ima li hopera????

Black_Swan:
Ovako,hocu da mi odgovorite ali bez onoga ja mislim itd...Ocu bas tacne odgovore,dakle provereno...
Ljudi ja ne znam koje su to grupe Hard Core? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: Strashno
Onda,kako se deli punk iliti punkrock,sta je to Oi!(i kakve veze ima sa skinsima?)? :oops: :oops: :oops: :lol: :lol:Duplo strashno.... :lol: :wink:
I jos nesto...Negde procitah-Hard-core-punk...Sta je sad pa to? :oops: :lol: :oops: :lol:

Al nemojte da pisete ono kao,pa ti nemas pojma etc,znam da nemam pojma o nicemu,al sta sad...nadam se da ce mi neko reci pa cu znati... :wink:

ovako hc grupe su npr. : fullsize,eyesburn ,hitman,discord,overdrive,good ridance,d.r.i.,boy sets fire,korn...
hc punk imash i sajt koji predstavlja manje poznate grupe kod nas ,ne znam adresu napamet ali je sasvim om sajt.a punk rock ti je kod nas npr.no comply,mnogo dobar bend
nadam se da sam barem malo pomogla... :D

Da li ima nekoga koga ovo nervira koliko nervira mene? Sve sam mogao da istrpim ali ovo je stvarno ona ogavna kap na vrhu case... Apsolutno mi nije jasno, ni malo. Dodje mi da se preselim na Island, zivim u brvnari iznad mora i gajim ovce...

foolcontrol:
Black_Swan:
Ovako,hocu da mi odgovorite ali bez onoga ja mislim itd...Ocu bas tacne odgovore,dakle provereno...
Ljudi ja ne znam koje su to grupe Hard Core? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: Strashno
Onda,kako se deli punk iliti punkrock,sta je to Oi!(i kakve veze ima sa skinsima?)? :oops: :oops: :oops: :lol: :lol:Duplo strashno.... :lol: :wink:
I jos nesto...Negde procitah-Hard-core-punk...Sta je sad pa to? :oops: :lol: :oops: :lol:

Al nemojte da pisete ono kao,pa ti nemas pojma etc,znam da nemam pojma o nicemu,al sta sad...nadam se da ce mi neko reci pa cu znati... :wink:

ovako hc grupe su npr. : fullsize,eyesburn ,hitman,discord,overdrive,good ridance,d.r.i.,boy sets fire,korn...
hc punk imash i sajt koji predstavlja manje poznate grupe kod nas ,ne znam adresu napamet ali je sasvim om sajt.a punk rock ti je kod nas npr.no comply,mnogo dobar bend
nadam se da sam barem malo pomogla... :D

Hvala. :D 8)

A jel i slipknot HC?

Eeeeeeee! Sad cu ja da se izjasnim. Pazi sad: Hard Core ( inace bi trebalo da se pise zajedno ), kao sam i ne postoji. Tu si ti
Hardcore Punk, Hardcore Rap, Hardcore Techno, Happy Hardcore ( da, da, happy ), i Post Hardcore. Najvise se slusa, barem koliko ja znam, Hardcore Punk. E sad-Hardcore Punk je najvise sto je Punk mogao otici-muzika je bila apsolutno prebrza ( kazem bila, jer je sve to bilo 80` ), vokali su se drali iz petnih zila, riffovi skroz jednostavni i sve je zvucalo kao da je snimano u podrumu. Ostale me skroz mrzi da pisem, ali ako te zanima javi pa cu pojasniti. A sto se tice metala... Ufff... Tu ima TOLIKO da se pise-postoje:
Funk Metal, Rap-Metal, Heavy Metal, Speed Metal, British Metal, Pop-Metal, Doom Metal,Goth Metal,
Hair Metal, Punk Metal, Christian Metal ( inace Gospel ), Power Metal, Sludge Metal, Stoner Metal, Alternativni Metal, Death Metal/Black Metal, Industrial Metal, Progressive Metal, Neo-Klasicni Metal, New Wave of British Heavy Metal, Skandinavski Metal, Sympho Black Metal. Daaaaa i ruka otpadne od metala... Inace, New Metal, zapravo nije zaveden u, kako da se izrazim, svetsku knjigu pravaca recimo. Ne, zapravo, za muzicke kriticare, on ne postoji. Inace, oni ga brkaju sa Pop metalom, a pop metal neme veze sa tim. Tako da je New metal vise metalni pop, nego popovni metal (???). New Metal se u stvari i ne moze staviti u metal, tj. bilo gde, jer kao sto vec rekoh ne postoji. Npr, ako cete vec pitati, Evanescence, najbanalniji primer, je mesavina alternativnog, goth, cak i post-grungea, i chamber popa. Tako da eto... To je ukratko. Koga zanima jos, moze da kaze, ali tj. znam da ljude zanima da kazu da nisam u pravu, ali radi smo ( da inace ima nas ovde mnogo, ali ja pisem muski rod posto sam pisem,
ne pitajte zasto pomorandzica ) da vodimo zdrave diskusije :D
POZZZZZZZZZZZZ :wink:

