wild_child
Elita
- Poruka
- 18.479
A jbg moze im se da zahtevaju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Black_Swan:Ovako,hocu da mi odgovorite ali bez onoga ja mislim itd...Ocu bas tacne odgovore,dakle provereno...
Ljudi ja ne znam koje su to grupe Hard Core?ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
![]()
![]()
Strashno
Onda,kako se deli punk iliti punkrock,sta je to Oi!(i kakve veze ima sa skinsima?)?ops:
ops:
ops:
![]()
Duplo strashno....
:wink:
I jos nesto...Negde procitah-Hard-core-punk...Sta je sad pa to?ops:
![]()
ops:
![]()
Al nemojte da pisete ono kao,pa ti nemas pojma etc,znam da nemam pojma o nicemu,al sta sad...nadam se da ce mi neko reci pa cu znati... :wink:
Führer.:Zanimljivo. Nego, odakle ti ovo?
foolcontrol:Black_Swan:Ovako,hocu da mi odgovorite ali bez onoga ja mislim itd...Ocu bas tacne odgovore,dakle provereno...
Ljudi ja ne znam koje su to grupe Hard Core?ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
![]()
![]()
Strashno
Onda,kako se deli punk iliti punkrock,sta je to Oi!(i kakve veze ima sa skinsima?)?ops:
ops:
ops:
![]()
Duplo strashno....
:wink:
I jos nesto...Negde procitah-Hard-core-punk...Sta je sad pa to?ops:
![]()
ops:
![]()
Al nemojte da pisete ono kao,pa ti nemas pojma etc,znam da nemam pojma o nicemu,al sta sad...nadam se da ce mi neko reci pa cu znati... :wink:
ovako hc grupe su npr. : fullsize,eyesburn ,hitman,discord,overdrive,good ridance,d.r.i.,boy sets fire,korn...
hc punk imash i sajt koji predstavlja manje poznate grupe kod nas ,ne znam adresu napamet ali je sasvim om sajt.a punk rock ti je kod nas npr.no comply,mnogo dobar bend
nadam se da sam barem malo pomogla...![]()
Rebel Without A Clue:Samo sto si propustio da kazes da je na kraju liste zahteva pisalo da ne zna sta ce mu sve to. Jednostavnije, cela lista je zezanje.
Alo, bre! To je Iggy Pop a ne Asian Dub, Tricky ili neka slicna zvezdica kojoj je rok trajanja 3 - 5 godina na suvom i hladnom mestu.
jel ovo napisano zbog meneBlack_Swan:Evo isla sam na pretragu,ukucala punk,kucala misfits...nije bilo teme o njima i zato sam je otvorila...
ops:
ops: mada ja mislim da je imala tema.. but what the hell
nisam ih nikad cula.. cula sam za njih.. ali njihove pesme :shock:ma sve je isto.. a promeni polaBlack_Swan:Indenticno.andjelce:Mama me je uspavljivala kasetom sa pesmama koje su za decu snimili Vlada Divljan i Gile iz 'Elektricnog orgazma'. Kaze da sam je obozavala.![]()
E, kasnije sam presla na Cecu i Draganu...Tako je bilo sve do prvog-drugog razreda, kad sam presla na 'Tap 011'. U cetvrtom-petom sam pocela da slusam 'Bijelo dugme' i njima slicne i 'Azru'. Gunsi, Purple i ostali su dosli u sedmom. Ostalo je istorija... 8)
Samo sto cu za prvi raz. da dodam i zabranjeno pusenje,zanu i lunu....A u 4.-5. sam vise gledala mtv i volela sam madonnu...ostalo....ma sve isto

...
mortishaaa:ma sve je isto.. a promeni polaBlack_Swan:Indenticno.andjelce:Mama me je uspavljivala kasetom sa pesmama koje su za decu snimili Vlada Divljan i Gile iz 'Elektricnog orgazma'. Kaze da sam je obozavala.![]()
E, kasnije sam presla na Cecu i Draganu...Tako je bilo sve do prvog-drugog razreda, kad sam presla na 'Tap 011'. U cetvrtom-petom sam pocela da slusam 'Bijelo dugme' i njima slicne i 'Azru'. Gunsi, Purple i ostali su dosli u sedmom. Ostalo je istorija... 8)
Samo sto cu za prvi raz. da dodam i zabranjeno pusenje,zanu i lunu....A u 4.-5. sam vise gledala mtv i volela sam madonnu...ostalo....ma sve isto![]()
![]()
![]()
![]()
ljudi kako se secate toga.. ja se ne secam sta sam juce jela, a kamoli sta sam cula prvi put :shock:

mortishaaa:jel ovo napisano zbog meneBlack_Swan:Evo isla sam na pretragu,ukucala punk,kucala misfits...nije bilo teme o njima i zato sam je otvorila...ops:
![]()
elem, kako nisi znala za konc? :shock: ja nisam islanisam ih nikad cula.. cula sam za njih.. ali njihove pesme :shock:
....
shame on youBlack_Swan:mortishaaa:jel ovo napisano zbog meneBlack_Swan:Evo isla sam na pretragu,ukucala punk,kucala misfits...nije bilo teme o njima i zato sam je otvorila...ops:
![]()
elem, kako nisi znala za konc? :shock: ja nisam islanisam ih nikad cula.. cula sam za njih.. ali njihove pesme :shock:
Ma nije zbog tebe.Uvek ja to uradim(skoooro uvek)![]()
....
Nego,sto se tice koncerta....eee pa sad se ja neceg ne secam![]()
![]()
Ma ne znam bre,pa ja pre godinu dana nisam imala pojma ko su i sta su misfits,mozda(verovatno)jesam cula za koncert ali nisam obratila paznju...