ima li hopera????

Black_Swan:
I'm only happy when it rains
I'm only happy when it's complicated
And though I know you can't appreciate it
You know I love it when the news is bad
Why it feels so good to feel so sad

Pour your misery down
Pour your misery down on me

Pour your misery down

I feel good when things are going wrong
I only listen to the sad, sad songs

I only smile in the dark
My only comfort is the night gone black
I didn't accidentally tell you that
You'll get the message by the time I'm through
When I complain about me and you

Pour your misery down

Pour your misery down

Pour your misery down

Pour your misery down
You can keep me company
As long as you don't care

You wanna hear about my new obsession?
I'm riding high upon a deep depression

Pour some misery down on me
I'm only happy when it rains...

Strashno,vec treca pesma kao post... :lol: ...Shta mi je bre... :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: Dodushe ovo nije ono sto sam ja hteo da kazem ali :lol: ... udaljavamo se od teme... :? :lol:

Evo isla sam na pretragu,ukucala punk,kucala misfits...nije bilo teme o njima i zato sam je otvorila...Ja ih volim,nije da ih nesto obozavam,ali su bas bas dobri(bar meni),svidja mi se i to sto su kao neki horror punk...Ma sve je super...Pisite vase komentare....
I,da,omiljene pesme....saturday night,monster mash,american psycho,who killed marilyn...pa i london dungeon...A mnoooooogo mi se svidelo kako su uradili ballroom blitz,mada je to necija druga pesma...

Rasta gal:
guitarrr_babe:
To je problem i mnogim ljudima sa kojima sam pricala. Ja to jednostavno ne vidim!
Ja mislim da ili si rodjen za reggae,ili nisi!Svejedno da li je roots, dub, ragga(muffin'), ska ili neshto trece,onaj ko se dobro oseca dok slusha reggae nikako ne moze da se smori!Meni je recimo svaka svirka dozivljaj za sebe i nikad mi se nije desilo da se vratim kuci smorena, neraspolozena itd.Jednostavno to ili imash u krvi ili nemash! :wink:

Pa i nije bas svejedno slusati razlicite korene regea,glupo bi bilo uporedjivati roots i dub sa ska,ska je dosta brza muzika i ne mozes da se opustis za razliku od ova dva.Eto mene uzmi za primer,ne volim bas nesto ska ali mogu da ga svarim,i nikada nisam igrao uz ska ili neku drugu vrstu,probao sam(doduse u akademiji )ali jednostavno nije mi to to,rege jednostavno koristim da se opustim kad sam gajbi ili na discmanu kad idem negde,prosto mi je nezamislivo da skakucem uz ska :wink: ,za djuskanje je house,isto je optimisticna muzika,vesela,bas je bas :wink: .I sad da te pitam,Ja koji ne volim ska nesto preterano, da uopste ne volim celu reggae kulturu???

edit: sisadapimp ,ispravi me ako gresim,zar nije bingiman? :wink:

wild_child:
Pa naravno da je dobar :lol:
Mmmmm znas nekog ko lici na njega.....blago tebi :cry:
Ljubomorna sam :oops:
E imam i ja druga, isti Jim :lol: :lol:
Al ne sto lici samo u faci, nego ima i kosu... m sve 8)
Ode on do radnje da kupi majcu Doorsa. Ona devojka mu donosi onu sa likom Jima i pocne da se cudi... :lol: :lol: :lol:
Pogled s majce na njega... :? i nazad... :? pa ponovo do njegove face... :roll:
Jadna :cry:
Bas se zbunila :roll:

Kansas - Dust in the Wind Lyrics

I close my eyes
only for a moment
and the moment's gone
all my dreams
pass before my eyes a curiosity
dust in the wind
All they are is dust in the wind

Same old song
just a drop of water
in an endless sea
all we do
crumbles to the ground
though we refuse to see
dust in the wind
all we are is dust in the wind

Now, don´t hang on
nothing last forever,
but the earth and sky,
it slips away
And all your money
won`t another minute buy

Dust in the wind
all we are is dust in the wind
dust in the wind
everything is dust in the wind
dust in the wind
everything is dust in the wind

Jasno se vidi poenta.
Ali je duboka.

Ovako,hocu da mi odgovorite ali bez onoga ja mislim itd...Ocu bas tacne odgovore,dakle provereno...
Ljudi ja ne znam koje su to grupe Hard Core? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: Strashno
Onda,kako se deli punk iliti punkrock,sta je to Oi!(i kakve veze ima sa skinsima?)? :oops: :oops: :oops: :lol: :lol:Duplo strashno.... :lol: :wink:
I jos nesto...Negde procitah-Hard-core-punk...Sta je sad pa to? :oops: :lol: :oops: :lol:

Al nemojte da pisete ono kao,pa ti nemas pojma etc,znam da nemam pojma o nicemu,al sta sad...nadam se da ce mi neko reci pa cu znati... :wink:

Black_Swan:
Ovako,hocu da mi odgovorite ali bez onoga ja mislim itd...Ocu bas tacne odgovore,dakle provereno...
Ljudi ja ne znam koje su to grupe Hard Core? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: Strashno
Onda,kako se deli punk iliti punkrock,sta je to Oi!(i kakve veze ima sa skinsima?)? :oops: :oops: :oops: :lol: :lol:Duplo strashno.... :lol: :wink:
I jos nesto...Negde procitah-Hard-core-punk...Sta je sad pa to? :oops: :lol: :oops: :lol:

Al nemojte da pisete ono kao,pa ti nemas pojma etc,znam da nemam pojma o nicemu,al sta sad...nadam se da ce mi neko reci pa cu znati... :wink:
lepo, Swan 8)
ja ne bih znala da ti odgovorim, al bih se javila sa jos par pitanja oko tih "podela" muzike :?
da li ona moze da se deli i sl, sve je to relativno...
al bilo bi lepo ako bi nam neko pojasnio sve te (kako rece, cini mi se guitar_babe, na nekoj od tema :wink: ) reke, pritoke i potocice... posebno metala, kao vrste muzike, za koga znamo da ima mnogo tih "podvrsta" :lol:
hvala :wink:

Black_Swan:
Da,pa sad se sve to mesa,ne mozes ni da kazes za neki bend da je to samo taj jedan odredjen pravac...evo npr Nightwish...pa jeste to neki simf metal ali ima i power-a i gothic-a....
E e e e e e e e e ...
UPRAVO o tome govorim! 8)
pa ja nikako ne bih rekla gotik za NW, al ajde ... :? :roll:
pa zatim, dal to gledas po glasu ili...??? :shock:
kao power je zbog glasa, pa cas trash je zbog takvih i takvih instrumentala :roll:
mozda ja sad looopam :oops: :oops: , al nemam pojma, pa pitam :wink:

bleach:
Black_Swan:
Da,pa sad se sve to mesa,ne mozes ni da kazes za neki bend da je to samo taj jedan odredjen pravac...evo npr Nightwish...pa jeste to neki simf metal ali ima i power-a i gothic-a....
E e e e e e e e e ...
UPRAVO o tome govorim! 8)
pa ja nikako ne bih rekla gotik za NW, al ajde ... :? :roll:
pa zatim, dal to gledas po glasu ili...??? :shock:
kao power je zbog glasa, pa cas trash je zbog takvih i takvih instrumentala :roll:
mozda ja sad looopam :oops: :oops: , al nemam pojma, pa pitam :wink:

Upravo.
A Gothic....Pa ima nesto i od toga(opet negde procitah,nije samo moje misljenje)al ne znam po cemu se to odredjuje... :roll:

Back