ima li hopera????

Yngwie J. Malmsteen je ubedljivo najbolji gitarista po meni (inace moj uzor tj. idol). Impellitteri je grupa (dobila ime po najbrzem na svetu (na gitari) Chris Impellitteri). Meni je Impellitteri dosadan (stalno koristi iste prelaze i rifove npr. Glavni rif koji se koristi kroz celu pesmu (tj. tema) u pesmi Speed Demon je 90% ista kao i answer To The Master (najveca razlika je u ritmici) itd.), dok Yngwie je dosta melodicniji i manje se ponavlja.

Malmsteen:
Yngwie J. Malmsteen je ubedljivo najbolji gitarista po meni (inace moj uzor tj. idol). Impellitteri je grupa (dobila ime po najbrzem na svetu (na gitari) Chris Impellitteri). Meni je Impellitteri dosadan (stalno koristi iste prelaze i rifove npr. Glavni rif koji se koristi kroz celu pesmu (tj. tema) u pesmi Speed Demon je 90% ista kao i answer To The Master (najveca razlika je u ritmici) itd.), dok Yngwie je dosta melodicniji i manje se ponavlja.
A sta mislis o IMPELITTERI-evom albumu "Eye of the hurricane"???

Hello,
Zovem se Milica, i treba mi vasa pomoc... Naravno, zasto bih inace uopste pisala...
Ako je neko gledao film "ona je ta", i zna, mozda, ko peva onu pesmu "Kiss me" iz tog filma, nek mi napise ovde jer mi je zaista potrebno ime pevaca tj. pevacice...
HELP ME!!! :oops: :) :lol: :?:

child in time:
Ma, o.k.
Slusaj, ako budes uspela da pronadjes tu pesmu jel' bi mogla da je napises ovde???please....

bolje nemoj, da ne bi masa
pukeface.gif

........ peglala :lol:

salim se, Child, ma volim i ja te teen filmchice, lepo dodju za odmaranje mozga

Back