ima li hopera????

hert.gif
iiii, jos samo jedan...
pray.gif

Ma pusti pesmu, kako je ona riba slatka!!! Stvarno neodoljiva...
Ovo i nije bas odgovor na temu, ali morao sam ovo negde da publikujem; bolje ovako nego da odem u neku vukojebinu (da li ce i ovo biti cenzurisano??? :D) pa da se derem... ili mozda... nece me biti par dana... :D

Ja sam, dok sam pokusavao da sviram gitaru (moj zivot je jedan pokusaj!) - doduse ritam nisam los, al' solo me ubi u pojam, znam samo zutu kucu - voleo da skidam totalno razne pesme od Karausle do punk-rocka tako da ti to nije losa idejica... jer ovako inace mozes da nadjes uglavnom standardne... ili se varam??? :D

kortikal:
Znas sta, sto se tice d'n'b-a, uglavnom sam bio pasivan u nabavljanju te vrste muzike tj. imao sam 1 ili dva izvora. Uglavnom imam Bukema i tu ekipicu iz glo-a, Progression Sessions i to... Imam i neke kompilacije, ali detaljnije nista sad ne mogu da ti kazem...
Ako si raspolozen za razmenu, mozemo da se dogovorimo...
PS> Jel' ima u BGDu mesto gde se pusta d'n'b i to tako neki melodicniji??? Cuo sam za Dolar i znam da u Akademiji cesto ima zurki, ali koliko vidim kod nas ljudi uglavnom vole malo tvrdji d'n'b, a i nasi DJ-evi rade takav... Ili neka radio emisija?
PPS>> Unapred zahvalan... :D
razmena mi netreba imam sve sto mi je potrebno
ali mogu ti nekako dati neke diskove da preslusas
nema nigde de se pusta melodicniji dram

mA NEMATE VI POJMA!!!NEMOJTE DA VAM JA POKAZEM KAKO JE LINKIN PARK STRAVA!!!POSTOJE OD 99. I TADA SU NAPRAVILI BOOM NA SCENI!!!I NEMOJTE DA VAM JA DODJEM SA SVOJIM DRUSTVOM!!!REPERI-SAMO VI REPUJTE U NEDOGLED, ALI NE VREDJAJTE METALCE I ROKERE!!! VIDELA BI JA VASE FACE DA MI ULETIMO U NEKI FENSI KLUB...PA ZAKOPALI BISTE SE U ZEMLJU!!!

A jeste li nekada slušali Scorpions i njihove gitariste koji su prošli za ovih 31 godinu kroz bend?
A evo još nekih.

1 Uli Roth
2 Michael Schenker
3 Matthias Jabs
4 Yngwie J. Malmsteen
5 Michael Weikath
6 John Sykes
7 Tony Iommi
8 Ace Frehley
9 Ritchie Blackmore
10 Kenneth Downing[/b]

Dont_Break_The_Oath:
A jeste li nekada slušali Scorpions i njihove gitariste koji su prošli za ovih 31 godinu kroz bend?
A evo još nekih.

1 Uli Roth
2 Michael Schenker
3 Matthias Jabs
4 Yngwie J. Malmsteen
5 Michael Weikath
6 John Sykes
7 Tony Iommi
8 Ace Frehley
9 Ritchie Blackmore
10 Kenneth Downing[/b]
Yngwie malmsteen'Definitivno????
Jesi li mozda cuo za njegov projejkat(ne znam koju drugu rec da upotrebim) IMPELITTERI???
Ustvari, nisam sigurna da li je to njegovo... :? :?

chvabalo:
child in time:
mislim da je to jedina vrsta muzike o kojoj nemmam pojma, tako da uputite me molim vas, ionako me je smorio ovaj metal..ako to uopste i postoji!!!
pa mi smo blizu ja sam takodje iz zemuna pa bi mogli da se nadjemo da ti dam neke diskove
imam chak i obradu slayera u D'n'B fazonu
to ce ti se sigurno svideti
ima i od pantere-25 years
Ejjjjjjjj, kullllllll, mozzzzzzzze samo da nisi neki manijak.... ma salim se ,,,,ajde mi daj mail ili tako nesto... :D :D :D :D :D

Back