ima li hopera????

bee:
Images and words definitivno najbolji! Mada ni Awake nije los, imam tu nekoliko favorita. Svidja mi se kako su obradili Perfect Strangers....Sta kazes za Fates Warning? Slican senzibilitet...
Obrada Prefect Strangers je najkulija, a jos jedna kul je lines in sand, pa i instrumental HELL's kitchen, i strava je Hollow years, i Anna Lee, i Die another day...
yawnface.gif
Pava mi se....

Djole Prolece:
Bleak WinterFullMoon:
J:
Djole Prolece:
Bleak WinterFullMoon:
I sto je najgore Ucitelj metala nije odgovorio na pitanje koje sam mu postavio...ali posto vidim da su mu vidici uski kao grisine ni ne interesuje me njegovo misljenje.
Kao ni mene misljenje obicnog klinca. "Ucitelj Metala" mogu da shvatim jedino kao kompliment s obzirom koliko sam preslusao metal bendova i koliko sam koncerata posetio do sada. Usput, bio sam na njihovom koncertu u junu 1992. godine kada su svirali u Ohio-u, U.S.A , i nista posebno nisu pokazali.
Pogledaj na Internetu koliko ima "Anti-Metallica" sajtova, pa ces sam videti koliko su omrazeni. Da ne pominjem kao vrhunac svega njihova borba protiv Napstera. Nijedan metal bend nije do sada uradio tako nesto svojim fanovima osim Metallice. Covece, pa njih su otkrili tako sto se vrsila razmena bootleg (ako znas sta je bootleg) kaseta, a sada su nasli da propovedaju kako "Novi umetnici nemaju pravu sansu" zbog Napstera. Sramota.

Svaka cast Djole, napokon da neko ovde napise i nesto pametno,
:wink: a ti mali Bleak Winterbla bla bla bla
kad porastes mozda i shvatis nesto o muzici

a sta ja to ne znam sto ti znas?
Bilo bi lepo kad bi rekao makar koliko godina imas...
Samo mi reci,molim te, po cemu je ovaj Djole merodavan da odluchuje koji je album Metallice najbolji?Mudo sarma bre...doshao debil koji ne poshtuje tudji ukus drugima da namecje svoje mishljenje...
Covek koji zivotnu filozofiju kupi iz crtanih filmova...Djole Prolecje...smeshno...
A najurnebesnije od svega je shto nastupa sa stavom 'JA SVE ZNAM A VI MISHEVI NEMATE POJMA"...tuzno...
Takav tip ljudi nazalost jos uvek egzistira...a to sto je on stariji od mene ne ide mu u prilog,jer se ponasa kao da je mladji 5 god od mene.
Tuzno je da dete koje nije videlo nista dalje od roditeljskog doma deli pouke ostalim clanovima na forumu. Osim Overkill-a i moje malenkosti, koliko je vas videlo Metallicu uzivo? Ajde javite se. I nasao si da mi pricas nesto o metalu. Ti si obican pozer. Slusas Haggard? Covece, kombinacija klasicne muzike sa metalom nije nista novo, Yngwie Malmsteen je to jos odkada radio. Ali s obzirom da se ovde radi o detetu koje se lozi na sve i svasta, i sve sto cuje je nesto epohalno i neponovljivo, da ti se oprostiti.

Pa bedo ljudska to sto si ti bio na Metallici ne govori nista osim da si imao jedno iskustvo vise od mene.Da sam ja mator konj ko ti verovatno bih do sada bio na gomili koncerata.Al eto nisam u prilici...pre svega finansijskoj.A ako je to sto si ti bio na njihovom koncertu razlog da ti znas vise o metalu od mene onda se obesi momentalno.
A sto se Haggarda tice ja nigde nisam rekao da su oni prvi uklopili metal i klasiku kolko se secam.To sto sam ja odusevljen je moja stvar.Svako ima pravo na svoj ukus.Ta recenica ocigledno ne moze da dopre do tvog zakrzljalog mozga.
Meni NIJE SVE epohalno i BAS ZATO sam naveo Haggard kao bend koji me je nakon duzeg vremena odusevio svojom muzikom i temama kojima se bave u textovima.
Uostalom ko si ti da pricas nekome da je pozer?
Ko kaze da ti nisi taj?Ocigleno si previse iskomplexiran po tom pitanju cim ne mozes da vodis normalnu i argumentovanu raspravu pa samo vredjas druge.
Ti ces da rasudjujes ko je pozer a ko ne...Covek koji misli da nije pozer i da sve zna zato sto je imao prliku da bude na koncertu Metallice...tuga...

Nesto sam pritisnuo u Winampu i poremetio sam ga totalno, filmovi mi idu naopacke (rotirani su za 180 stepeni ).Moram monitor da okrecem naopacke da bih gledao normalno film. Jel ima neko neko bolje resenje ?

KST je o.k.mesto samo ne treba tamo ici petkom, jer idu manje-vise debili...skoro svi se nesto dozivljavaju i gube....Mastrashno!!!!
Bla, bla, vidi em ja sam veci metalac od tebe..
Ne, ne ja sam veci metalac od tebe....!!
ja sviram gitaru...
Ne, ne ja sviram gitaru, bla, bla, bla...
guitar.gif
Debosi...

Anonymous:
kortikal:
Znas sta, sto se tice d'n'b-a, uglavnom sam bio pasivan u nabavljanju te vrste muzike tj. imao sam 1 ili dva izvora. Uglavnom imam Bukema i tu ekipicu iz glo-a, Progression Sessions i to... Imam i neke kompilacije, ali detaljnije nista sad ne mogu da ti kazem...
Ako si raspolozen za razmenu, mozemo da se dogovorimo...
PS> Jel' ima u BGDu mesto gde se pusta d'n'b i to tako neki melodicniji??? Cuo sam za Dolar i znam da u Akademiji cesto ima zurki, ali koliko vidim kod nas ljudi uglavnom vole malo tvrdji d'n'b, a i nasi DJ-evi rade takav... Ili neka radio emisija?
PPS>> Unapred zahvalan... :D
razmena mi netreba imam sve sto mi je potrebno
ali mogu ti nekako dati neke diskove da preslusas
nema nigde de se pusta melodicniji dram
to bi bilo sjajno!!! Sta predlazes? Mislim: nacin?

Back