ima li hopera????

mortishaaa:
Keeper:
Courtney:
Po mom misljenju,ako neku muziku volis,ne trebaju ti nikakvi stimulansi da bi uzivao u njoj.Nazalost,previse se ljudi ne slaze sa mnom.Techno-extasy,reggae-vutra,rock-pivo...mora li tako?Da li ima jos neko sem mene ko tvrdi da se na nekom koncertu mozes super provesti i bez svega toga?

pa, u principu, ne treba ti nista da bi uzivao u muzici 8)
ali, sto se tehna tice, mislim da je kod njega ekstazi NEOPHODAN, jer ne znam ko bi normalan i trezan uspeo da izdrzi tu GLUPOST koju je neko nazvao "muzikom".
a sto se tice regea i vutre, odnosno roka i piva, to je stvar tradicije. tu ti nista ne treba, samo mladi misle da ce im uz pivo i ganju biti "mnogo lepse", sto naravno nije istina

Ja imam samo da kazem da se slazem sa oboma :) :)
I ja. Ali ako neko nevoli neku muziku a mora da je slusa alkohol je bitan cinioc za opustanje i prihvatanje muzike. Ovo pricam zbog onog mog posta na temi z" Za nas :)".

Zao mi je sto tad nisam bio clan ovog foruma. Pa sad moram malo. Mnogo ste mi Stoyanku zacrinili i zacrvenili ja nju vise vidim kao progresivu cyber pevacicu, sa psy trance aranzmanima evo imam druga kome bi to bila cast da odradi za dz. Ipak zena treba da bude razlicita. Za svacije usi.

Ste:
Polako ljudi,razmatranjem sviJuh clanova ovog udruzenja(konstatovao sam da smo vec osnovali klub) predlazem slJedece clanove za sledece funkcije...

Svi ostali su pozvani da budu clanovi i prijave se ovde ostavljaju.
Izvini, nemate sledece funkcionere (ako smem da primetim):

1. kafe-kuvaricu
2. strucnajka za zakone, izbore i top-liste
3. sefa ostave za metle
4. klozetarku
5. vodica za gluve
6. elektroinzenjera zaduzenog za prijem i odasiljanje slike
7 i, najvaznije od svega, vasa organizacija nema baba-seru, koja je, kao takva, urbana ikona, i svojevrsan epitaf klasicnoj kulturi, i kljucan lik

Iz tih razloga, vasa organizacija bi bila visestruko obogacena mojim prisustvom. Umem da zaobilazim gramatiku po potrebi!!!

Simpatichan bendicj. Sviraju new age i mnooogo su dobri. Nema mnogo vriske i cike, prelep mushki vokal, sasvim pristojna muzika.

Za sada su izbacili 2 albuma:
Away From The Sun (2002)
The Better Life (2004)

Meni se najvishe svidja pesma "When I'm Gone". Vredi poslushati.

DevouredSoul:
Simpatichan bendicj. Sviraju new age i mnooogo su dobri. Nema mnogo vriske i cike, prelep mushki vokal, sasvim pristojna muzika.

Za sada su izbacili 2 albuma:
Away From The Sun (2002)
The Better Life (2004)

Meni se najvishe svidja pesma "When I'm Gone". Vredi poslushati.

Kryptonite ;) Ql pesmica

Slusham Enigmu, deep Forest, Dead Can Dance, Loreenu McKennitt, Enyu, Budha Bar... itd....
Sad shta je tu ambiental shta nije u to ne ulazim...
Ali eto, to su grupe koje gotivim a da su te vrste, ili bar priblizhno te vrste.

Enigmu posebno volim, spotove pogotovo. Ljudi su genijalni.

Evo ja se prijavljuje za tumaca zakona, strucnjaka za topliste ...

Napalio sam par seljaka iz svog razreda na Stoju pre je nisu slusali i rekli su da sam im otvorio oci :twisted: . Mislim da mi gore navedena funkcija bas odgovara.

cika google resava stvar, a ja sam dobre volje:

Osvajači - Maska (sam)

Zadnji je cas pre potopa
a meni brod vec izmice
na vratu zubi, strah i bol
zagrizi jace, kraj nek bude price

Skini mi laz sa ociju
tu masku znam od ranije
ako si prava ostani
a ako nisi uzalud te krijem

Necu da molim, znas ti dobro to
i posle tebe bicu ponovo

Sam, ja znam
ako sad odes ostacu zauvek
sam, ja znam
krecem ka dnu gde mnogo puta
bio sam.

