ima li vernih muskaraca?

Slazem se. Vecinom jeste tako.
Ili su prosto takvi ljudi da im neki hobi predstavlja vecu strast od zena.
Znam ljude koji bi se radije spustili u pecinu, popeli na planinu, sredjivali auto, opremali stolarsku radionicu i pravili kojesta, ukrstali rase pasa i macaka od toga da jure zene i budu neverni.

tražim takve :lol:
i posle meni kažu da sam luda jer mi se svidjaju elektronci :zcepanje:

Ti, koje si naveo su problematicniji..:lol:. missim nisu ljubitelji zena...

Osobe sa nabrojanim karakteristikama obicno sve dozivljavaju mnogo intenzivnije...svoje zene, devojke vole do koske...ali su sa svojim manama jako destruktivni i agresivni...sto cesto moze da bude pogubno za vezu, brak...tesko je nositi se sa takvim osobama..

vas dvopje ste sve pogodili...
:(
kad volim volim... ali mi nikada nije prioritet da ikoga jurim
ali sam zato i teska ko crna zemlja i nekda pomislim da zagorcavam zivot svom saputniku
onako ne iz hobija, nego sam takva
eto, hocu reci
glupost je bilo sta deliti na musko i zensko
sve su to normalna ponasanja i za jedne i za druge

Da, poverenje se gradi godinama...koje ne mozes da pridobijes ako osoba tvrdoglavo tera svoje, ne popusta i ne dozvoljava da joj pridjes na pravi nacin...

Pa sad..pitanje koliko se moze takvoj osobi verovati....kako tvrdoglavog ljubomorca ubediti u ocigledne cinjenice i postici da ti takav veruje....mozes za odrejeno vreme ali cim se pojavi neki manji problem u komunikacijia, opet sve iz pocetka...

e neodoljiva, citav ovo i ne verujem
ako imas neki savet slobodno mi napisi na pp
ja sam od ovih tvrdoglavih ljubomoraca i bas je sve tako
ne verujem nikada, jako tesko...
i bas pri pojavi problema, ja sam opet u svom svetu i ubedjena u nesto sto mozda i ne postoji

mrzi me da otvaram temu... mozemo i ovde da diskutujemo

Back