ima li vernih muskaraca?

Prvo trebam da ulovim nekog ko mi se svidja, a onda cu da razmisljam o vernosti, a ne da da budem sa nekim ko mi se ne svidja a za njega me bas briga da li je veran ili nije, moze da se nosi u 3 :lol:

:
Tako kaži.
Ti bi htela da pripitomiš zverku, i da je učiniš vernom? Nema od toga ništa, uješće te, kad-tad. Ali, ima načina da ga nateraš da ti se vraća, kao što se i Lesi uvek vraća kući...
Uvek spremna hrana, slatkiši, oprane gaće, ispeglane košulje, zdrava i vaspitana dečica, uteha i dobar seks posle poslovnog neuspeha, odobravanje i veličanje u trenutcima uspeha, prećutkivanje njegovog švrljanja, i poslušnost u svakloj situaciji....i, zaista, uvek će se tebi vraćati, imaćeš ga za sve društvene skupove, i bićeš hebeno ponosna što je tvoj.
Šta ima veze što ga, povremeno, umoči sa strane...ionako će posle 50-te biti samo tvoj:lol:

Volim da se izvalim i na dvosed i na trosed... I na one vrtne ljuljaske. Tu se bas opustim. Oce mi se, sto bi rekla jedna forumasica. :mrgreen: ex-muskakrk, bolje da ides i peres sudje, nego da te Andjelko unesreci. Bio sam bezobrazan prema tebi, dugujem ti od tad uslugu. ;)

Volim da se izvalim i na dvosed i na trosed... I na one vrtne ljuljaske. Tu se bas opustim. Oce mi se, sto bi rekla jedna forumasica. :mrgreen: ex-muskakrk, bolje da ides i peres sudje, nego da te Andjelko unesreci. Bio sam bezobrazan prema tebi, dugujem ti od tad uslugu. ;)

To je ti unesrecujes svojim glupim i prostackim upadicama :P

Ako te bude slusala i dalj ima da ostane neebana do smrti :cepanje:

Kod tebe bi samo skupljala flase sa poda celog dana :hahaha:

Pa recimo ovako da je podela 45% vara,drugih 45% se plashi ili nesmeju,neznaju i sl.
Dok postoji grupa od 10 posto koji su verni svojim andjelima.Ja znam kako izgleda biti prevaren,nikad nisam prevario,budala sam i romantik,znate on samo sam za jednu zenu-devojku!!!!
Pitao sam se kada sam bio prevaren mozda ja neshto nisam radio ili uradio kako treba ispostavilo se sasvim trece,ali srce pamti ne samo lepe uspomene vec i loshe.To je shkola koju ucimo do kraja zivota

Back