ima li hopera????

odvratna mi je "politika muzike"...naprosto odvratna...fuj je sto te svaka muzika tera da nekog mrzis, nekog pljujes itd...zar ne moze svako da bira ono sto voli...ja slusam svasta, ali recimo dok sam slusala samo punk, nisam nikog mrzela...ali mene jesu...jednom su mu drugaricu skinski silovali i prebili samo zato sto je pankerka...muzika koja bilo sta namece nije vredna slusanja

Ernesto_Che:
odvratna mi je "politika muzike"...naprosto odvratna...fuj je sto te svaka muzika tera da nekog mrzis, nekog pljujes itd...zar ne moze svako da bira ono sto voli...ja slusam svasta, ali recimo dok sam slusala samo punk, nisam nikog mrzela...ali mene jesu...jednom su mu drugaricu skinski silovali i prebili samo zato sto je pankerka...muzika koja bilo sta namece nije vredna slusanja

Izgleda da opet po ko zna koji put nisam lepo shvacen...
Moram da pocnem da prisustvujem casocima srpskog :)

Evo sad bih izdvojio hipike,posto o nijma onako ponajajvise znam.
Naci hipicima je osnovna ideja globalni mir, da svako gleda svoj posao, i protiv su monopola raznih kompanija.
I to je politika u neku ruku,priznacete.
Na nesto ovakvo sam mislio.
Znaci sta je ideja koje grupe (grupe koje odlikuje muzika koju slusaju).

razumem ja...ali problem je u tome sto opet muzika nesto diktira...znaci ako ja slusam klasicni rok da MORAM da se zalazem za green peace? ili ako sam punker da MORAM da budem anarhista ili sta vec? ako sam metalac da MORAM da budem, ne znam sta vec, satanista? muzika NE SME NIKOM i NISTA da diktira...ako ja slusam karleusu, ja mogu u isto vreme da budem i anarhista, zar ne?

Keeper:
nego, ljudi, gledao sam pre neki dan top-listu najboljih gitarista svih vremena, pa rekoh molim vas, postedite me komentara tipa "Kurt Kobejn je najbolji" i slicno tome, mislim, slusao sam i slusam Nirvanu i razumem dobro tu muziku, ali jasno nam je da Kurt nije neki gitarista ......

Kako nije najbolji.
I neji neki gitarista,ali je genije.
Vecina pesama je neverovatno jednostavno uradjena ali zvuce fenomenalno.
Za to treba imati malo mozga
P.S. Lepota je u jednostavnosti

Ernesto_Che:
PS
razumes me? ne zalazem se samo protiv hate-a u muzici. ja sam protiv bilo kakvog diktiranja bilo cega...to je naravno tesko shvatiti...
Razumem ja tebe,ali opet ne razumeju mene :(
Pazi ovako,nisam ni ja a to diktiranje pravila,ali postoje ljudi koji to ozbiljnije shvataju, i postuju u ku ruku. Zato me i interesuje sta to oni treba da postuju?
Koja pravila?

pa punk kultura diktira mrznju prema pravilima, autoritetima, itd-to su ti anarhisti...ima i punkera koji su komunisti, komunizam verovatno znas sta je, al oni se manje cuju...
skinsi mrze sve osim sebe, narocito su rasisti i nacisti...(PS skinsi ti slusaju uglavnom Oi! i SKA, aoko ne znas)
o hippie kulturi znas, zalaze se protiv rata, za ljubav i "born to be wild" stil zivota, za ocuvanje mother nature itd.
u metal se licno ne razumem, mada su mnoge poznatije metall grupe naklonjene satanizmu(FUJ!!!)
reggae se uglavnom zalaze za tihu i ne nasilnu revoluciju...to ti je bunt, ali tihi(od muzike najvise volim rege!)
jazz se ne zalaze ni za sta i to je najjace!
to je ukratko, o mojim omiljenim pravcima

Dragi:
Bleak WinterFullMoon:
mortishaaa:
Bleak WinterFullMoon:
mortishaaa:
Bleak WinterFullMoon:
Pa nije jos postala.Nada se.Isto kao i ja :wink: :D 8)
a meni ona rece da jeste.. c c c.. :lol:

Pa ne znam...Ja ne vidim da igde pise njeno ime :lol: :wink:
ma ako ti tako kazes.. :wink: nego.. ja tebi nisam pozelela srecnu novu.. c c c .. pa sve najlepse.. mmene uvek mrzi da nabrajam sta :wink: 8) :twisted:

Hvala,takodje :wink:

MA,koji si ti seljak :!: :!: :!:

Jesam brateeeeeeeeeeeeeeeee,VOLIM STO SAM SELJACINAAAAAAAAAA
Mogu da pljujem,prdim,smrdim,slusam narodnjake,bacam djubre kroz prozor,cackam nos,ne brijem se,ne kupam se...TO JE ZIVOT,TO NIJE REKLAMA :lol:

Peruzzi:
Keeper:
nego, ljudi, gledao sam pre neki dan top-listu najboljih gitarista svih vremena, pa rekoh molim vas, postedite me komentara tipa "Kurt Kobejn je najbolji" i slicno tome, mislim, slusao sam i slusam Nirvanu i razumem dobro tu muziku, ali jasno nam je da Kurt nije neki gitarista ......

