andjelce
Zainteresovan član
- Poruka
- 136
Ja obozavam rock, ali ne i pivo. Uopste ga ne volim. To je licni izbor svakog rockera.
P.S. Long live r'n'r!
P.S. Long live r'n'r!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja. Ali ako neko nevoli neku muziku a mora da je slusa alkohol je bitan cinioc za opustanje i prihvatanje muzike. Ovo pricam zbog onog mog posta na temi z" Za nasmortishaaa:Keeper:Courtney:Po mom misljenju,ako neku muziku volis,ne trebaju ti nikakvi stimulansi da bi uzivao u njoj.Nazalost,previse se ljudi ne slaze sa mnom.Techno-extasy,reggae-vutra,rock-pivo...mora li tako?Da li ima jos neko sem mene ko tvrdi da se na nekom koncertu mozes super provesti i bez svega toga?
pa, u principu, ne treba ti nista da bi uzivao u muzici 8)
ali, sto se tehna tice, mislim da je kod njega ekstazi NEOPHODAN, jer ne znam ko bi normalan i trezan uspeo da izdrzi tu GLUPOST koju je neko nazvao "muzikom".
a sto se tice regea i vutre, odnosno roka i piva, to je stvar tradicije. tu ti nista ne treba, samo mladi misle da ce im uz pivo i ganju biti "mnogo lepse", sto naravno nije istina
Ja imam samo da kazem da se slazem sa oboma![]()
![]()
".Ste:Polako ljudi,razmatranjem sviJuh clanova ovog udruzenja(konstatovao sam da smo vec osnovali klub) predlazem slJedece clanove za sledece funkcije...
Svi ostali su pozvani da budu clanovi i prijave se ovde ostavljaju.Izvini, nemate sledece funkcionere (ako smem da primetim):
1. kafe-kuvaricu
2. strucnajka za zakone, izbore i top-liste
3. sefa ostave za metle
4. klozetarku
5. vodica za gluve
6. elektroinzenjera zaduzenog za prijem i odasiljanje slike
7 i, najvaznije od svega, vasa organizacija nema baba-seru, koja je, kao takva, urbana ikona, i svojevrsan epitaf klasicnoj kulturi, i kljucan lik
Iz tih razloga, vasa organizacija bi bila visestruko obogacena mojim prisustvom. Umem da zaobilazim gramatiku po potrebi!!!
DevouredSoul:Simpatichan bendicj. Sviraju new age i mnooogo su dobri. Nema mnogo vriske i cike, prelep mushki vokal, sasvim pristojna muzika.
Za sada su izbacili 2 albuma:
Away From The Sun (2002)
The Better Life (2004)
Meni se najvishe svidja pesma "When I'm Gone". Vredi poslushati.
Gavin:Ko voli pesmu Lane moje i sta misli o njoj!!!! 8)
xexexexe...Potpuno se slazem...Tesko tebi!mortishaaa:zamolila bih te da malo pogedas po forumu pre nego sto otvoris temu.. tema o LP postoji i to si mogao tamo da napises :wink:
Naje8o si kad ti Bleak dodje![]()
![]()
![]()
8)

Chester girl:xexexexe...Potpuno se slazem...Tesko tebi!mortishaaa:zamolila bih te da malo pogedas po forumu pre nego sto otvoris temu.. tema o LP postoji i to si mogao tamo da napises :wink:
Naje8o si kad ti Bleak dodje![]()
![]()
![]()
8)
INace, lepu si temu otvorio, ako mene pitas, ali zaista vec postoji jedna linkin park i svima nama LP fanovima bice drago da nam se tamo pridruzis!
POZZZ
![]()