ima li hopera????

elem.. kao sto pise.. prvi (tj drugi, prvi zvanicni (da ne komplikujem)) bubnjar Guns'n'Roses (koji je izbacen iz benda zbog nemogucnosti kontrolisanja droge) dolazi kod nas.. konc. je 28.06. u basti SKC-a.. iako sam se nadala da ce Slash doci sa njim.. nista od toga.. bar ne pise na plakatu.. ja se i dalje nadam :D mozda neki specijalni gost :D ostale nisam popamtila, uglavnom on (Stiven) dolazi kao jedini clan ex-GNR..
karata jos nema u prodaji nisu dosle.. cim dodju javljam cenu..
sta jos? ne znam.. :roll: ako ima neko pitanja neka pita..
i da.. svi sa teme GNR neka se pojave tamo! :twisted:
cujemo se!

e pa i to je proslo .
emocije su se slegle , pivo isparilo , ostao je samo osecaj u srcu da je Beograd najzad postao svet .
Sa prvim zvucima Blackend-a sve je prestalo da postoji , ostala je samo metalika i mi . Dva i po sata svirke je bilo dovoljno da nam pruzi sve ono sto je bila i sto jeste .
Jedinu gorcinu nosi apsolutni promasaj organizatora sto se tice predgrupe ( fuj , j*bo ja onog ko je glasao za van gogha ) kao i cena piva od 100 din.
dakle sta vi mislite ? Da li je ozvucenje bilo stvarno toliko dobro , da li je bilo previse soliranja ? izbor pesama ( samo je falio until it sleep )

PS : DA LI IDETE NA ANTRAX ?

Jelusic Aleksandar:
e pa i to je proslo .
emocije su se slegle , pivo isparilo , ostao je samo osecaj u srcu da je Beograd najzad postao svet .
Sa prvim zvucima Blackend-a sve je prestalo da postoji , ostala je samo metalika i mi . Dva i po sata svirke je bilo dovoljno da nam pruzi sve ono sto je bila i sto jeste .
Jedinu gorcinu nosi apsolutni promasaj organizatora sto se tice predgrupe ( fuj , j*bo ja onog ko je glasao za van gogha ) kao i cena piva od 100 din.
dakle sta vi mislite ? Da li je ozvucenje bilo stvarno toliko dobro , da li je bilo previse soliranja ? izbor pesama ( samo je falio until it sleep )

PS : DA LI IDETE NA ANTRAX ?
ja ne mogu da ti odgovorim na nijedno pitanje jer nisam bila,ali aj malo pricaj kako je bilo!!!!!!!molim te!!!!1
npr. kad su izasli na stage,sta su pricali,a znam da se ne moze izreci kako je bilo tako da.....mada vidim da nisi nesto bas ooodusevljen,ja ne bih mogla da spavam a ni da zivim da znam da je sve proslo
aj pricaj malo od onoga sto sam rekla

mortishaaa:
elem.. kao sto pise.. prvi (tj drugi, prvi zvanicni (da ne komplikujem)) bubnjar Guns'n'Roses (koji je izbacen iz benda zbog nemogucnosti kontrolisanja droge) dolazi kod nas.. konc. je 28.06. u basti SKC-a.. iako sam se nadala da ce Slash doci sa njim.. nista od toga.. bar ne pise na plakatu.. ja se i dalje nadam :D mozda neki specijalni gost :D ostale nisam popamtila, uglavnom on (Stiven) dolazi kao jedini clan ex-GNR..
karata jos nema u prodaji nisu dosle.. cim dodju javljam cenu..
sta jos? ne znam.. :roll: ako ima neko pitanja neka pita..
i da.. svi sa teme GNR neka se pojave tamo! :twisted:
cujemo se!
aj obavezno javi za kartu,moram barem tu da idem

Cekajte malo..
Oprostite sto pitam gluposti, ali - da li je u pitanju ista osoba? Pre neki dan sam naisla na neku vitku Stoju, a pre nekoliko godina, secam se, ona je bila debela kao svinja (uzgred, skoro sve sticenice doma ucenica su je obozavale! I ona pesma "Mesec sija a meni bas prija" :lol: sa onim "kvalitetnim" perjem koje leti na sve strane :lol: )
Molim objasnjenje, jer sam zaista zatecena :shock:

E pa ljudi moji ja jos ne mogu da se raspametim!!!
Bila sam na koncertu,negde u prvim redovima,sve sam videla sve sam cula i bilo je fantasticno!!! Sto se tice van goga to necu da komentarisem.
Ljudi ja jos ne mogu da verujem!!! i ima jos jedna bitna stvar: uhvatila sam trzalicu
Joj ljudi osecaj je tako dobar da sam cak veceras i sanjala metalicu!!!
Jel zna neko hoce li biti da se kupi dvd snimak sa ovog koncerta?
Simpaticna mi je bila ona Kirkova izjava :" you mo*herfu*kers , you kick ass!",bas je sladak.
Hetfield super izgleda (uopste ne deluje tako dedasto kao sto sam mislila). 8)
Lars je super svirao ,uh bre, legenda... a ni majmunce nije tako lose,bas je lik.

Back