ima li hopera????

MinM_4Life:
Hello,
Zovem se Milica, i treba mi vasa pomoc... Naravno, zasto bih inace uopste pisala...
Ako je neko gledao film "ona je ta", i zna, mozda, ko peva onu pesmu "Kiss me" iz tog filma, nek mi napise ovde jer mi je zaista potrebno ime pevaca tj. pevacice...
HELP ME!!! :oops: :) :lol: :?:
Ne ocajavaj! Bend koji trazis je: SIXPENCE NONE THE RICHER song "Kiss Me".
korisna adresa: www.allthelyrics.com

Malmsteen:
Yngwie J. Malmsteen je ubedljivo najbolji gitarista po meni (inace moj uzor tj. idol). Impellitteri je grupa (dobila ime po najbrzem na svetu (na gitari) Chris Impellitteri). Meni je Impellitteri dosadan (stalno koristi iste prelaze i rifove npr. Glavni rif koji se koristi kroz celu pesmu (tj. tema) u pesmi Speed Demon je 90% ista kao i answer To The Master (najveca razlika je u ritmici) itd.), dok Yngwie je dosta melodicniji i manje se ponavlja.
Oooo,dragi,pa nemoj da mi se ljutis na Bojanu,vidis da je rekla da nije sigurna da je to njegovo :wink:

Tijana LP:
mA NEMATE VI POJMA!!!NEMOJTE DA VAM JA POKAZEM KAKO JE LINKIN PARK STRAVA!!!POSTOJE OD 99. I TADA SU NAPRAVILI BOOM NA SCENI!!!I NEMOJTE DA VAM JA DODJEM SA SVOJIM DRUSTVOM!!!REPERI-SAMO VI REPUJTE U NEDOGLED, ALI NE VREDJAJTE METALCE I ROKERE!!! VIDELA BI JA VASE FACE DA MI ULETIMO U NEKI FENSI KLUB...PA ZAKOPALI BISTE SE U ZEMLJU!!!
VOU NAPRED TIJANA!!!!!!!!!!!!!!!!

Prosetaj malo do Terazija i tamo imas sta hoces, imas u MAMUTU dosta diskova,imas dosta prodavnica HI-FI centra i imas u prolazu na Terazijama jednu prodavnicu Metropolisa tu imas cini mi se i takve majce kao sto ti trebaju.

Pozdrav

Back