Da inace Slipknot nije HC, vec mesavina ( sve su to mesavine, nista tu nije cisto ) Heavy metala, Rap metala, Alternativnog i USA.
Punk inace ( joooooooj jos cu ja da ***** ) je nastao 70` i trajao do kraja 80` ( cist punk ). Punk je vratio rnr svojim korenima, jednostavnim troakordnim pesmama sa jednostavnom melodijom, samo sto je to radio na jedan agresivniji nacin
( zamislite Elvisa da se dernja iz sveg glasa sa dzdzdzdzdz iza - sto bi neki ovde to predstavili ). To su npr. Ramonesi, Pistolsi, Faces, Clash, Wire itd. Punk se deli na Punk ( jel ) Punk pop, Ska punk, Post punk, Proto punk, L.A. Punk, Punk Revival, Hardcore Punk ( evo njega opet ), Punk metal ( i njega ), Garage punk, Britanski punk, Americki punk, NY punk, Anarhisticki punk i Hriscanski punk. etoooooooooooooo ja sam jos ***** :D

Rebel Without A Clue:
Samo sto si propustio da kazes da je na kraju liste zahteva pisalo da ne zna sta ce mu sve to. Jednostavnije, cela lista je zezanje.

Alo, bre! To je Iggy Pop a ne Asian Dub, Tricky ili neka slicna zvezdica kojoj je rok trajanja 3 - 5 godina na suvom i hladnom mestu.

ajde bre on je josh i normalan za razlku od njih :I
ja bi im to dala ako lepo nastupe :twisted:

Black_Swan:
andjelce:
Mama me je uspavljivala kasetom sa pesmama koje su za decu snimili Vlada Divljan i Gile iz 'Elektricnog orgazma'. Kaze da sam je obozavala. :D
E, kasnije sam presla na Cecu i Draganu... :( Tako je bilo sve do prvog-drugog razreda, kad sam presla na 'Tap 011'. U cetvrtom-petom sam pocela da slusam 'Bijelo dugme' i njima slicne i 'Azru'. Gunsi, Purple i ostali su dosli u sedmom. Ostalo je istorija... 8)
Indenticno.
Samo sto cu za prvi raz. da dodam i zabranjeno pusenje,zanu i lunu....A u 4.-5. sam vise gledala mtv i volela sam madonnu...ostalo....ma sve isto
ma sve je isto.. a promeni pola :lol: :lol: :lol: :lol:
ljudi kako se secate toga.. ja se ne secam sta sam juce jela, a kamoli sta sam cula prvi put :shock:

Joj,hvaaaaaaaaala puno!!!
Napokon neko. :D

Nego bre,kad sam procitala-punk metal :shock: :shock: :shock: pa hriscanski punk ili hriscanski metal :shock: :shock: :shock:
A koji su to bendovi?
bas previse podela :lol: ...
No dobro
Sve ste mi objasnili,sem sta je Oi(i sad primetih ska)? :? Bas smaram sa pitanjima al sta cu...

