SisaDaPimp
Aktivan član
- Poruka
 - 1.140

mortishaaa:imas u felixu i mamutu.. ali imaju samo ova tri albuma.. ne znam kako kazes na starim kasetama?SisaDaPimp:Gde mogu da se nadju stvari Kraljevskog Apartmana cuo sam dosta starih stvari ali sve je to prslo sa starim kasetama likovi razbijaju, ajde some1 can help me?![]()
oni se ranije nisu zvali tako.. a kao KA imaju samo tri albuma.. koja imam i ja..
![]()
Zato sto sam imao samo neke pesme i ono nisu bile njihove kasete nego nasnimano na 2-3 kasete sa jos drugim stvarima, inace nasnimao sam negde 96-97 otkud znam.. kapiramo se sad? Kako su se pre zvali nemam pojma jer ne slusam nas punk, rock, metal, nego HH i Raggae, ali volim i da ponekad cujem i punk i rock i metal zvuk i hc, kao i jazz, i bluz, i funk i ambijent, i uk garage i dnb
A drugo rado bi kupio samo da ovde kod mene ima "mamut" ili neka od tih prodavnica ali jbg, nisam u SCG, pa pitam da li moze na netu negde da se nabudzi.

800din je pustene su u prodaju, ima vec 2,3 dana, pozurite jako malo mesta ima u SKCu, jedvaaaaa ceeekaaaaaam ljuudiiiiiiiiiiii!!!!!!!! ON JE BIO DEO NAJBOLJE GRUPE NA SVETUUUU!!!!!! I RADIO JE TAKO FENOMENALNE STVARI I RADIO SA GENIJALNIM LJUDIMA JEDVA CEKAM DA NAM PRENESE MALO TE ENERGIJEE!!!!!!!!!!!!!!!!

ops: