mortishaaa
Iskusan
- Poruka
- 6.304
babe otvorila si mi oci!!!!! 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nadya:pa mislim, ne pricamo mi nista novo... to se radi i tako se rezonuje od kad postoje podpravci...![]()
jesmo pametne, ali treba da radimo jos na tome :wink:![]()

koje strucno poredjenjeFührer.:Kada nesto pratis onda to drzis u malom prstu. Kako ti znas npr. sve kontinente, ili sve zemlje na balkanskom poluostrvu. :?guitarrr_babe:Kako uspevas da popamtis sve te podele?

zasto li ti verujemguitarrr_babe:... a posebno sto to mene zanima veoma, vrlo, sasvim mnogo...

wild_child:A nick je naravno po Doorsima

skinuo sa neta , radi se o duplom cd-u Lemuria i Sirius BLuthien:gde si ga nabavio?
ima i the Cult obrada, zar ne?wild_child:Dobra je i Iggijeva ali ......Doors forever![]()
ops: uzas

e onda moras da mi verujes :wink:wild_child:
jao srecno :wink:stivlim:Jao tako sam neobavesten ovih dana samo ucim za * prijemniops: uzas
ja ne mogu da ti odgovorim na nijedno pitanje jer nisam bila,ali aj malo pricaj kako je bilo!!!!!!!molim te!!!!1Jelusic Aleksandar:e pa i to je proslo .
emocije su se slegle , pivo isparilo , ostao je samo osecaj u srcu da je Beograd najzad postao svet .
Sa prvim zvucima Blackend-a sve je prestalo da postoji , ostala je samo metalika i mi . Dva i po sata svirke je bilo dovoljno da nam pruzi sve ono sto je bila i sto jeste .
Jedinu gorcinu nosi apsolutni promasaj organizatora sto se tice predgrupe ( fuj , j*bo ja onog ko je glasao za van gogha ) kao i cena piva od 100 din.
dakle sta vi mislite ? Da li je ozvucenje bilo stvarno toliko dobro , da li je bilo previse soliranja ? izbor pesama ( samo je falio until it sleep )
PS : DA LI IDETE NA ANTRAX ?
jea sta hoces bila si barem ispred,a ja sedela kuci i razmisljala kako da isecem vene a da ne boli,i tako celu noc......jer nisam otislamortishaaa:e ljudi bila sam.. doduse ispred.. ne znam.. nesto nisu hteli da me puste:?
![]()
aj obavezno javi za kartu,moram barem tu da idemmortishaaa:elem.. kao sto pise.. prvi (tj drugi, prvi zvanicni (da ne komplikujem)) bubnjar Guns'n'Roses (koji je izbacen iz benda zbog nemogucnosti kontrolisanja droge) dolazi kod nas.. konc. je 28.06. u basti SKC-a.. iako sam se nadala da ce Slash doci sa njim.. nista od toga.. bar ne pise na plakatu.. ja se i dalje nadammozda neki specijalni gost
ostale nisam popamtila, uglavnom on (Stiven) dolazi kao jedini clan ex-GNR..
karata jos nema u prodaji nisu dosle.. cim dodju javljam cenu..
sta jos? ne znam..ako ima neko pitanja neka pita..
i da.. svi sa teme GNR neka se pojave tamo!![]()
cujemo se!
a kad ima taj city posto ja bas i ne gledam pink jer ih "malo"Keeper:uzgred, sta te briga i ako ne bude prenosa, na pinku u "city"-ju ces moci videti metaliku i kako ih intervjuishu boshko ili biljana
majko moja, to da vidim pa da umrem .......
sa onim "kvalitetnim" perjem koje leti na sve strane
)