ima li hopera????

Chester girl:
E bre Mike-zar tako o tati? C C C

Inace, ne znam sta vi to smatrate pod dosadnom muzikom...? Meni je Enigma -buahaha bas gotivna grupa, a kako neko spomenu i Heviu -i oni imaju neke bas super pesme...Mene pre mogu da smore neke gluposti koje mnogo cesce vrte na TV-u nego spomenute grupe.

POZ
uzivaj devojko....... 8)

E znachi totalno si u pravu...Ne kazem to samo zbog ovih poznatih rapera, koji seru o devojkama (i prozivaju fenserke)...a vecina njih fura sa takvim "likushama"...vec to vazi i za ove undergaund rapere koji na isti fazon snizavaju devojke...(aj da navedem pr.-iako ih ima mnooogo-skoro sam slushala neke demo grupe, i ono ok su spikali celu stvar, dok ono kao u sred pesme-to je kao neki refren-nisu rekli "****** NEKA SE SKLONE U STRANU" :evil: , znachi tada sam totalno odlepila, u fazonu, ne slusha rap samo muska populacija, i toliko je bilo devojaka tu...mislim stvarno ne znam...jezim se tih likova koji nemaju pametnije stvari da kazu!!). I eto to je bio samo jedan primer, od mnogo takvih (da vas ne smaram sad...)..Ali stvar je u tome da mislim da bi trebalo da bude vishe devojaka na sceni, koji bi rekle i nashe mishljenje o svemu tome!I zato max podrzavam sve pripadnice lepsheg pola da ne stoje vishe po strani i slushaju kako nas blate, vec da uzmu majk u ruke i kazu svoju stvar.!
:D :D :D

Ovaj nemoj da se ljutiš ali ti si idiot!
(mislim na tipa što piše o hejtu Bizarra prem 50)
To je bila fora!!!ONI SU IZ ISTE KUĆE (SHADAY RECORDS) I TO JE BILA FORA DA JE BIZARRE DEBEO A NE NA 50.
Jel ima neko sem mene ceo album,ako ima voleo bih da prodiskutujemo o D12 World jer je veoma zanimljiv!

Ovaj nemoj da se ljutiš ali ti si idiot!
(mislim na tipa što piše o hejtu Bizarra prem 50)
To je bila fora!!!ONI SU IZ ISTE KUĆE (SHADAY RECORDS) I TO JE BILA FORA DA JE BIZARRE DEBEO A NE NA 50.
Jel ima neko sem mene ceo album,ako ima voleo bih da prodiskutujemo o D12 World jer je veoma zanimljiv!
Otvoriću i topic

Iju :shock: ali mi ti necemo nista! Mi smo ti ZAISTA, ali zaista bata i seka! (e sad kad bi imao smajli koji nevino trepce) Ma, ok, izgleda da cemo morati da se gledamo na TVOM terenu (u BGu), jer su kod nas ovamo jelte male sanse zbog cika Beljinka... ali, opet napominjem, mi smo fini... ma, pricacemo mi sa njim. :D

guitarrr_babe:
Iju :shock: ali mi ti necemo nista! Mi smo ti ZAISTA, ali zaista bata i seka! (e sad kad bi imao smajli koji nevino trepce) Ma, ok, izgleda da cemo morati da se gledamo na TVOM terenu (u BGu), jer su kod nas ovamo jelte male sanse zbog cika Beljinka... ali, opet napominjem, mi smo fini... ma, pricacemo mi sa njim. :D
c c c... pa objasni ti to njemu.. mada mozete da probate :P
e i meni cesto taj smajli nedostaje :wink:

hehe, ne znas ti kako sam ja ubedljiva... profesorku sam jednom ubedila da idem stalno kod psihologa zbog... da se setim... "prevelike kreativne energije", a to sve zato sto me uhvatila da zvrljam po klupi. Suvi genije! Tko da, ne brini se, zbaricemo cika Beljinka vec nekako... Ih, ma kad se ja nasmesim, ima odmah da bude ubedjen! Ne se brines!

Back