ima li hopera????

KEEPER,kupi CD tehno reiv parti pa ces videti koja je to muzika!Music su najjaci,a slazem se da je najbolja pesma ROCK YOUR BODY.Inace,obozavam ovakve grupe,mada steta sto danasnja omladina slusa samo nazovo metal i raspravlja se ko je bolji Nirvana il tako slicni.I kao ovaj je komercijala ovaj ne,a kao neko bi pevao i prodavao CD a da ne zaradi!Boli njih uvo,da se ne lazemo-sve je komercijala!

Courtney:
...sam Zbunjen:
Nesto sam pritisnuo u Winampu i poremetio sam ga totalno, filmovi mi idu naopacke (rotirani su za 180 stepeni ).Moram monitor da okrecem naopacke da bih gledao normalno film. Jel ima neko neko bolje resenje ?
I meni! :shock: :shock: :shock: Joooj,sta da radimmmmm? :cry: :cry: :cry:
1. Reinstaliraj Winamp (ako nemas skini sa interneta)
2. Filmove gledaj u Rad light-u, Win Media Player-u ili nekom drugom programu kome je to osnovna namena - winamp je ipak najbolji samo za mp3.

child in time:
KST je o.k.mesto samo ne treba tamo ici petkom, jer idu manje-vise debili...skoro svi se nesto dozivljavaju i gube....Mastrashno!!!!
Bla, bla, vidi em ja sam veci metalac od tebe..
Ne, ne ja sam veci metalac od tebe....!!
ja sviram gitaru...
Ne, ne ja sviram gitaru, bla, bla, bla...
guitar.gif
Debosi...
c c c.. :wink: upravu si :wink:

child in time:
zvezdica011:
cini mi se da ce ovogodisnji docek nove godine na trgu biti bolji nego prethodnih godina :?:

Bio bi da ja mogu da idem tamo...hahahhahahha :lol: :lol: :lol: :lol:
Mada, to ostavljam kao poslednju soluciju....... Ustavri, to mi je jedina opcija, tako da cu ici na trg, a mozda i necu!!!!

E, sad stvarno, ko ce sve ici????
pa ti ides?? :shock: znas :roll: ja ne mogu :P :P :P

salim se.. idem tamo.. ako ne odem kod ortakinje na "sedeljku" :wink:

mortishaaa:
child in time:
zvezdica011:
cini mi se da ce ovogodisnji docek nove godine na trgu biti bolji nego prethodnih godina :?:

Bio bi da ja mogu da idem tamo...hahahhahahha :lol: :lol: :lol: :lol:
Mada, to ostavljam kao poslednju soluciju....... Ustavri, to mi je jedina opcija, tako da cu ici na trg, a mozda i necu!!!!

E, sad stvarno, ko ce sve ici????
pa ti ides?? :shock: znas :roll: ja ne mogu :P :P :P

salim se.. idem tamo.. ako ne odem kod ortakinje na "sedeljku" :wink:

...... ti ces negde ici ..... :lol:

ja necu ..... :cry: :cry: :cry:

zasto nigde? ..... pa nemam gde :cry:
necu u grad da se smrzavam, diskace, zurkice i ostalo ne podnosim, ovde nemam neko drustvo ..... i tako ...... ehm ..... :cry:

ma nema veze. provescu se ja lepo ... kod kuce ... ovde u sobi.

ne volim da se smrzavam i ne voli da pijem ... :?
ma pustite me da kukam, bre, ne vredi mene zivkati i vuci me, mene uvek ovo uhvati kad je neko veliko globalno slavlje il tako nesto, kad se svi ludiraju a ja necu ...... a bude mi krivo pa sad ja to tako :lol:

Back