- no comment za pesmicu :roll:

jednostavno - moj tata je svirao gitaru kao mladi nazovi-hipik, i roker je u dusi, i kada sam ja pocela da kukam kako zelim da znam da sviram, on se upishao od srece i odjurili smo da kupimo, i onda sam bila srecna, srecna, srecnaaaaaaa.... :D To je bilo u 1. razredu gimnazije negde sredinom godine, tj. 2002.

Temu otvaram samo za one najiskrenije ljubitelje muzike ovog benda...kritike ovde nisu dobrodosle, moja jedina iskrena namera je da podelim svoja iskustva sa sebi slicnima.
Onima koji zaista vole Linkin Park nece biti tesko da procitaju sledeci nesto opsirniji tekst.
Verovatno sam najveci fan ovog benda kod nas. Posedujem sve pesme koje su izdali, raritete, i live snimke.
Linkin Park sam poceo da slusam u periodu ranog puberteta...dakle neki 6,7 razred, sa pojavom prvog albuma Hybrid Theory...znacio mi je, kao sto sam rekao u naslovu, vise od muzike...linkin park je umetnost, u njihove pesme je utisnuta doza agresije, koja razvija odredjenu cvrstinu kod coveka, dozu tihe patnje, ciste lirike, koja mnoge ljude i rasplace...plakao sam uz neke pesme mnogo puta...mozda ce zvucati cudno ljudima koji ne znaju o cemu pricam, ali postojace oni koji ce se prepoznati u mojim recima.
Linkin Park je za mene simbol nekog urbanizma, zivota na gradskim ulicama, i emocija koji isti moze da izazove...vidi se to narocito u nekim pesmama...
Osvrnuo bih se i na neke kritike koje ljudi iznose...kazu da je ovaj bend komercijala...sta je to komercijala? Suludo je ne prikupiti odredjenu sumu novca na vrhuncu slave, zar ne?
Mlakonje im zameraju da su suvise agresivni...savetujem im samo da poslusaju pesme poput "Numb", "My december", "She Shines" ili "pushing me away"...razumece o cemu govorim...
Linkin Park me je razvio u ono sto sada jesam, volecu ih do kraja zivota, a sebe smatram nekim misionarem, i zelim da prenesem drugima ono sto je meni lepo.
Voleo bih kada bi se na ovoj temi razvila ozbiljnija diskusija, i nadam se da vas nece mrzeti da ovo procitate.

mortishaaa:
zamolila bih te da malo pogedas po forumu pre nego sto otvoris temu.. tema o LP postoji i to si mogao tamo da napises :wink:
Naje8o si kad ti Bleak dodje :lol: :lol: :lol:
8)
xexexexe...Potpuno se slazem...Tesko tebi!
INace, lepu si temu otvorio, ako mene pitas, ali zaista vec postoji jedna linkin park i svima nama LP fanovima bice drago da nam se tamo pridruzis!
POZZZ
:P

Ma onaj ko ne voli avril moze da ide......
.....................................da kupi sebi sladoled.8)

avril je zakon. a oni koji kazu drugacije sto posto nisu culi "complicated".
A ako su culi i opet tvrde isto, onda su gluvi.:p

Chester girl:
mortishaaa:
zamolila bih te da malo pogedas po forumu pre nego sto otvoris temu.. tema o LP postoji i to si mogao tamo da napises :wink:
Naje8o si kad ti Bleak dodje :lol: :lol: :lol:
8)
xexexexe...Potpuno se slazem...Tesko tebi!
INace, lepu si temu otvorio, ako mene pitas, ali zaista vec postoji jedna linkin park i svima nama LP fanovima bice drago da nam se tamo pridruzis!
POZZZ
:P

Geeee brate, dzaba si kuc'o!!!!!! :(
Super tema slazem se, ali kad Bleak vidi ima da poludi!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Back