I,da,kako VI sve to znate? :shock: :shock: :lol:

mortishaaa:
Black_Swan:
andjelce:
Mama me je uspavljivala kasetom sa pesmama koje su za decu snimili Vlada Divljan i Gile iz 'Elektricnog orgazma'. Kaze da sam je obozavala. :D
E, kasnije sam presla na Cecu i Draganu... :( Tako je bilo sve do prvog-drugog razreda, kad sam presla na 'Tap 011'. U cetvrtom-petom sam pocela da slusam 'Bijelo dugme' i njima slicne i 'Azru'. Gunsi, Purple i ostali su dosli u sedmom. Ostalo je istorija... 8)
Indenticno.
Samo sto cu za prvi raz. da dodam i zabranjeno pusenje,zanu i lunu....A u 4.-5. sam vise gledala mtv i volela sam madonnu...ostalo....ma sve isto
ma sve je isto.. a promeni pola :lol: :lol: :lol: :lol:
ljudi kako se secate toga.. ja se ne secam sta sam juce jela, a kamoli sta sam cula prvi put :shock:

vidi stvarno
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

E odlicna je tema.
Ja se secam da sam sa jedno 4-4,5 god. pevao ko blesav Avionu Slomicu Ti Krila, Riblje Corbe. A imao sam i jednu Bajaginu kasetu, nemogu se setit kako se zvase, al znam da su bili hitovi poput Plavog Safira pa Tisina, Ruski Voz, Godine Prolaze i sl. To je najstarije cega se secam.
Od stranih... moram malo dublje da razmislim.

mortishaaa:
Black_Swan:
Evo isla sam na pretragu,ukucala punk,kucala misfits...nije bilo teme o njima i zato sam je otvorila...
jel ovo napisano zbog mene :oops: :oops: mada ja mislim da je imala tema.. but what the hell :D
elem, kako nisi znala za konc? :shock: ja nisam isla :cry: nisam ih nikad cula.. cula sam za njih.. ali njihove pesme :shock:

Ma nije zbog tebe.Uvek ja to uradim(skoooro uvek) :D :) ....
Nego,sto se tice koncerta....eee pa sad se ja neceg ne secam :lol: :lol:
Ma ne znam bre,pa ja pre godinu dana nisam imala pojma ko su i sta su misfits,mozda(verovatno)jesam cula za koncert ali nisam obratila paznju...

Evo, ja znam sta ska! To ti je mesavina reggae melodija, punk ritma i sve u svemu, jedna uproscena skakutava vesela varijanta reggae-a. Potice iz londonskih predgradja gde je bilo dosta jamajcanskih emigranata, a i dosta low-lifes- a iliti "punks" sto bi u bukvalnom prevodu znacilo "dripac", pa su se pankeri tako posle nazvali, i svi su ti se oni mesali, svirali zajedno, nervirali se zbog sistema i eto ti panka, reggae-a i ska (koji je ta dva pomirio).

Black_Swan:
mortishaaa:
Black_Swan:
Evo isla sam na pretragu,ukucala punk,kucala misfits...nije bilo teme o njima i zato sam je otvorila...
jel ovo napisano zbog mene :oops: :oops: mada ja mislim da je imala tema.. but what the hell :D
elem, kako nisi znala za konc? :shock: ja nisam isla :cry: nisam ih nikad cula.. cula sam za njih.. ali njihove pesme :shock:

Ma nije zbog tebe.Uvek ja to uradim(skoooro uvek) :D :) ....
Nego,sto se tice koncerta....eee pa sad se ja neceg ne secam :lol: :lol:
Ma ne znam bre,pa ja pre godinu dana nisam imala pojma ko su i sta su misfits,mozda(verovatno)jesam cula za koncert ali nisam obratila paznju...
shame on you :lol:

Back