DlakaveIggy:O.K.znaci ne znas.To je dobro za pocetak.A kakve ti ono imas noge?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DlakaveIggy:O.K.znaci ne znas.To je dobro za pocetak.A kakve ti ono imas noge?

Iggy:
rudy_kv:A ti moj Keeperu kao ne pijes. A? AA? AAA?![]()
ne, zivota mi, nisam nista liznuo bar godinu dana ............ . .:Lepa fina kresta od 25 cmCourtney:A,ovaj,dokle ti je kosa?. . .:Evo novosti oko moje kose. Malo pre sam je oprao!
[/quote]guitarrr_babe:E, meni je ovo g_b nekako postalo dosadno... Osecam se prazno sa ovim imenom...
Ima neko neku (muzicku) ideju za novi nick?
Anonymous:[quote="Luthien]odes sa ovog foruma ili postavis primereno pitanje na njemu :wink:
mada, sto se tice tvog pitanja iams sve psihicke uslove da budes PRAVA RIIIBAAAAAAAAAAAA![]()

:shock:Anonymous:guitarrr_babe:E, meni je ovo g_b nekako postalo dosadno... Osecam se prazno sa ovim imenom...
Ima neko neku (muzicku) ideju za novi nick?
moze opa.cupa
Eyesburn girl:Zanima me koje predmete volite, a koji vas nerviraju...Ja na primer volim solfedjo pored glavnog predmeta, a priznajem da ponekad harmonija ume da me ubije u pojam...

Keeper:koji su psihicki uslovi ti ja ne razumem !
[/quote]Keeper::shock:Anonymous:moze opa.cupa
jesi ti ona sto je pitala kako da postane dobra riba ??? ....... ne moras vise nista da postajes, eto te ......

Anonymous:Keeper:koji su psihicki uslovi ti ja ne razumem !
e, to NE RAZUMEM je sasvim dovoljan psihicki uslov :wink: uz jos malo provincijalizma, malogradjanske zatucanosti, operisanosti od dobrog ukusa i oslabljen recnik maternjeg jezika, I TO JE TO![]()