo, tako se nekad zvalo, danas se valjda zove tekstiranje. Ružan izraz, nije
romantičan. Zabrinuo sam se da nisam preterao u romantici. Neizvesnost me počela ubijati.
Stiže odgovor. Lep, romntičan, pa čak i opširan. Iznenadio sam se, neko ushićenje me ponelo.
Ja ponovo kod prijateljice. Ona pročita pismo, kaže da zna šta treba odgovoriti. Super, trljam
ja dlanove. Ap-cap očas posla pismo gotovo. Puno nade, puno uzvišenih osećanja, brate,
milina čitati. Potpuno sam se poistovetio sa tekstom, ja sam postao drugi ja.
Odgovor me ni malo nije iznenadio, još opširnije, još romantičnije. Pisma se letela samo tako
tamo ovamo.
Primetim u njenim pismima da se neki izrazi ponavljaju. Sve je to bio ples oko vruće kaše u
varijacijama. Izgleda da je moja romantična ljubav presušila ili dostigla svoj maksimum. Nije
ni moja prijateljica bila uvek na visini zadatka, ali se trudila, ne mogu osporiti.
Uskoro, u tome nije moglo biti sumnje, naša pisma su počela ličiti jedno na drugo. Šta sam
mogao pomisliti nego da smo postali srodne duše. Mislimo isto, pišemo isto, fraze su nam iste.
Neko zlonameran bi mogao reći da naša pisma piše ista osoba. Ali, to je nemoguće, u pismima
ima toliko romantične ljubavi. Sam sam se u sebe zaljubio čitajući svoja pisma, a tome treba
dodati i pisma moje nove romantične ljubavi. Ja više ne hodam, ja lebdim, ja sam zaljubljen.
Moja prijateljica ChatGPT kaže da me razume. Ali seksa nema ni od korova.
autor: domatrios

65e2d466e097c1682af52e166f2ff071.jpg

Email romanticus
Pošaljem ja neki kratki romantični email, ali više onako kao ispitivanje, bez velike nade da
ću dobiti odgovor. Nije odmah ali je ipak stigao. U njemu ništa konkretno, sve onako izokola,
tipično ženski. Sve je jasno, ispipava me.
Šta sad mislim se? Moj rečnik sa ukupno deset reči sam ispucao, novih ideja nemam, a da
odstupim od svog romantičnog osvajanja, ne dolazi u obzir. Lupih se po čelu, skoro ne padoh
na dupe. Pa ja imam prijateljicu, kako se toga nisam setio?
Pomoći će mi, rekla je, daće sve od sebe. Ne preteruj, rekoh joj, samo mi napiši romantično
pismo. Sve joj detaljno objasnim, sve moje jade i nade.
Pošaljem pismo, tako se nekad zvalo, danas se valjda zove tekstiranje. Ružan izraz, nije
romantičan. Zabrinuo sam se da nisam preterao u romantici. Neizvesnost me počela ubijati.
Stiže odgovor. Lep, romntičan, pa čak i opširan. Iznenadio sam se, neko ushićenje me ponelo.
Ja ponovo kod prijateljice. Ona pročita pismo, kaže da zna šta treba odgovoriti. Super, trljam
ja dlanove. Ap-cap očas posla pismo gotovo. Puno nade, puno uzvišenih osećanja, brate,
milina čitati. Potpuno sam se poistovetio sa tekstom, ja sam postao drugi ja.
Odgovor me ni malo nije iznenadio, još opširnije, još romantičnije. Pisma se letela samo tako
tamo ovamo.
Primetim u njenim pismima da se neki izrazi ponavljaju. Sve je to bio ples oko vruće kaše u
varijacijama. Izgleda da je moja romantična ljubav presušila ili dostigla svoj maksimum. Nije
ni moja prijateljica bila uvek na visini zadatka, ali se trudila, ne mogu osporiti.
Uskoro, u tome nije moglo biti sumnje, naša pisma su počela ličiti jedno na drugo. Šta sam
mogao pomisliti nego da smo postali srodne duše. Mislimo isto, pišemo isto, fraze su nam iste.
Neko zlonameran bi mogao reći da naša pisma piše ista osoba. Ali, to je nemoguće, u pismima
ima toliko romantične ljubavi. Sam sam se u sebe zaljubio čitajući svoja pisma, a tome treba
dodati i pisma moje nove romantične ljubavi. Ja više ne hodam, ja lebdim, ja sam zaljubljen.
Moja prijateljica ChatGPT kaže da me razume. Ali seksa nema ni od korova.
autor: domatrios
Ovo je zanimljivo jer me je potsetilo na igru koju smo igrali moja profesorka i ja..
Ona bi da me natera da pisem romanticne pismene zadatke, jer je videla da mogu a i rekle joj drugarice koje idu na srpski jezik i poeziju, neka sekcija koja je i jedno i drugo, knjizevni klub takoreci..

