ima li hopera????

sale-bg:
Anonymous:
coa_bg:
ma brate, je sam vec kupio kartu
jedan je real HIP HOP
brate ja bi vrlo rado otisao ali...
"...cash rules everything around me C.R.E.A.M. get da money dolla dolla bill yooooooooooooo...."
nadam se da smo se razumeli :cry: neki drugi put ili ako mozda nadjem 1000 kinti na ulici...mozda mi pokloni deda mraz...i jos jednom"...cash rules everything around me C.R.E.A.M. get da money dolla dolla bill yooooooooooooo...."
biga je...malo manje trosi para na net i phone bill
BRONX rulzzzzzzzz !

Stvarno svaka cas za Theodora za novaka, dobro se neko setio da dovede kvalitetan Hip Hop u BG ! :idea: :idea: :idea:

Deya:
SisaDaPimp:
Bices samo da skines te bluz brada extra cool tegle :D:D.. Zez.. Nego, si bila mozda na PE kad su bili u BGu??

E nisam bila ali sam cula da je bilo super...

Steta nisam ni ja jbg.. Ako trazis nesto od hopa cimni me na Priv, pa cu da okacim na srever, igram se deda mraza ovih dana digo sam server, pa tako.. Pusticu ti link ako osh na prajvat.. Nema mnogo stvari za sad ispunjavam zelje..

Dunnkanto:
2PAC jeste legenda,ali i Eminem i 50 su odlicni
Je*o vas underground.I oni nisu gejevi sto ono magare kaze.Oni su sada faktori i pomirite se s
tim jer se to nece promeniti!

*!!!!

Kakvi ste vi MENTALCI!!!
Pa naravno underground nije za takve kao sto ste vi...
Sta da se redi kad vam je mozak ogranicen na Eminema ...

P.S. Ja stvarno vise ne mogu da se ubedjujem sa ovim zaostalim likovima oko neceg ovako ociglednog jer onaj ko razume hip-hop zna sta je undergroung i zna da je Eminem 50 Cent i 2Pac obicno njesra.
JELI TO JASNO???

mortishaaa:
child in time:
zvezdica011:
cini mi se da ce ovogodisnji docek nove godine na trgu biti bolji nego prethodnih godina :?:

Bio bi da ja mogu da idem tamo...hahahhahahha :lol: :lol: :lol: :lol:
Mada, to ostavljam kao poslednju soluciju....... Ustavri, to mi je jedina opcija, tako da cu ici na trg, a mozda i necu!!!!

E, sad stvarno, ko ce sve ici????
pa ti ides?? :shock: znas :roll: ja ne mogu :P :P :P

salim se.. idem tamo.. ako ne odem kod ortakinje na "sedeljku" :wink:
Ustvari nemam pojma nesto sam se prehladila.....

Mozda ne cu nigde, kao ni prosle godine....

Back