R
Roots,rock,reggae
Gost
e da rita merley..super, ali black uhuru je zakon isto kao ub 40.black uhuru mozda cak i nadjes u gradu ali su strasno skupi!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisam! hvala, bas si genijeAnonymous:Od roots-a ti preporucujem Horace Andy-ja, Desmond Dekker-a i Max Romea. Od duba -Burning Spear. A ako volis zenski reggae, nabavi nesto od Marcie Griffit, Judy Mowatt ili Rite Marley. Cula za njih?!
e ne slazem se...prvo gde se to anarhija rimuje sa antichrist? na kom jeziku? drugo, pistolsi ne trebaju da se uzimaju kao merilo punka, oni zaista nisu bili anarhisti, vecina stvari je bila imidge kod njih. trece, ipak punk zavredjuje paznju. i on je pokret, to se stvarno ne spori...naravno r'n'r je daleko daleko bitniji od njega, ali ipak...Anonymous:e ljudi ta ''anarhija'' u punk-u je nastala,tako sto su oni (pistolsi)nasumicno trazili rec koja ce se rimovati sa antichrist(?),i eto ispala je anarhija,a ne zto sto su oni ne znam kakvi pobornici iste-posle su fanovi to sve izokrenuli,i napravise nekakav ''pokret'',a punk nije nista drugo nego podvrsta rocka,logican nastavak...
zemljaceimas sledece sajtove:www.nostalgija.com/muzika/ zatim www.mdfolkexpress.comi treca www.trazim.com trazi gde pise DIRLIJAi klikni nataj napis.Pozdraw iz Poljske . PS-ako imas e-mail adresu napisi na toj strani.De Nik:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dosta cudno da niko nezna ni jednu internet adresu gde se moze skinuti nasa muzika!!?!?!?!?!?!?
Dobri su, Hey ya je bas fina pemica![/colorL@V:Zanimljivi ljudi..zanimljiva muzika..ima nesto u njoj...Kako vam se svidjaju?
Keeper:nego, ljudi, gledao sam pre neki dan top-listu najboljih gitarista svih vremena, pa rekoh da zapocnem i ovde temu da vidim sta ljudi misle ...
naravno, verujem da cemo se svi sloziti da je prvi Jimy Hendrix, sigurno najtalentovaniji i najvirtuozniji, sa najvecim osecajem za rock itd. itd. itd .....
1. Jimy Hendrix
2. Eric Clapton
3. B.B. King
4. Steve Vay Vaughan
5. David Gilmour (Pink Floyd)
molim vas, postedite me komentara tipa "Kurt Kobejn je najbolji" i slicno tome, mislim, slusao sam i slusam Nirvanu i razumem dobro tu muziku, ali jasno nam je da Kurt nije neki gitarista ......
a sta mislite o domacim ???
R.M. Tochak, Anton, Rambo Amadeus, Milan Mladenovic, ......
guitarrr_babe:Neeeeeeeeeecu, zezas me... Nisam perverzna, mame mi!!! To je... khm... moja zla sestra bliznakinja koja, ovaj... Ma, nisam perverzna! Ja sam samo ponekad malo... ne znam... Ima li neki eufemizam za "perverzna"?
Moze li "napaljena"???????guitarrr_babe:Neeeeeeeeeecu, zezas me... Nisam perverzna, mame mi!!! To je... khm... moja zla sestra bliznakinja koja, ovaj... Ma, nisam perverzna! Ja sam samo ponekad malo... ne znam... Ima li neki eufemizam za "perverzna"?
E, ako si joj to rekao.... Definitivno si u pravu...Keeper:guitarrr_babe:Aha! Skroz sam poslusna! A sto sam vatrena... Ma, ljudi, najbolja sam!
:shock: :shock: :shock:
poslusna i vatrena? ....... c c c c .......
svaki iole pametan i iskusan dechko zna da takva ne postoji ... 8) c c c c c ........
uzgred, guitarr-babe, KOJI TI JE BRE? ajd reci keeperu koji su te to crvici uhvatili ......![]()
Bas me zanima kakva je to vezana vreca ako je skroz suprotan od tebe...guitarrr_babe:U, ne znate vi koja sam ja djavolja riba :wink: Ma, skrooooooz sam opasna, ovako svetna i nasmejana... Ali zato mi boyfriend vadi prosek!!! Boze, kakav smo mi cudan par... Makes me think.
Tamara87:Hi svima!!!!
Ne znam da li ovde ima fanova izvesnog Justin Timberlake-a, ali bih zamolila one koji imaju navedenu stvar od Justina ako bi mogli da mi je posalju na mail: missundaztood_tf@yahoo.com. Zauzvrat, mogu vam poslati sta god pozelite... Hm... Hvala unapred... PEACE![]()
![]()
![]()
![]()
![]()