ima li hopera????

Kako ja to vidim, on ne govori specificno o kapitalistickom, potrosackom drustvu (premda to nije netacno), vise o svim praznim, nesigurnim ljudima ovog sveta koji traze spas u idolima koje sami prave i obasjavaju ih neonskim svetlima. Simbol neonske svetlosti cini mi se da je dovoljno jasan - urbanizacija, prljavstina grada, reklama, jeftinoca, nekvalitet, prolaznost svega...

I to su ti ljudi koji govore, ne slusajuci se, govore u tisini, sto znaci koliko su im prazni i nevazni razgovori (jer, da su znacajni, imali bi odjeka, i ne bi bili samo uzaludan pokusaj da se odrzi komunikacija), koliko su sami promaseni i isprazni, u senci svojih neonskih idola. Na kraju, pesnik odgovara da nema smisal u svemu tome, da je verovatno ljubav ta koja ih moze spasiti, da se okrenu vaznijim i trajnijim stvarima.

Cini mi se da se ne obraca tami samo zato sto je kontrast svetlima, pre mi se cini da on govori tajnom, iskonskom, mracnom i usamljenom delu sebe i svih ljudi na svetu.

guitarrr_babe:
Na kraju, pesnik odgovara da nema smisal u svemu tome, da je verovatno ljubav ta koja ih moze spasiti, da se okrenu vaznijim i trajnijim stvarima.

Pa ne bas na kraju. U predzadnjoj strofi. Ali to ne naglasava (ljubav) vec ostavlja nama da sami to shvatimo prema onome sto najvise cenimo u zivotu (za tebe je to ljubav, pa zi zato tako i shvatila).

guitarrr_babe:
To je problem i mnogim ljudima sa kojima sam pricala. Ja to jednostavno ne vidim!
Ja mislim da ili si rodjen za reggae,ili nisi!Svejedno da li je roots, dub, ragga(muffin'), ska ili neshto trece,onaj ko se dobro oseca dok slusha reggae nikako ne moze da se smori!Meni je recimo svaka svirka dozivljaj za sebe i nikad mi se nije desilo da se vratim kuci smorena, neraspolozena itd.Jednostavno to ili imash u krvi ili nemash! :wink:

Mama (ja) - gothicarka, sa povremeni thrash i hippie ispadima :oops: 8) :lol:
Tata ( :oops: )- THRASHER!!! :oops: :lol:
Sin ( 8) )- Mavi metavac :D :lol: thrasher :D nece tata hteti drugacije... :roll: :lol:
Cerka ( :D )- gothicarka, pa makar crkla :evil:
Druga cerka ( :lol: :twisted: ) hipik 8)

1. Plakat je degutantan, sta pokazuju nam pozadnu? :x
2. Karata ima, u Mamutu, trebalo bi u IPS-u...ma ima ih :wink: 8)
3. Slusaoci 202-ke ce imati priliku da putem svojih mobilnih telefona izaberu domacu grupu koju zele da vide kao predgrupu na koncertu Metallice 8) :lol:

Ono na shta sam najponosnija je shto sam gledala nastup Stereo MC's! Ovo ostalo je manje-vishe ostavilo blag utisak na mene... V.Janjic na Progresive stage-u nije bio losh...u stvari,mnogo je bilo dobro ali Deep,Down & Dirty je ipak neshto posebno.... :wink:

Keeper:
Nadya:
Keeper:
mozda su tebi bezveze ........... :)

kad smo vec kod kise, moram da idem na kisu .... poz :D i upamti, drzim te za rec.

a uvece cu zaspati uz Parissiane Walkways, da skrenem sa ove digresije sa teme

Eeee... jel volis da kisnes na slaboj/jakoj kishi? :D
uopste da kisnes? :D :wink: 8)

