child in time
Zainteresovan član
- Poruka
 - 323

Da, ovaj mislim da niko ne moze ziveti 1827 godina...ANDJELIA:NIRVANA JE NAJJACA kURT COBAIN
167-1994
Ha salim se, oni su super ali nisu the best, mislim da to niko nije...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, ovaj mislim da niko ne moze ziveti 1827 godina...ANDJELIA:NIRVANA JE NAJJACA kURT COBAIN
167-1994

Ma jok, samo ti se cini...Ali ako nesto neces da slusas, onda neces i ne postoji bilo sta sto ce te naterati da promenisbonelady2003:Da li narodnjaci zauzimaju muzicku scenu?Ako ne svetsku, onda nasu?
Ja mislim da...Na zalost...:-(

stav ili tako nesto....ma kakav felix :wink:Courtney:Felix,dete,Felix...E,a ako nije Felix onda ne znam...ma mora da je Felix 8)
FELIX KONZA!
![]()
![]()
![]()
pa nemoj takochild in time:Ustvari nemam pojma nesto sam se prehladila.....mortishaaa:pa ti ides?? :shock: znaschild in time:zvezdica011:cini mi se da ce ovogodisnji docek nove godine na trgu biti bolji nego prethodnih godina![]()
Bio bi da ja mogu da idem tamo...hahahhahahha![]()
![]()
![]()
![]()
Mada, to ostavljam kao poslednju soluciju....... Ustavri, to mi je jedina opcija, tako da cu ici na trg, a mozda i necu!!!!
E, sad stvarno, ko ce sve ici????ja ne mogu
![]()
![]()
![]()
salim se.. idem tamo.. ako ne odem kod ortakinje na "sedeljku" :wink:
Mozda ne cu nigde, kao ni prosle godine....

a neces biti do tad bolesna.. ozdravices  :wink:Ao tkad si ti postala vidovita????mortishaaa:pa nemoj takochild in time:Ustvari nemam pojma nesto sam se prehladila.....mortishaaa:pa ti ides?? :shock: znaschild in time:zvezdica011:cini mi se da ce ovogodisnji docek nove godine na trgu biti bolji nego prethodnih godina![]()
Bio bi da ja mogu da idem tamo...hahahhahahha![]()
![]()
![]()
![]()
Mada, to ostavljam kao poslednju soluciju....... Ustavri, to mi je jedina opcija, tako da cu ici na trg, a mozda i necu!!!!
E, sad stvarno, ko ce sve ici????ja ne mogu
![]()
![]()
![]()
salim se.. idem tamo.. ako ne odem kod ortakinje na "sedeljku" :wink:
Mozda ne cu nigde, kao ni prosle godine....![]()
a neces biti do tad bolesna.. ozdravices :wink:

Ali, felix je postao tako glupCourtney:Felix,dete,Felix...E,a ako nije Felix onda ne znam...ma mora da je Felix 8)
FELIX KONZA!
![]()
![]()
![]()

...sve same majice onih bendova, i joos nemaju strava jeftine kasete od po 50.dinara!!! :x  :x 

Bolje penzija neg pozeeeeeeeeeeerCourtney:Da 8) A ti ne VOLES nista sto VOLU mladi jer si u penzijiBleak WinterFullMoon:8)

Bolje mali nego matori pozer!Bleak WinterFullMoon:Bolje penzija neg pozeeeeeeeeeeerCourtney:Da 8) A ti ne VOLES nista sto VOLU mladi jer si u penzijiBleak WinterFullMoon:8)
![]()

Gde ce se odrzati koncert? i kad se karte pustaju u prodaju i gde?JOXY:Poverovala sam u ovu vest tek kad sam je procitala danas u mom omiljenom dnevnom listu.Karta vam je 2000 din.