wild_child:Ih sve sam promasila

Mozda i nisi, svako ima pravo na svoje misljenje, da shvati pesmu kako hoce.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
wild_child:Ih sve sam promasila
guitarrr_babe:Na kraju, pesnik odgovara da nema smisal u svemu tome, da je verovatno ljubav ta koja ih moze spasiti, da se okrenu vaznijim i trajnijim stvarima.
Ja mislim da ili si rodjen za reggae,ili nisi!Svejedno da li je roots, dub, ragga(muffin'), ska ili neshto trece,onaj ko se dobro oseca dok slusha reggae nikako ne moze da se smori!Meni je recimo svaka svirka dozivljaj za sebe i nikad mi se nije desilo da se vratim kuci smorena, neraspolozena itd.Jednostavno to ili imash u krvi ili nemash! :wink:guitarrr_babe:To je problem i mnogim ljudima sa kojima sam pricala. Ja to jednostavno ne vidim!
Hvala, hvala 8)Marduk:Alogija nije nista posebno. Dobri muzicari ali muzka. Jedino mi se svidja Samson i uzivo sviraju mnogo dobre obrade. Od Kraljevskog sam cuo samo Rocker-a i nije los. Courtney bravo za pesmu 8) .
Cekaj, na koju mislis?Courtney:Hvala, hvala 8)Marduk:Alogija nije nista posebno. Dobri muzicari ali muzka. Jedino mi se svidja Samson i uzivo sviraju mnogo dobre obrade. Od Kraljevskog sam cuo samo Rocker-a i nije los. Courtney bravo za pesmu 8) .
ops:
![]()
Pomorandzica:EEEEEEEEEee sta god da pricate, kakav prijemni si imala? ( vec smo uspeli da zaboravimo o cemu pricate - inace ima nas vise, a ne pitaj zasto se zovemo pomorandzica )
Dobar izbor!wild_child:E decko ko Jim Morrison
Keeper:Nadya:Keeper:mozda su tebi bezveze ...........
kad smo vec kod kise, moram da idem na kisu .... pozi upamti, drzim te za rec.
a uvece cu zaspati uz Parissiane Walkways, da skrenem sa ove digresije sa teme
Eeee... jel volis da kisnes na slaboj/jakoj kishi?![]()
uopste da kisnes?:wink: 8)
JA OBOZAVAM!!!![]()
![]()
![]()
it makes me feel more alive than I usually am
![]()
naravno da volim.
zavisno od raspolozenja ......
i jos kad mi posle ne bi bilo sve mokro bash bi bilo cool
vise volim jachu kisu ..... ona slaba me iritira![]()
Uhguitarrr_babe:Hehe, zanimljivo je to sto pricate! Ja sam duznik jednom julskom pljusku za jednu cisto seksualnu privlacnost...![]()