ima li hopera????

encore.gif

pistolsi nisu izmislili punk???????pa rotten kad je davao intervju je pricao kako je nastala pesma(ni jua ne znam da se to rimuje,pa sam za pismene iza toga stavila upitnik)...nego give peace and chans???????????????hmmm.... beatles?

Anonymous:
pistolsi nisu izmislili punk???????pa rotten kad je davao intervju je pricao kako je nastala pesma(ni jua ne znam da se to rimuje,pa sam za pismene iza toga stavila upitnik)...nego give peace and chans???????????????hmmm.... beatles?
Pretpostavljam da se ovo odnosilo na moju pisaniju. Pa za pocetak( jeste da sam mnogo pisao), si pogresno procitao( protumacio tekst). Pistolsi nisu izmislili anarhiju( a za pank necu da ulazim, posto i ja mislim da jesu), a sto se tice nasih bitlsa... pa to je zaista bilo mesanje u politiku, do duse nije bio neki junacki podvig rusenja vlasti, ali ga ipak ne treba zanemariti. Uzgred se izvinjavam onom ko je pokrenuo ovu temu( ako sam je promasio otpisite to na moju glupost :roll: ). Sledeci put cu bolje da citam a ti bolje objasnjavas pojam " politika". Politika, pa politiku( ponasanje) raznih pravaca su pre izmislili fanofi nego frontmeni... Neko ko je clan nekog benda to radi vise zbog muzike nego nametanja ponasanja, stavova... To su pre izmislili oni koji nisu znali sta drugo sa muzikom

prvo i prvo pistolsi definitivno nisu izmislili punk! a oprt, ja nisam rekla da ga nisu izmislili, nego da oni nisu MERILO. ne treba ceo punk prosudjivati po njima, iako su oni definitivno najpoznatiji...
drugo ponavljam jos jednom-ja sam za svako ne mesanje politike sa muzikom....lepo sednete i slusate, a iskljucite se potpuno za preagresivne poruke...
P.S.
pankeri JESU izokrenuli smisao reci anarhija...ne naravno svi, pravi pankeri vrlo dobro znaju da anarhija nije ono cime se smatra

... ne mogu da procenjujem ko je najbolji, ali sam se setila kakvo odusevljenje kod mene je izazvao solo na kraju pesme ,,Hotel California'' od Eagles- a... Ne znam kako se zove gitarista u toj grupi i da li su ih menjali, ali taj solo se treba cuti...

Back