P
PRODIGY FOREVER
Gost
Najbolja pesma,ubedljivo najbolja pesma je WOODOO PEOPLE od PRODIGY

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
SisaDaPimp:Bices samo da skines te bluz brada extra cool tegle.. Zez.. Nego, si bila mozda na PE kad su bili u BGu??
child in time::shock: :shock:
:shock: :shock:
:shock: :shock: :? :?
:? :? :? :?
:? :? :? :?
MOlim ma nema sanse.....![]()
![]()
![]()
![]()
Mozda su to onda bila neka zla deca
hm.. bolnica u Kneza Milosa..marija_ca:mortishaaa:marija_ca:Pa jel to blizu Pasterove ulice?a gde je pasterova
pa cu ti ja reci..
u blizini kog veceg objekta
![]()
To je valjda negde kod Kneza Milosa. I ima neka bolnica. Tako su mi rekli.:wink:

1. Reinstaliraj Winamp (ako nemas skini sa interneta)Courtney:I meni! :shock: :shock: :shock: Joooj,sta da radimmmmm?...sam Zbunjen:Nesto sam pritisnuo u Winampu i poremetio sam ga totalno, filmovi mi idu naopacke (rotirani su za 180 stepeni ).Moram monitor da okrecem naopacke da bih gledao normalno film. Jel ima neko neko bolje resenje ?![]()
![]()
![]()
c c c.. :wink: upravu si :wink:child in time:KST je o.k.mesto samo ne treba tamo ici petkom, jer idu manje-vise debili...skoro svi se nesto dozivljavaju i gube....Mastrashno!!!!
Bla, bla, vidi em ja sam veci metalac od tebe..
Ne, ne ja sam veci metalac od tebe....!!
ja sviram gitaru...
Ne, ne ja sviram gitaru, bla, bla, bla...Debosi...![]()
yugoslav:Ajde!!! AJMO AJMOOOOO
yugoslav:Ajde!!! AJMO AJMOOOOO
pa ti ides?? :shock: znaschild in time:zvezdica011:cini mi se da ce ovogodisnji docek nove godine na trgu biti bolji nego prethodnih godina![]()
Bio bi da ja mogu da idem tamo...hahahhahahha![]()
![]()
![]()
![]()
Mada, to ostavljam kao poslednju soluciju....... Ustavri, to mi je jedina opcija, tako da cu ici na trg, a mozda i necu!!!!
E, sad stvarno, ko ce sve ici????

ja mislim da je ova tema na pogresnom mestu :wink:masterofrnr:Sta mislite o IRON MAIDEN?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mortishaaa:ja mislim da je ova tema na pogresnom mestu :wink:masterofrnr:Sta mislite o IRON MAIDEN?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a o njima..mnogo monotoni! 8) :wink: Ali ih volim!! legende su legende
8)
mortishaaa:pa ti ides?? :shock: znaschild in time:zvezdica011:cini mi se da ce ovogodisnji docek nove godine na trgu biti bolji nego prethodnih godina![]()
Bio bi da ja mogu da idem tamo...hahahhahahha![]()
![]()
![]()
![]()
Mada, to ostavljam kao poslednju soluciju....... Ustavri, to mi je jedina opcija, tako da cu ici na trg, a mozda i necu!!!!
E, sad stvarno, ko ce sve ici????ja ne mogu
![]()
![]()
![]()
salim se.. idem tamo.. ako ne odem kod ortakinje na "sedeljku" :wink:

Bleak WinterFullMoon:mortishaaa:ja mislim da je ova tema na pogresnom mestu :wink:masterofrnr:Sta mislite o IRON MAIDEN?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a o njima..mnogo monotoni! 8) :wink: Ali ih volim!! legende su legende
8)
ona je rekla umesto mene od reci do reci![]()
ops:
ops:
ops: :wink:

on nije odavdeSoBlue:Ajde sa mnom kod moje drugarice na gajbu,idemo posle na trg,imacemo i flasu tekile i uuuuuuuuuuuuuuuuu 8)