R
Roots,rock,reggae
Gost
e da rita merley..super, ali black uhuru je zakon isto kao ub 40.black uhuru mozda cak i nadjes u gradu ali su strasno skupi!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisam! hvala, bas si genijeAnonymous:Od roots-a ti preporucujem Horace Andy-ja, Desmond Dekker-a i Max Romea. Od duba -Burning Spear. A ako volis zenski reggae, nabavi nesto od Marcie Griffit, Judy Mowatt ili Rite Marley. Cula za njih?!
e ne slazem se...prvo gde se to anarhija rimuje sa antichrist? na kom jeziku? drugo, pistolsi ne trebaju da se uzimaju kao merilo punka, oni zaista nisu bili anarhisti, vecina stvari je bila imidge kod njih. trece, ipak punk zavredjuje paznju. i on je pokret, to se stvarno ne spori...naravno r'n'r je daleko daleko bitniji od njega, ali ipak...Anonymous:e ljudi ta ''anarhija'' u punk-u je nastala,tako sto su oni (pistolsi)nasumicno trazili rec koja ce se rimovati sa antichrist(?),i eto ispala je anarhija,a ne zto sto su oni ne znam kakvi pobornici iste-posle su fanovi to sve izokrenuli,i napravise nekakav ''pokret'',a punk nije nista drugo nego podvrsta rocka,logican nastavak...
zemljaceimas sledece sajtove:www.nostalgija.com/muzika/ zatim www.mdfolkexpress.comi treca www.trazim.com trazi gde pise DIRLIJAi klikni nataj napis.Pozdraw iz Poljske . PS-ako imas e-mail adresu napisi na toj strani.De Nik:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dosta cudno da niko nezna ni jednu internet adresu gde se moze skinuti nasa muzika!!?!?!?!?!?!?
Dobri su, Hey ya je bas fina pemica

Keeper:nego, ljudi, gledao sam pre neki dan top-listu najboljih gitarista svih vremena, pa rekoh da zapocnem i ovde temu da vidim sta ljudi misle ...
naravno, verujem da cemo se svi sloziti da je prvi Jimy Hendrix, sigurno najtalentovaniji i najvirtuozniji, sa najvecim osecajem za rock itd. itd. itd .....
1. Jimy Hendrix
2. Eric Clapton
3. B.B. King
4. Steve Vay Vaughan
5. David Gilmour (Pink Floyd)
molim vas, postedite me komentara tipa "Kurt Kobejn je najbolji" i slicno tome, mislim, slusao sam i slusam Nirvanu i razumem dobro tu muziku, ali jasno nam je da Kurt nije neki gitarista ......
a sta mislite o domacim ???
R.M. Tochak, Anton, Rambo Amadeus, Milan Mladenovic, ......
guitarrr_babe:Neeeeeeeeeecu, zezas me... Nisam perverzna, mame mi!!! To je... khm... moja zla sestra bliznakinja koja, ovaj... Ma, nisam perverzna! Ja sam samo ponekad malo... ne znam... Ima li neki eufemizam za "perverzna"?
Dakle, muzika je od svog nastanka (zlo)upotrebljavana, prvo u obredima i religiji( padanje u trans i tako to), a zatim i u ratovima( silni orkestri koji su ginuli u prvim redovima, samo da bi digli moral...), pa je kao logican nastavak usledilo povezivanje muzike i politike. Inace prvo zvanicno muzicko mesanje sa politikom su poceli Beatles-i( sa njihovim Give Peac And Chans), a za njima svi ostali. Kasnije je muzika bila toliko ubacena u politiku da se bez nje nije mogla zamisliti... I onda se secamo silnog hipi pokreta ili slicnih stvari. Sto se panka tice( i silnih raspravljanja), bunt i nije bas neka politika, mada ne smemo da zaboravimo Long Live The Queen. Pankeri su pogresno protumacili rec anarhia, to nije rasulo i destrukcija, vec vladavina naroda( slicno komunizmu), a verujem da oni to sigurno nisu propagirali. Ponekad su do duse ljudi kasnije namerno koristili muziku u politicke svrhe, iako njihovi muzicari kad su je svirali to nisu nikako mislili. To je pogana stvar, ali danas je politika sve, pa zasto ne bi bila i muzika. I sami smo svedoci da danas grupe ne moraju da imaju politicki obojene pesme. Dovoljno je da drze koncerte u okviru neke politicke kampanje( bismo svedoci toga), ili da jednostavno pocnu da nose bedzeve tih stranaka( zamislite gomilu fanova koji ce da se oduseve).
