gost 133940
Elita
- Poruka
- 23.648
naravno da ima smisla ziveti. najesti se i napiti. itd.
Moj čovek!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
naravno da ima smisla ziveti. najesti se i napiti. itd.
За дон Хуана право знање и јесте свесност, све друго он не рачуна у знање. И до те свесности се стиже жестоком, целоживотном борбом (отуда беспрекорни РАТНИК. Ратник се бори против глупости и незнања, наравно свог сопственог).Staza znanja i maksimalna svest su dva oprecna pojma...
Znanje trazi prolaz kroz sve spratove, a maksimalna svest odlazak samo na spratove razlicite po kriterijumu svesti , ne i znanja.....
Aли, Mannibals, да ли "духовни" живот аутоматски значи "живот по Библији"? Да ли за индијске брамане, рецимо, можеш да кажеш да не живе духовним животом зато што не живе по Библији?
Ја сам, рецимо, одабрала толтечку духовност, а веруј ми да је то стварна, озбиљна духовност. Њихов највећи труд састоји се у томе да очисте и поново ставе у функцију "спојни беочуг" с ДУХОМ. С тим беочугом се сви рађамо, али га губимо како живот пролази, и сад га треба некако (тешком муком) поново оспособити.
А откуд ти ово знаш и тврдиш? То у мојим постовима не пише, а сам ниси читао све књиге.Onda ti don huan samo laprda i nema pojma o cemu prica jer se oslanja na vizije , a ne na znanja....samo veruje da mu vizije daju dovoljno argumenata da prema drugima to naziva znanje....
otkud tu smisao.....jednostavno nema smisla......zivis,postignes nesto u zivotu,trudis se da ti bude bolje i onda umres.....dzabe si ziveo![]()
@louiskrstic
Čuda se dogadjaju ali na tako prirodan način da mi to i ne primečujemo.
Baš to! Ko ne veruje neka počne analizirati svaki (i najmanji) događaj koji mu se dešava. Posebno treba uočiti kakva je veza između tih događaja i njegovih misli koje su prethodile tim događajoma. Uveriće se da je svaki događaj jedna poruka, jedna pouka. Istina je da čovek svojom slobodnom voljom gradi svoju sudbinu. On svakog momenta svojim mislima može popraviti i li pogoršati svoju sudbinu. Ali opet - sudbina nije u potpunosti u čovekovim rukama. Suština je u sledećem: čovek odlučuje a Bog vuče konce.
@louiskrstic
Čuda se dogadjaju ali na tako prirodan način da mi to i ne primečujemo.
Baš to! Ko ne veruje neka počne analizirati svaki (i najmanji) događaj koji mu se dešava. Posebno treba uočiti kakva je veza između tih događaja i njegovih misli koje su prethodile tim događajoma. Uveriće se da je svaki događaj jedna poruka, jedna pouka. Istina je da čovek svojom slobodnom voljom gradi svoju sudbinu. On svakog momenta svojim mislima može popraviti i li pogoršati svoju sudbinu. Ali opet - sudbina nije u potpunosti u čovekovim rukama. Suština je u sledećem: čovek odlučuje a Bog vuče konce.
Ti si malo zbunjen, jelda?![]()
Mislim ili si lutkar ili si marioneta. Ne može oboje.
Има и оно: "Човек снује а бог одлучује."
Po toj izreci - čovek je, dakle, slobodno ili neslobodno biće?
Po toj izreci - čovek je, dakle, slobodno ili neslobodno biće?