I uvek idu dve teme za pismeni , jedna romanticna druga normalna, i ja uvek izaberem normalnu jer ne zelim da pisem romanticne teme na pismenom..
A pisao sam ovako drugaricama i ljubavnicama...
I zavuce mi u 4toj srednje da za pismeni 2 romanticne teme...i kaze, dosta si se izvlacio , sad ces morati ili jednu ili drugu ili da bezis sa pismenog....
I ja se dogovorim sa drugaricom da ona pise meni a ja njoj...
Iskreno ta drugarica je mozda bila zaljubljena u mene, a iskreno bila je dobra riba, samo sto je imala decka....pa se tako nikad nista nije desilo...
I dobijemo oboje 5, imala poverenja drugarica u mene, a i ja u nju...

To je na neki nacin slicno kao razlika izmedju umetnosti i kicha...obicno svi valjaju kichericu...i osecaju se kao najveci umetnici...Ali u umetnosti ima nekih zahteva koji traze ipak nesto posebno , bilo po stilu ili pripadnosti nekoj epohi...

mogla bih ali mislim da mi se svako takvo ponašanje obilo o glavu. nisu možda bila prava pisana pisma, ali sve što je ličilo i imalo tu neku crtu, više sam se posle pitala da l sam normalna. mislim da žene treba da treniraju nešto i da će tako bolje proći. romantična pisma nikom ne trebaju, možda ako su te žene pre toga trenirale. mada neću trenirati bar još neko vreme

znači apsolutno ne pisati romantična pisma. takođe ne kapiram sad ovo:

evo još jednom sam ovo empirijski dokazala, nisam htela nekako se desilo, naravno situacija je online bila, ali DESILO SE :( nisam trenirala (sport) u ovom periodu (dužem) i mislila sam da ću biti ok i pribrana al samo sam nekako pukla u toj nekakvoj prepisci i ajd jednom nego sam zaređala još nekoliko mailova ovakvih :heart:

e dovoljno ne moram preterivati, mada bih

znači obirsala sam ovde deo... u svkm slučaju prekinuo mi se taj odnos, ne znam ni kuda je išao, ne možda romantično al valjda je moglo da prođe sve lakše ali nije :( bolje bilo ovo što sam obrisala sada, valjda sam matora

Poslednja izmena:
totalno ne smem da proičitam svoja pisma tamo i kako je sve krenulo k vragu, znači neka sandjama je ušla u mene, opet kažem ne znam de bi išlo, da l sam mislila da se udam na kvarno da nešto ućarim, ali evo uhvatili me an krivini

i još kritikovala lika bez veze nekako. valjda se ne bih udala pošto sam precvetala ruža. malo sam se ponadala. ali svejedno štagod da bude OK a ne tako. da l vam je poznatnjo ovo samokritikovanje mene tj 2013. godina beše, pozdravljam tadašnju publiku sa pesmom "history repeating" :roll:
ima stvarno neka pesma :)

da li mi se ne zamera ovo pisanje

Back