ima li hopera????

Evo za Kraljeve:

Kings in Hall of Fame

Kings are in Hall of Fame,
when they loss we gotta shame.
They are the best team ever,
or, they are the Kings, whatever!

Ref: Kings, Kings, in Arena fans sing,
playing hard, we want ring! X2

Greate guys, Peja and Chris,
Shots for 2 they can”t miss.

Vlade never will be sold,
For Kings he”s pure gold.

He like grabing, he like passing,
He never be on ACID.

This man is ever time cool,
He always breaks a rule.\

NBA rules, it”s very danger,
But for they he”s only stranger.

Stranger from Serbia, five-time Champion,
Whay we are best you probably now.

And Stojakovic Peja is one of the Kings,
Only with his help you will take a ring.

Posto je onaj gost prestao da nas obavestava, odlucia sam da ja to radim :D

Nedelja 09.05 sa pocetkom od 18 h ucestvuju sledeci bendovi:

NIGHTSHIFT

AFTERLIFE

TEARS IN EYES

SEASIDE - cranberries tribute band

BLACK&BLUE

SKART

ulaz 100 din.

Samo informacija za one koji žele da znaju:
Postoji i drugi spot sa albuma za pesmu "40 Oz" i može se downloadovati sa www.hiphopfoundry.com ako neko hoće! :o :o :o Na tom forumu možeti i downloudovati ceo album :!: :!:
Takođe na www.rapbasement.com ima pool na kojem posetioci ostavljaju mišljenja o psmama i predlažu koju od pesama treba iskoristiti za drugi singl :P
(moj favorit je How Come (pesma posvećena Kim (bivšoj ženi)).PA ako neko želi... 8)

Ma dobro bre-ako vam se svidja muzika nemojte uopste da raspravljate o tome koja je vrsta-vazno da vam se svidja :wink:
Meni se jako svidja jedna pesma od Hevie ali sam zaboravila kako se zove; Sigurno ste je svi culi, mnogo dobra pesma! 8)
Kad se setim kako se zove, napisacu.
:P

Ako se vreme popravi koncert ce se odrzati na otvorenoj bini kod Zeleznicke stanice a ako bude padala kisa onda u NS TIME klubu. Od boljih bendova nastupaju: Love Hunters, Amajlija, Lifetime i Milaciopezza.
Najavljuje se i bend iznenadjenja ali neznam nista o tome.

Chester girl:
Ma dobro bre-ako vam se svidja muzika nemojte uopste da raspravljate o tome koja je vrsta-vazno da vam se svidja :wink:
Meni se jako svidja jedna pesma od Hevie ali sam zaboravila kako se zove; Sigurno ste je svi culi, mnogo dobra pesma! 8)
Kad se setim kako se zove, napisacu.
:P

Verovatno je jedna od ovih: Busindre reel, Tanzila, Vamos a Budapest...

perica:
Brate (ne debilu) jesam slušao i ako si u posedu prvog albuma ili bilo koje Bizarrove rime trebalo bi da shvatiš da je sve kao MARSHALL MATHERS LP samo 5 puta gore!Sve je provala i jedina Bizarrova ozbiljna strofa je u pesmi Keep Talkin sa D12 World!
Ako si slušao,BRATE!!ALI NISI!!!
I nemoj mene da prozivaš o istoriji hip-hopa molim te i budi malo tolerantniji! :wink: :!:

Haha.. ma uzivajte vi u tim sranjima.. naucicete nekad sta je pravi hop.. nadam se uskoro..

da joj nije palo na pamet da radi drugi album ostala bi mi u lepom sećanju ali ne!
Taj trip kao ja nisam pop ja sam rock samo slučajno sviram pop je u početku bio simpatičan ali pošto je drugi album potpuno isti postaje prilično dosadno.verovatno će pesme opet biti slušljive ali ne vredi!Loše! :!:

Koliko ja patim sto mi tad nije bilo ovoliko godina kolko mi je sad...pa,thrash je u to vreme jelte bio dominantan prvac (aaaah,thrash... :) ) Pantera,Metallica,Anthrax,Sodom,Kreator,SLAYER...savrsenstvo...imam od Slayera i Kreatora sve,od ostali mozem veoma lako da nabavim (stro i planiram da uradim 8) :lol: ),tako da ako te interesira,javi se... :wink:

Pa nije losha...ima neke dobre pesme,neke ne.Ok je shto fura svoj fazon,stil oblachenja i to...Mozda je malo napaljena i dize prashinu na estradi zbog nekih gluposti...tipa shta je rekla Britney Spears i tako...ali gotiva je,u svakom sluchaju :wink:

Back