Firmas
Zainteresovan član
- Poruka
- 175
U Novom Sadu na Gradilistu.SoBlue:Ljudi a na kom stage-u svira Rundek,da li neko zna??
P.s. Keeper,sto nigde??
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U Novom Sadu na Gradilistu.SoBlue:Ljudi a na kom stage-u svira Rundek,da li neko zna??
P.s. Keeper,sto nigde??
Pocni da zivis kao pauk!...sam Zbunjen:Nesto sam pritisnuo u Winampu i poremetio sam ga totalno, filmovi mi idu naopacke (rotirani su za 180 stepeni ).Moram monitor da okrecem naopacke da bih gledao normalno film. Jel ima neko neko bolje resenje ?
A cetnicke pesme su neobicna muzikaM&MARINICA:Ma,mozemo mi da se zezamo sa ovom obicnom muzikom,al cetnicke pesme su najbolje!!!Jel sam u pravu?Naravno da jesam! HAHAHA
mortishaaa:Bleak WinterFullMoon:mortishaaa:ja mislim da je ova tema na pogresnom mestu :wink:masterofrnr:Sta mislite o IRON MAIDEN?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a o njima..mnogo monotoni! 8) :wink: Ali ih volim!! legende su legende
8)
ona je rekla umesto mene od reci do reci![]()
ops:
ops:
ops: :wink:
![]()
![]()
a odakle siSoBlue:Pa nisam ni ja"odavde"![]()
smarachi:ljudi metallica je * ja zapravo neznam ko jos to slusa
samo klinci
krsh
ochaj zivi
dream theater je keva
sale-bg:biga je...malo manje trosi para na net i phone billAnonymous:brate ja bi vrlo rado otisao ali...coa_bg:ma brate, je sam vec kupio kartu
jedan je real HIP HOP
"...cash rules everything around me C.R.E.A.M. get da money dolla dolla bill yooooooooooooo...."
nadam se da smo se razumelineki drugi put ili ako mozda nadjem 1000 kinti na ulici...mozda mi pokloni deda mraz...i jos jednom"...cash rules everything around me C.R.E.A.M. get da money dolla dolla bill yooooooooooooo...."
BRONX rulzzzzzzzz !

Deya:SisaDaPimp:Bices samo da skines te bluz brada extra cool tegle.. Zez.. Nego, si bila mozda na PE kad su bili u BGu??
E nisam bila ali sam cula da je bilo super...
Da 8) A ti ne VOLES nista sto VOLU mladi jer si u penzijiBleak WinterFullMoon:
8)bres:underground hip-hop ne bi bio underground kad bi se vise promovisao tako da ga niko ne zapostavlja nego andergraund je jednostavno andergraund zato sto je andergraund i nema sta da se promovise
Dunnkanto:2PAC jeste legenda,ali i Eminem i 50 su odlicni
Je*o vas underground.I oni nisu gejevi sto ono magare kaze.Oni su sada faktori i pomirite se s
tim jer se to nece promeniti!
*!!!!
mortishaaa:hm.. bolnica u Kneza Milosa..marija_ca:mortishaaa:marija_ca:Pa jel to blizu Pasterove ulice?a gde je pasterova
pa cu ti ja reci..
u blizini kog veceg objekta
![]()
To je valjda negde kod Kneza Milosa. I ima neka bolnica. Tako su mi rekli.:wink:
sad si me zbunila
![]()
FELIX KONZA!

Ustvari nemam pojma nesto sam se prehladila.....mortishaaa:pa ti ides?? :shock: znaschild in time:zvezdica011:cini mi se da ce ovogodisnji docek nove godine na trgu biti bolji nego prethodnih godina![]()
Bio bi da ja mogu da idem tamo...hahahhahahha![]()
![]()
![]()
![]()
Mada, to ostavljam kao poslednju soluciju....... Ustavri, to mi je jedina opcija, tako da cu ici na trg, a mozda i necu!!!!
E, sad stvarno, ko ce sve ici????ja ne mogu
![]()
![]()
![]()
salim se.. idem tamo.. ako ne odem kod ortakinje na "sedeljku" :wink: