ima li hopera????

txt nije preteran, pisane je samo da bacim na papir sta osecam, to sto pominjem clanove porodice zivot, pisem o sebi i svom zivotu.. i kako je sad i kako bilo.. ja se ne ljutim znam da primam komentare, samo kazem kako je.. a ne znam dal si i cula kako zvuci, a da bi uz elektricnu bolje zvucalo ne verujem :)

Poz i hvala na komentarima :)

jedan veoma ugledan chovek (mark knopfler - dire straits) je u jednoj svojoj pesmi(money for nothing) lepo rekao shta treba o takvim kao shto su justin, ja izdvajam samo deo :

See the little faggot with the earring and the makeup
Yeah buddy that's his own hair
That little faggot got his own jet airplane
That little faggot he's a millionaire

MONEY FOR NOTHIN' AND CHIKS FOR FREE

Ja recimo volim Eyesburn kao i moja drugarica. Ja sam preko nje i zavolela, mada je ona zaludjenija time. Ima Coyot-ov autogram na skolskoj torbi. Nisam neki obozavatelj ali bas ih cesto slusam. Sa zadnjeg albuma mi se najvise svidja Agony:Za moj pojam su dosta originalni, svidja mi se taj njihov izgovor, nacin pevanja I uopste drugaciji su. Super!

eyesburn je odicna grupa, mozda bi neko rekao da je komercijalna, ali za svaku grupu koja proda malo vise albuma se kaze da je to, pa sta da radimo?
slazem se da su dosta originalni, najvise mi se svidja ubacivanje trombona.
ne svidja mi se previse Solid, sada su se malo ubacili u "teze" vode...to ce te razumeti ako ste uopste slusali starije albume, mnogo su mirniji i "ambijentalniji", vise po mom ukusu
ako ima neko da ima stare njihove albume da mi pozajmi da narezem, bila bi mu doveka zahvalna

... cula sam kako zvuci inace ne bi davala komentare... Samo sam osetila da bi se tekst bolje utopio u nekom drugom muzickom pravcu, ali ok... Svakako mi je drago da ima likova koji mogu napisati dobar tekst, jer naslusala sam se gomile sr*** od razmazene decice koja zele da postanu veliki reperi..., iako se vidi da nemaju blage sta je to...

Führer.:
Morrison_girl:
Druga najbolja grupa na svetu.Page odlican gitarista

Sto bas druga. Nije valjda da po onim TOP tabelama daj ko jos to gleda to je vise orjentacije radi. Niko ne moze da kaze sa 100posto tacno na kom se mestu koja grupa nalazi.

Nisam po tome gledala ali jednostavno za mene ce Doorsi uvek biti no1 jer sam na njima odrasla a Zeppeline sam pocela kasnije da slusam.Posle Doorsa njih najvise volim.Zivim za Doorse

Morrison_girl:
Führer.:
Morrison_girl:
Druga najbolja grupa na svetu.Page odlican gitarista

Sto bas druga. Nije valjda da po onim TOP tabelama daj ko jos to gleda to je vise orjentacije radi. Niko ne moze da kaze sa 100posto tacno na kom se mestu koja grupa nalazi.

Nisam po tome gledala ali jednostavno za mene ce Doorsi uvek biti no1 jer sam na njima odrasla a Zeppeline sam pocela kasnije da slusam.Posle Doorsa njih najvise volim.Zivim za Doorse

Izvini Morrison girl a da te pitam nesto, kad si rodjena ako nije problem da odgovoris?

Organizujem hajku na repere ,narodnjake i pinkovce.
Ko hoce da se iskali svoj bes na njima neka se prijavi.
Obezbedjeno vatreno i hladno oruzje, Prevoz takodje.

:twisted: ZIVEO ROCK I METAL!!!!!!!!!!!!!!

Back