ops: ),ali prva kaseta koju sam kupio je bila The Best, od Zeppelina. Ako izuzmem trenutak kad sam prvi put udahnuo vazduh( posto ga se ne secam), ta kaseta je verovatno ostavila najveci utisak u mom zivotu. Jedina grupa koja uvek odgovara mom raspolozenju, i mojoj tugi i mojoj sreci, i besu i ljubavi. Nista ne ume da popuni prazninu u mojoj glavi kao Zeppelini( i ponekad Floyd-i). A da vam ne pricam o mojoj decackoj zelji da postanem veliki mag i kada skupim dovoljno para kupim kucu Alister Kroulija. Ovo je jedna od retkih grupa koju sam poceo da slusam sam. Vecinu sam cuo od nekih ili negde( TV, radio).A u mom naselju niko nije slusao takvu muziku. A onda sam jednog dana sa drugom provalio u jednu radio stanicu( do duse ilegalnu),i tamo nasao neke ploce. Bilo je tu svega(i Parpla, i Sabata, Stounsa...), ali su mi se tada jedino Zeppelini zasvidjali. Prva pesma koju sam cuo je bila Immigrant Song... Nismo poneli nista, usrali smo se od straha i otisli... Mada sam ja poneo Zeppeline u svojoj glavi( tj. Immigrant Song, koju sam jedino cuo). Mesec dana sam ja odvajao od para za uzinu kako bi na kraju kupio sopstvenu kasetu Zeppelina. Sta dalje da vam pricam, a tada uopste nisam imao ni na cemu da je slusam, jer smo od sve tehnike u kuci imali samo stari crno beli lampas EI Nis. I sada kad eto razmisljam, sedeci za mojom divnom pentium cetvorkom, shvatam da nista nije kao pre, sve se promenilo, sve sem tih Zeppelina koji i dalje sviraju u mojoj glavi ! 
Moze li "napaljena"???????guitarrr_babe:Neeeeeeeeeecu, zezas me... Nisam perverzna, mame mi!!! To je... khm... moja zla sestra bliznakinja koja, ovaj... Ma, nisam perverzna! Ja sam samo ponekad malo... ne znam... Ima li neki eufemizam za "perverzna"?
:wink:E, ako si joj to rekao.... Definitivno si u pravu...Keeper:guitarrr_babe:Aha! Skroz sam poslusna! A sto sam vatrena... Ma, ljudi, najbolja sam!
:shock: :shock: :shock:
poslusna i vatrena? ....... c c c c .......
svaki iole pametan i iskusan dechko zna da takva ne postoji ... 8) c c c c c ........
uzgred, guitarr-babe, KOJI TI JE BRE? ajd reci keeperu koji su te to crvici uhvatili ......![]()
Bas me zanima kakva je to vezana vreca ako je skroz suprotan od tebe...guitarrr_babe:U, ne znate vi koja sam ja djavolja riba :wink: Ma, skrooooooz sam opasna, ovako svetna i nasmejana... Ali zato mi boyfriend vadi prosek!!! Boze, kakav smo mi cudan par... Makes me think.

Tamara87:Hi svima!!!!
Ne znam da li ovde ima fanova izvesnog Justin Timberlake-a, ali bih zamolila one koji imaju navedenu stvar od Justina ako bi mogli da mi je posalju na mail: missundaztood_tf@yahoo.com. Zauzvrat, mogu vam poslati sta god pozelite... Hm... Hvala unapred... PEACE![]()
![]()
![]()
![]()
![]()