wild_child
Elita
- Poruka
- 18.479
Poradili smo malo na njoj..znas no Cang Slang,Algive bozen.......abtronic,teretana...liposukcija
ops:
ops:Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ops:jao... ovo sam procitalaElectra:guitarrr_babe:... izvinite, "zauvek te ceka tvoja Lajka iz svemira". Mislim, ljudi!? Marina Tucakovic je izgleda bila veoma inspirisana...
![]()
![]()
Koja je to pesma, ko to peva? Bas je provala
![]()

skroz si u pravu,oni koji ih stvarno vole bas ih zabole za ne znam sta.....a pogotovu za pivo od 100 din..:Hansol:Ne,uopšte nije pametno što nisi otišao. Ja sam bio i još uvek ne mogu da verujem... Skroz sam izgubljen. Stvarno je bilo do jaja. Čitao sam danas neku kritiku u Novostima,kao "Falilo je energije,loše ozvučenje,Metalika neuvežbana...",pa pitam se koji je to debil pisao?! Oni koji su bili tamo,znaju kako je bilo i verujem da ne žale ni dinara datih za kartu ili pivo,a ko nije bio,može samo da ljubomorno *****.Ništa lično.
potpuno si u pravu , mada ozvucenje je bilo solidno ali partizanov stadion nije nesto akustican , tj. dosta je plitak i dolazi do rasipanja zvuka . Pricaju mi kolege s posla da su opusteno sa terase odslusali ceo koncerat znaci cela banjica i okolina je imala svirku za dz. Sto se tice publike ona ko da je izasla iz pozorista , drugarica i ja smo pokusali da animiramo likove oko sebe a oni ko da su mrtvi ( smor zivi ) ali u svakom slucaju ostaje neponovljiv dozivljaj prve metalikine svirke u srbiji .Ernesto_Che:pa, pravo da vam kazem, malo sam se razocarala...
prvo, ocekivala sam da bude ipak kolko tolko duze...dva i po sata...c c c...al dobro kalitet je vazniji nego kvantitet...onda, ozvucenje ne da nije bilo bas tako dobro, nego onako....ne kazem da je bilo lose, al nije bilo dobro...trece, uopste nije bila onakva ludnica kakvu sam ja ocekivala. ljudi su bili nesto mnogo mrtvi. onda, ono dok sam docekala koncert, mogl sam da zaspim. ovo su bile samo negativne stvari koje sam iznela, naravno sve to je potpuno nebitno kada pomislim da sam bila na metallikinom koncertu...
ps
van goga mi ne dirajte! ja sam zbog njega i isla :wink: mada priznajem, nije bas najbolja predgrupa za metallicu...
a da, i moram da kazem da su ljudi iz obezbedjenja kao i ovi ostali bili jako fini prema nama buduci da smo bile najmanje i najmladje, stalno su nas vadili iz sutke i sl., i pustali su nas da prodjemo skoro do ograde koja je delila nas od srecnika.
hvala ljubaznim i predusretljivim matorcima!
ne nije trac , likovi su ulazili za 15 , 20 evraFührer.:JA sam cuo da je karta 2-3 sat pred koncert kostala 1500 din.Verovatno trac?
dakle slusaj sad da ti ja kazem kao prvo ja nisam klinac koji zivi od dzeparca , imam 25 god. i radim u drzavnoj instituciji a ipak mi je 100 din. mnogo za 3 deci piva a drugo sto je prosek godina manji to bolje to je samo znak da postoji otpor ukusu koji nam diktiraju mediji btw. na mladima svet ostajeIncognito:Sh*tallica... neko to jos slusa?!?
Do 'kobne' (po nasu zemlju) '91-'92, i bili su nesto... Sad, pa sve da je ulaz slobodan i pivo dzaba, ne bih otisao... mada, dzaba pivo... hmmmm
Daj sta se lozite... Moze li neko da izvuce prosek godina ljudi (da ne kazem dece) koji su bila na tom happening-u? ... Ako je i 16, delovalo bi previse... Ovo izvlacim iz toga da je jedina primedba pivo koje je kostalo 100 dinara... Kome je to mnogo, ili je totalni besposlicar ili je klinac koji zivi od svog dzeparca...
Sve informacije imash na www.reggae.co.yu (mislim da to i sam znash). Imash stalne zurke po klubovima (Bre, Akademija, Kula),a shto se tiche svirki, uglavnom sve stave na sajt, ali ti je bolje da pratish plakate po gradu, hehe...Evo sad ce biti Eyesburn 20.juna na Tashu, 27. u SKC-u i 3. jula na Uscu, pa ko ih voli nek izvoli...Pitom(ac):Da li neko zna kada ima neka reggae svirka u gradu?

) i mali potok u dnevnoj sobi
)
Dobri su bili.. Kirk kao da je vampir yebote.. taj chovek ne stari

Jelusic Aleksandar:dakle slusaj sad da ti ja kazem kao prvo ja nisam klinac koji zivi od dzeparca , imam 25 god. i radim u drzavnoj instituciji a ipak mi je 100 din. mnogo za 3 deci piva a drugo sto je prosek godina manji to bolje to je samo znak da postoji otpor ukusu koji nam diktiraju mediji btw. na mladima svet ostaje
Packe:Brate ja sam iz sveg glasa urlikao "Spasi koncert i ubi se, Djulleeee"!!
Packe:Tog garija novinara(fan zelka joksimovica garant) treba raspeti i lincovati ako je istina o komentaru kako je prosao koncert. Brate je sam bio na 30/40/50 metara od bine (desnog platna), i bila je ludnica SKAKALI smo ko zivotinje, nA SVAKU pesmu, penjali se ne ramena, drao sam se ko' jarac dok nisam totalno izgubio glas, pa zato od jutros pricam kao Lurch iz Adam's Family.
Packe:Kad sam je dolazio na koncert skontao sam da sam jedan od normalnijih, pristojnije obucenih, bez ikakvih POZERskih obelezja, ono, farke i teget maja;
meni inace zvoni gnr i kataklysm,ne znam tacno koja pesma.pa posalji meni aces high posto meni nije smornaFührer.:Fina ideja za temu. Do nje sam dosao tako sto me malo pre cimala Motorista
i po milijardii put sam cuo "Aces High" 8) sa telefona. Moracu da promenim melodiju gadno me smorila. :x
Inace kod telefona na kojima mozete sami da "komponujete" melodiju je super,super,
![]()
super
![]()
![]()
to sto mozete da upisete akorde (sa gitare npr.)
, odredite ritam i imate svoju pesmu po zelji 8) . O boze zvucim k'o tele-shop. Nemoj da je neko napravio salu sa ovim tele-shop! :x
Mozda je ova tema i bila... nema veze evo je jos jedanput.