Kako nije najbolji.

zaista ne moras da mi prichas o tome ko je i sta je i kakav je kurt i nirvana, ali ovo je tema o najvecim i najboljim gitarskim profesionalcima, zanemarujuci sta sviraju i kako to zvuci.
znaci samo gitara i nista vise :wink:

IMAM JEDNO PITANJE KOJE NIJE VEZANO ZA JUSTINA.DA LI ZELISH DA BUDES MODERATOR U MOJOJ GRUPI?GRUPA JE O BRITNEY.PITALA SAM BRITGRL I ONA HOCE, SAMO DA SE JOS UCLANI.MOZEMO DA SE PODELIMO.JEDNA SALJE VESTI, DRUGA POSTAVLJA SLIKE...AKO HOCES, JAVI MI DA TI DAM ADRESU.

Keeper:
Peruzzi:
Keeper:

Kako nije najbolji.

zaista ne moras da mi prichas o tome ko je i sta je i kakav je kurt i nirvana, ali ovo je tema o najvecim i najboljim gitarskim profesionalcima, zanemarujuci sta sviraju i kako to zvuci.
znaci samo gitara i nista vise :wink:

Ok,ok,nema ljutis.Samo sam pomenuo.

A Pako De Lusia?

bonelady2003:
Bleak WinterFullMoon:
bonelady2003:
da li neko zna na kom sajtu mgu da nadjem njegovu sliku sa autogramom?

Oho,evo devojke koja pored B.B.Kinga,Britney Spears slusa i HIM.Zasto li se ne cudim? :lol:
OHO, EVO DECKA KOJI PORED SABANA I STOJE SLUSHA I HIM!

Hahhaah zaista imas veoma ORGINALAN smisao za shalu,nema shta :lol:
Ko je rekao da slusam HIM?Momentalno bih se obesio da to slusam :? A u Sabanu i Stoji uzivam (kako ih samo lepo sve znas,svakim danom sve vise) :lol:
Vec sam ti jednom rekao da coveku ne mora nesto da se dopada da bi usao na odredjenu temu.Ali izgleda da je to previse komplikovano za tebe...

Anonymous:
majaVV:
Bleak WinterFullMoon:
majaVV:
:D :D :D :D :DMA PSIHODELIJA JE ZAKON!!!!!!!!!JEL IDEMO NA SKAZY-JA!!!???????!!!!

Ne dok ne naucis znacenje pentagrama :wink:
ajde nauci me ali ozbiljno?
srpska nova je za koji dan...moram da naucim znacenje pentagrama...simbol coveka?!? :?:

Eh sad...Pentagram simbolise jedinstvo 5 elemenata (voda,vatra,blabla...).Znaci pentagram je totalno pozitivan znak uvek bio.A glupi satanisti (poput Villea) ga nose obrnutog.S tim sto je on napravio sprdnju od toga i pretvorio ga u neku vrstu srca (sto je smesno).Kao neka ljubav (bas se pitam prema kome tj. chemu).A najtuznije je od svega sto vi koji slusate to nemate pojma o cemu se tu radi...Napaljene tinejdzerke vide da je to neko srce u malo 'mracnijem izdanju' i odma je to COOL i odma je on tako SWEET...smesno...

tu je i r'n'r cije razumevanje dovodi do shvatanja bitnih stvari u zivotu kao npr. postovanje tudjih interesa i ne ugrozavanje tudjeg integriteta, sto je na primer totalno suprotno od punka. tako da oni koji su mislili da su punkeri i rokeri ista stvar grdno su se prevarili 8)

Bleak WinterFullMoon:
bonelady2003:
Bleak WinterFullMoon:
bonelady2003:
da li neko zna na kom sajtu mgu da nadjem njegovu sliku sa autogramom?

Oho,evo devojke koja pored B.B.Kinga,Britney Spears slusa i HIM.Zasto li se ne cudim? :lol:
OHO, EVO DECKA KOJI PORED SABANA I STOJE SLUSHA I HIM!

Hahhaah zaista imas veoma ORGINALAN smisao za shalu,nema shta :lol:
Ko je rekao da slusam HIM?Momentalno bih se obesio da to slusam :? A u Sabanu i Stoji uzivam (kako ih samo lepo sve znas,svakim danom sve vise) :lol:
Vec sam ti jednom rekao da coveku ne mora nesto da se dopada da bi usao na odredjenu temu.Ali izgleda da je to previse komplikovano za tebe...
zashto si ti onda mislio da ja volim HIM?!

Back