ima li hopera????

mortishaaa:
SisaDaPimp:
Gde mogu da se nadju stvari Kraljevskog Apartmana cuo sam dosta starih stvari ali sve je to prslo sa starim kasetama likovi razbijaju, ajde some1 can help me? :)
imas u felixu i mamutu.. ali imaju samo ova tri albuma.. ne znam kako kazes na starim kasetama? :roll: oni se ranije nisu zvali tako.. a kao KA imaju samo tri albuma.. koja imam i ja.. :roll:

Zato sto sam imao samo neke pesme i ono nisu bile njihove kasete nego nasnimano na 2-3 kasete sa jos drugim stvarima, inace nasnimao sam negde 96-97 otkud znam.. kapiramo se sad? Kako su se pre zvali nemam pojma jer ne slusam nas punk, rock, metal, nego HH i Raggae, ali volim i da ponekad cujem i punk i rock i metal zvuk i hc, kao i jazz, i bluz, i funk i ambijent, i uk garage i dnb ;)..
A drugo rado bi kupio samo da ovde kod mene ima "mamut" ili neka od tih prodavnica ali jbg, nisam u SCG, pa pitam da li moze na netu negde da se nabudzi.

jao mortisha, kako si pogodila istu stvar koja mi je vec danima u glavi...bila sam na certu prosle godine(ili je to bila pretprosla...valjda ipak prosla!)i bilo je sasvim ok, al za ovu godinu nisam cula nista, ako dobavis neke informacije, javljaj!

AAAAAAAAAAAAa Adler, ja sam kupila kartu :P 800din je pustene su u prodaju, ima vec 2,3 dana, pozurite jako malo mesta ima u SKCu, jedvaaaaa ceeekaaaaaam ljuudiiiiiiiiiiii!!!!!!!! ON JE BIO DEO NAJBOLJE GRUPE NA SVETUUUU!!!!!! I RADIO JE TAKO FENOMENALNE STVARI I RADIO SA GENIJALNIM LJUDIMA JEDVA CEKAM DA NAM PRENESE MALO TE ENERGIJEE!!!!!!!!!!!!!!!!
Inace, nema Slasha s njim ( sve ce Slash u SCG ),
najpoznatiji lik koji je sa njim je iz LA Gunsa ( vokal ), ostali su veeeoma nepoznati, da inace izvode stvari gunsa i nemaju do sada ni jedan album nista ali ja sam taaaaaaaako sreeeeeeeeecnaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DEO GNRA?????? JEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mortishaaa:
Alexandra9:
Drago mi je sto sam bila. Cekam njihov koncert jos od 4., 5. razreda osnovne kada sam za rodjendan dobila njihov album ,...and justice for all''...

ali... nisu odsvirali ,the unforgiven'... to mi je jedino zao... Mislila sam da ce pesmu ostaviti za kraj... kad ono... :(
alex ti si isla na konc :shock: :) :D

ma ja sam se isto nadala unforgiven...mozda su je cuvali na bis? :roll: :roll:
stvarno, trebali su da je dovedu na bis....to me isto razocaralo kod publike

Ernesto_Che:
mortishaaa:
Alexandra9:
Drago mi je sto sam bila. Cekam njihov koncert jos od 4., 5. razreda osnovne kada sam za rodjendan dobila njihov album ,...and justice for all''...

ali... nisu odsvirali ,the unforgiven'... to mi je jedino zao... Mislila sam da ce pesmu ostaviti za kraj... kad ono... :(

ma... htela sam da se okrenem i viknem: ,,Hajde ljudovi... un- for- gi- ven... un- for- gi- ven... ''...
... ali, oni mracni pogledi su progutali i zadnji tracak hrabrosti u meni... :lol:

Alexandra9:
Ernesto_Che:
mortishaaa:
Alexandra9:

ma... htela sam da se okrenem i viknem: ,,Hajde ljudovi... un- for- gi- ven... un- for- gi- ven... ''...
... ali, oni mracni pogledi su progutali i zadnji tracak hrabrosti u meni... :lol:
e majke mi.. uplasis se :lol:

mortishaaa:
Alexandra9:
Ernesto_Che:
mortishaaa:
Alexandra9:

e majke mi.. uplasis se :lol:
bas mi je zao... Da sam imala neku podrsku sa strane, vikala bih ja... a ovako... hmm... no thank you... :lol:

SisaDaPimp:
mortishaaa:
SisaDaPimp:
Gde mogu da se nadju stvari Kraljevskog Apartmana cuo sam dosta starih stvari ali sve je to prslo sa starim kasetama likovi razbijaju, ajde some1 can help me? :)
imas u felixu i mamutu.. ali imaju samo ova tri albuma.. ne znam kako kazes na starim kasetama? :roll: oni se ranije nisu zvali tako.. a kao KA imaju samo tri albuma.. koja imam i ja.. :roll:

Zato sto sam imao samo neke pesme i ono nisu bile njihove kasete nego nasnimano na 2-3 kasete sa jos drugim stvarima, inace nasnimao sam negde 96-97 otkud znam.. kapiramo se sad? Kako su se pre zvali nemam pojma jer ne slusam nas punk, rock, metal, nego HH i Raggae, ali volim i da ponekad cujem i punk i rock i metal zvuk i hc, kao i jazz, i bluz, i funk i ambijent, i uk garage i dnb ;)..
A drugo rado bi kupio samo da ovde kod mene ima "mamut" ili neka od tih prodavnica ali jbg, nisam u SCG, pa pitam da li moze na netu negde da se nabudzi.
ne znam.. :lol:

Presladakkk...To niko ne moze da porekne! :oops: :) :wink:

sidvicious.jpg

Back