child in time
Zainteresovan član
- Poruka
- 323
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
:wink:child in time:iiii, jos samo jedan...![]()
![]()
ala neko prosipa znanjeeeeeeee... :wink:Bleak WinterFullMoon:Ahm pa to je Dsus4
razmena mi netreba imam sve sto mi je potrebnokortikal:Znas sta, sto se tice d'n'b-a, uglavnom sam bio pasivan u nabavljanju te vrste muzike tj. imao sam 1 ili dva izvora. Uglavnom imam Bukema i tu ekipicu iz glo-a, Progression Sessions i to... Imam i neke kompilacije, ali detaljnije nista sad ne mogu da ti kazem...
Ako si raspolozen za razmenu, mozemo da se dogovorimo...
PS> Jel' ima u BGDu mesto gde se pusta d'n'b i to tako neki melodicniji??? Cuo sam za Dolar i znam da u Akademiji cesto ima zurki, ali koliko vidim kod nas ljudi uglavnom vole malo tvrdji d'n'b, a i nasi DJ-evi rade takav... Ili neka radio emisija?
PPS>> Unapred zahvalan...![]()

SisaDaPimp:
Sta li je Tishica ovim htela da kaze?mortishaaa:child in time:jesi li ti onaj isus iz south park-a??jeasus:FENSERI vi ste nevidjeni smaraci!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:shock:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:wink:
Da sam ja jako smesna!!! Ili da je ona veoma srecna zbog toga....rudy_kv:Sta li je Tishica ovim htela da kaze?mortishaaa:child in time:jesi li ti onaj isus iz south park-a??jeasus:FENSERI vi ste nevidjeni smaraci!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:shock:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:wink:

Yngwie malmsteen'Definitivno????Dont_Break_The_Oath:A jeste li nekada slušali Scorpions i njihove gitariste koji su prošli za ovih 31 godinu kroz bend?
A evo još nekih.
1 Uli Roth
2 Michael Schenker
3 Matthias Jabs
4 Yngwie J. Malmsteen
5 Michael Weikath
6 John Sykes
7 Tony Iommi
8 Ace Frehley
9 Ritchie Blackmore
10 Kenneth Downing[/b]
Ejjjjjjjj, kullllllll, mozzzzzzzze samo da nisi neki manijak.... ma salim se ,,,,ajde mi daj mail ili tako nesto...chvabalo:pa mi smo blizu ja sam takodje iz zemuna pa bi mogli da se nadjemo da ti dam neke diskovechild in time:mislim da je to jedina vrsta muzike o kojoj nemmam pojma, tako da uputite me molim vas, ionako me je smorio ovaj metal..ako to uopste i postoji!!!
imam chak i obradu slayera u D'n'B fazonu
to ce ti se sigurno svideti
ima i od pantere-25 years