Znaju da partner vara

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
388.205
Mnogi u nekom tenutku postanu svesni da ih partner/partnerka vara u braku ili vezi a oni i dalje cute i podnose to
Zašto to rade ? Koji je razlog da svesno tolerišu partneru nedostatak ljubavi i romantike i na sve to još i prevaru. ?
uvenulocvece.jpg

Imaš i ove gde vara i druga strana, ali tu su deca, neki pristojan život, da kažemo privid sklada i dobra jedna fasada i njima se ne isplati da raskidaju.

Mislim, oni žive i rade sve ono što bi i da su singl, samo što ovako imaju nekog partnera bar za nešto.

skoro sam gledala jednu seriju koja me je i inspirisana da otvorim ovu temu
naime da skratim..muž je imao romansu i to ozbiljnu jer se ozbiljno zaljubio
ali ljubavnica je ubijena , on nepravedno opotuzen pa se branio, iznosili su se
pikanterije njegove veze sa ljubavnicom do detalja, žena je sve to znala i slušala
pokušala je ona njega da prevari pa nije mogla jer ga je volela , pa je na kraju
svega kada je on oslobodjen optužbe usled nedostatka dokaza a zaista je nije ubio
žena mu ostala sa njim i pored svih onih saznanja o prevari zarad ocuvanja pordice i dvoje dece

Mnogi u nekom tenutku postanu svesni da ih partner/partnerka vara u braku ili vezi a oni i dalje cute i podnose to
Zašto to rade ? Koji je razlog da svesno tolerišu partneru nedostatak ljubavi i romantike i na sve to još i prevaru. ?
Pogledajte prilog 1599460
Razlozi se protežu u intervalu od onih zbog materijalnog interesa - pravnički rečeno: ako je subjekt prevarnih radnji u boljem materijalnom položaju od oštećenog :lol:

...pa do toga da je tolko zacopan u partnera da bi mu još i bubreg dao i sve bi oprostio/la..:aha:

Mislim da odgovor može dati onaj ko je bio u sličnoj sitaciji, ostali samo u kontekstu "šta bi bilo kad bi bilo".
Razmašljala sam šta bih ja, i nisam sigurna ni tu šta bih.Brak i deca daju često odgovor koji je drugačiji od sitacije u kojoj nema dece.
Iz ovog ugla, ne bih prešla ni preko manjeg, no moj ugao je takav da nije merodavan pa i ne posmatram iz njega.
Razgovarala sam s nekim poznanicima na temu, odgovori su različiti, po meni nekako besmisleni, no svi smo različiti.
U vreme moje bake, majke, pa nekad i žene moje generacije, često sam čula; Muž se uvek vrati kući. ( u smislu, neka radi šta hoće, ne moram ja ni znati )
E sad, žene uglavnom znaju, i ne samo žene da ne bude da samo muškarci varaju.Koliko vidim oko sebe, prelazi se preko toga.
Koliko je u svemu tome ljubavi, koliko kalkulacije, pojma nemam.Ono što je sigurno, poverenje se lako izgubi, a teško stiče, još teže ponovo izgradi.

skoro sam gledala jednu seriju koja me je i inspirisana da otvorim ovu temu
naime da skratim..muž je imao romansu i to ozbiljnu jer se ozbiljno zaljubio
ali ljubavnica je ubijena , on nepravedno opotuzen pa se branio, iznosili su se
pikanterije njegove veze sa ljubavnicom do detalja, žena je sve to znala i slušala
pokušala je ona njega da prevari pa nije mogla jer ga je volela , pa je na kraju
svega kada je on oslobodjen optužbe usled nedostatka dokaza a zaista je nije ubio
žena mu ostala sa njim i pored svih onih saznanja o prevari zarad ocuvanja pordice i dvoje dece
kako se zove ta serija? rado bih je pogledala

Mislim da je u tom trenutku slabost, rastanci su teski jednostavno nisi bio spreman na tako nesto, u svakom slucaju to ne moze ici na duze staze jer je povjerenje izigrano i prigovaranje ce uvijek postojati koliko god se taj neko pokajao!

Back