JA OBOZAVAM!!! :D :D :D :lol: it makes me feel more alive than I usually am :lol:

naravno da volim.
zavisno od raspolozenja ......
i jos kad mi posle ne bi bilo sve mokro bash bi bilo cool :D
vise volim jachu kisu ..... ona slaba me iritira :)

Ne mogu da verujem! :D :D :D Mislim nije sada ja da se ovde guram kao ono "stvarno i ja volim to, bas fino". :? :x Nego obozavam!!! :D :D :D :D :D :D :D :D Doduse :? ja volim da kisnem samo na pljuskovima i provalama oblaka. :D :D :D :D :D Ustvari nemam nista protiv kisica ali ponekad me cine depresivnim. :? Jeste li ikada probali da vozite bicikl po provali oblaka? :shock: :D :D :D :shock: :D Znaci jaceg osecaja nema!!!! :D :D :D Moj recept je: cim vidis Oluju zgrabi bajs i na bulevar :wink: (ovde kod mene ima dugacko strmo brdo koje mi zovemo bulevar). Zaletim se sa vrha bulevara, dignem ruke... adrenalin ... :D :D :D :D :lol: tacno mogu da cujem kako mi krupne kapi lupaju po natopljenoj kosi :D a od jacine pljuska i brzine kojom se spustam ne mogu da otvorim oci :lol: (skroz) a ni da disem kako valja tako da kad sidjem, :lol: zadihan legnem u travu, :) smirim se i gledam u nebo i sve one divne efekte 8) koje proizvodi oluja (munje, gromovi) i kisa. 8) Npr. :? Kada se oluja utisha i kada gledas u nebo kako pada kisa (pazi rimuje se, :D mada je ocajna (detinjasta) :x rima :oops: ) vidis kapljice kako padaju oko tebe i odjednom niotkuda svori se mala kapljica koja postaje odjenom sve veca i veca :twisted: i pada ti direkno u oko, :twisted: na momenat uhvati te panika :twisted: ali kada ti kapljica lupi u roznjacu dobijes efekat kao posle voznje na rollercoaster-u, :D :D :D :D ustvati ceo taj "chin" kishnjenja se moze porediti sa voznjom na coaster-u :D :? :D :D . Inace volim i tako te sprave za vrtenje i prevrtanje stomacnih organa... :D :D :D :D :D :D Ma ne mogu da objasnim bas 100 posto lepo. Treba to da se dozivi! A, oni koji vole ovo razumeju me(nadam se). :wink:

I'm only happy when it rains
I'm only happy when it's complicated
And though I know you can't appreciate it
You know I love it when the news is bad
Why it feels so good to feel so sad

Pour your misery down
Pour your misery down on me

Pour your misery down

I feel good when things are going wrong
I only listen to the sad, sad songs

I only smile in the dark
My only comfort is the night gone black
I didn't accidentally tell you that
You'll get the message by the time I'm through
When I complain about me and you

Pour your misery down

Pour your misery down

Pour your misery down

Pour your misery down
You can keep me company
As long as you don't care

You wanna hear about my new obsession?
I'm riding high upon a deep depression

Pour some misery down on me
I'm only happy when it rains...

Strashno,vec treca pesma kao post... :lol: ...Shta mi je bre... :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja overila i '01,'02 i '03, pa cak i onaj nezvanicni '00.Utisaka je naravno mnogo.
Mislim da je neponovljivo iskustvo Roni Size 2001.
Nekako sam stizala na sve, od pozorista do dj-stagea, ge bi zavrasavali dan.Sledeci "exiti" su doneli kvalitetnije izvodjace, ali i velike guzve, preklapanja programa...
Pa i Tricky mi je bitan dogadjaj.

Koliko sam stigo da poslusam vesti cuo sam da su neki organizatori exit-a uhapseni.Iz kojih razloga ne znam (tj.nisam cuo) ali uglavnom ako ih policija za koji dan ne bude oslobodila da ce ovogodisnji exit biti otkazan.Ko zna nesto vise neka pise.

Back