ima li hopera????

Ja ne znam jeli se govorilo o EKV-u na forumu...Ako jeste slobodno neka se skida topic,a ako nije...mislim da zasluzuje da se pomene!
Najbolja nasa grupa koja je ikad postojala!
Posebno mi se svidjaju njihovi textovi,muzika je odlicna a Milan je neverovatan...Za njih jednostavno mogu da kazem da su savrseni!

Pa sta vi mislite???

Amy mislim tako se predstavljas.Vidim da si i ti na strani Evanscence i gotivis ih.Ja sam najveci ljubimac The Rasmusa i jedva sam nasla njihov CD original platila sam 1300 dinara,ali verujmi za njih bi dala i vise,jer zaista vredi.Ima 10 pesama i sve su strava.Normalno In the shadows spot je zakon kao i pesma ali treba da cujes i druge kao Still standing,In my life...Ja obozavam Laurija,vidis i sama kako se predstavljam a mozes i da odgovoris na MOJU zapocetu temu.Sta se misli o The Rasmus... :wink:

Protiv, samo zato sto su mozda totalna komercijala,
zato sto je momak napaljen, a najveca finta je sto svi misle da kada slusaju njih da su metalci/metalke.
A tek onaj znak... Nesto, kao, ljubav djavolu? Ma, `oladi brate, rame uz rame si sa Britney - po istim pistama se vucete. Ali, to je samo moje skromno misljenje. Po meni su oni najveci sh*t - ne mrzite me zbog toga.

"pusti neka voda
nosi u zaborav

obale su prazne
kao pustinja
samo ljudi
sto pogledom prate
sta nosi matica

oci su nam prazne
kao pustinja
samo ugriz na usni
sto kaze
tu je nekad bio okean

daleki gradovi na vodi
kao brodovi
ti znas
ti znas
voda nosi sve

pusti neka voda nosi u zaborav ..."

..... ubedljivo najharizmatichniji, najosecajniji, najmuzikalniji i najtalentovaniji ljudi (na jednom mestu) koji su ovde svirali .....
i kako to ide, the brightness flames burns quickiest.
slava im.

[quote="Luthien]odes sa ovog foruma ili postavis primereno pitanje na njemu :wink:

mada, sto se tice tvog pitanja iams sve psihicke uslove da budes PRAVA RIIIBAAAAAAAAAAAA :lol:[/quote]

koji su psihicki uslovi ti ja ne razumem !

Anonymous:
[quote="Luthien]odes sa ovog foruma ili postavis primereno pitanje na njemu :wink:

mada, sto se tice tvog pitanja iams sve psihicke uslove da budes PRAVA RIIIBAAAAAAAAAAAA :lol:

koji su psihicki uslovi ti ja ne razumem ![/quote]

e, to NE RAZUMEM je sasvim dovoljan psihicki uslov :wink: uz jos malo provincijalizma, malogradjanske zatucanosti, operisanosti od dobrog ukusa i oslabljen recnik maternjeg jezika, I TO JE TO :lol:

Anonymous:
Keeper:
koji su psihicki uslovi ti ja ne razumem !

e, to NE RAZUMEM je sasvim dovoljan psihicki uslov :wink: uz jos malo provincijalizma, malogradjanske zatucanosti, operisanosti od dobrog ukusa i oslabljen recnik maternjeg jezika, I TO JE TO :lol:

nisi jasan i dalje ;) mislish treba nerazumem[/quote]

TOOOOOOO RIIIIIIIIBOOOOOOOOO :lol: :lol: :lol:
TAKO SE TO PISHE :wink:
eto josh jedan uslov. coooool 8)

nego, ovaj, trebalo bi za RIBE napisati jedan poseban rechnik ......

srpski ribarski

devojka RIBA
dechko KOMAD
ne znam NEZNAM
zenske grudi SILIKON
mislim,razumem :shock: :shock: :shock:

- - - - - - itd itd itd - - - - - - - - - -

Back