Black_Swan
Aktivan član
- Poruka
- 1.391
Jao,pa ne mogu da verujem da vi ostali ne provaljujete...Strasno

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.. uglavnom neki chill house ili neke baladice od kojih se sav raspilavim Da, secam se i ja...tirionelf:Ah, kada se samo setim EXIT-a dok je bio na keju...trajao od leta do jeseni...ceo dan...besplatno...to je bilo fenomenalno...

)haha,zaplakacu... guitarrr_babe:inace, celu strofu sam razumelaaaaaaa!!!!!!! Yippeeeeeeeeeeee! Tako je, fuehrer, ne dirajte nam Svabe, Svabe su carevi i sjajni su i znaju sta rade cak i kada prave gluposti. A to sto se neki klinci tripuju da su nazi ili sto se neki ljudi kolju sa drugim ljudima, uvek je postojalo, i uvek ce postojati u ovom ili onom obliku. Nase je da se bunimo, a drzavino da reaguje. Hajde, zabranite KKK (kju kluks klan) ili tako neko drugo ekstremno-desnicarso sr_anje, i ceo svet ce vam biti zahvalan! Da se razumemo, ja sam pacifista, toliko da ponekad mislim da sam kukavica, i zato me sve sto se poziva na bitku i rat uzasno nervira. Mozda je to i zato sto sam religiozna, i sto sam jedno fino dete koje malo voli da slusa reggae u slobodno vreme... U svakom slucaju, skinsi su samo gomila slabih, nezadovoljnih, neprilagodjenih, neostvarenih ljudi koje majke nisu dovoljno mazile ili koje su ocevi tukli. Sve je psihologija, ljudi moji, zamislite se malo i videcete. Iza svake velike revolucionarne ideje stoji licna tragedija.
Nije me bilo 3 meseca.....propustih li nesto :?