gost 208799
Buduća legenda
- Poruka
- 27.881
ne ide to tako moja Bokice...znam, znam: )
ma da, cemu nerviranje, bas mi super ide ovako

ja to profi zamaskiram

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne ide to tako moja Bokice...znam, znam: )
uh, znam i ja da se bavim hardverom, taman da ih opustim![]()
![]()
То опуштање је кратког даха веруј ми кад ти кажем. Још док копулира мисли су му највећим делом везане за неко операционо појачало и како ће да га премости да не буде фидбека или да прави фет дарлингтон комбинацују да заобиђе мало већи шум који гуши транзијенте. Када сврши није се честито ни обрисо а већ се вата за Велера и дрка са метал оксидима, алпсовим потенциометрима ил’ још горе сам прави штампу у кухињским судовима оли аматерски посребрује у рерни. Ужас над ужасима. Нађи књижевника, они барем не праве штету.
То опуштање је кратког даха веруј ми кад ти кажем. Још док копулира мисли су му највећим делом везане за неко операционо појачало и како ће да га премости да не буде фидбека или да прави фет дарлингтон комбинацују да заобиђе мало већи шум који гуши транзијенте. Када сврши није се честито ни обрисо а већ се вата за Велера и дрка са метал оксидима, алпсовим потенциометрима ил’ још горе сам прави штампу у кухињским судовима оли аматерски посребрује у рерни. Ужас над ужасима. Нађи књижевника, они барем не праве штету.
Nevjerojatno je kako funkcionira muški mozak!
Nedavno mi je jedan dobar prijatelj objašnjavao kako nisu sve prevare iste (najgore je to što ih većina tako i misli)!
Po njemu prevare se mogu podijeliti u dvije kategorije: na bezazlene i ozbiljne.
U bezazlene spadaju;
sportske - to im je umjesto odlaska u teretanu, 1-2 sata znojenja i onda pod tuš,
slučajne - to je samo za jako brze, ideš po novine ili ideš baciti smeće i baš kao
slučajno se to dogodi
slavljeničke - (vjenčanja, rođendani, raznorazne proslave na poslu i sl.) pa kakva bi to
proslava bila da ne okrenu neku, ako se ukaže prilika
poslovne - naravno na poslovnom putu ili može i poslije poslovne večere
vikend ili ti wellness - odlazak s prijateljima u ribičiju, ili na opuštanje u neki vinski
podrum ili klijet, ali u mješanom društvu, pa i neke žene vole
pecati i piti a i vole se i opustiti
Sve od gore navedenog nije ništa opasno, bezazleno je i druga strana može mirno spavati i ne mora se ništa brinuti, pa bit će toga još, čemu trošiti živce!
Za ozbiljne prevare nije bio baš siguran - recimo to je onda kad već svi znaju i prema njegovim urednim odlascima ljubavnici mogu se navijati satovi, jedino žena ništa ne zna ili se pravi da ne zna!![]()
Da smo kornjace, ne bi mogli da svrljamo, da na brzinu (uz "idem da bacim smece") isparimo itd. To bi bas bilo gadno da smo kao kornjace. Vise volim sto sam kao pas.
Pogotovo kao dresirani pas, čvrsto uz nogu i ni da pomisli da zirne sa strane, a kamoli da šmugne!![]()
Ja sam od onih, koje dresirati ne mozes. A nisam ni od onih papucarskih rasa tipa pekinezer, civauau i ostale svehotresne rase, koje se iz nekoh razloga ubrajaju u pse. A sto se raznih vrsta prevara tice, dobro ti je objasnio kolega, manje vise.
ja volim da pecam :rumunka:
ma da, cemu nerviranje, bas mi super ide ovako
ja to profi zamaskiram![]()
))
Ja sam od onih, koje dresirati ne mozes. A nisam ni od onih papucarskih rasa tipa pekinezer, civauau i ostale svehotresne rase, koje se iz nekoh razloga ubrajaju u pse. A sto se raznih vrsta prevara tice, dobro ti je objasnio kolega, manje vise.
Ups, zaboravila sam: Peace! Peace! Peace!![]()
Rođen spreman!! Za takvima je velika potražnja!
Ima neka lista čekanja?![]()
Trenutno mi je Lista pri kraju ...Pravim novu za April ..pa ako zelis da te ubacim negde na Top 10 a![]()
![]()
Ja bi ako može za Maj! Sljedeći mjesec sam u gužvi!![]()
jebbale vas Maje![]()
Pa mislim ocigledno jeA ajd ti meni reci sta ja tu da radim, s obzirom da mi se svidjaju ti stariji koji su uglavnom ozenjeni, kako to da ispitam pre nego sto se upustim u tako nesto ?
Ma jok kaki crni ja sve to ispitam nema kod mene sedenja na dve stolicea da ti imas ono iskustva sa zlatnim primercima![]()
![]()