Keeper
Buduća legenda
- Poruka
- 33.173
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
. . .:Bas ti hvala na lepim recima. . . Bodljikavo prase, pa gde ga nadje od tolki zivotinja?guitarrr_babe:joooooooooooooj, crna kcerko... Pa ljubiti se sa nekim takvim decakom ti je kao da se ljubis sa bodljikavim prasetom!
Keeper:... odes sa ovog foruma ili postavis primereno pitanje na njemu :wink:
mada, sto se tice tvog pitanja iams sve psihicke uslove da budes PRAVA RIIIBAAAAAAAAAAAA![]()

Nisam ja kriva,navukli me mangupi..Keeper:

mmmmm....da. Mangupi su uvek krivi za sve!Courtney:Nisam ja kriva,navukli me mangupi..Keeper:![]()
A koje je pivo bilo u pitanju?

der der..Courtney:Ja sam propustilaLuthien:Fala bogu!!!Bas su preterani!!!A jel gledao neko na Vivi + sinoc je na overdriveu bio njihov koncert na kome su pored pesama sa novog albuma svirali jos i master of puppets,path vol.2 sa sandrom nasic i onu faraway sa Lindom kako-god -da sepreziva,pojma nemam. Inace likovi bas preterano sviraju!!!![]()
Uh, ti kao sad ispade fin..Crazy Horse:Pa cica maco, zasto si se iznervirala??? Ako je zbog mene i mojih komentara, izvini! Poslednje sto bih zeleo je da narusavam necije psihicko zdravlje. Pogotovo ako je vec osteceno prekomernom dozom Apocalyptice.![]()
![]()
![]()

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:child in time:zovi se akustara babe!!![]()
![]()
![]()
shalim se, ovako ti je dobro...ja sam svoj nick promenila iz drugog razloga, jer sam se zvala kao moj cale, boze sacuvaj
![]()
![]()
u svakom slucaju...aaaaa nemam pojma....ne,nemoj ipak nemoj...eto.Da.Ne znam sta vise pricam.
![]()
![]()
PAVA MI SE ...![]()

:shock:Eyesburn girl:Nema potrebe da ga menjas, mada se meni svidja recimo reggae babe, ali reci mi iskreno kakve ima ovo veze sa muzikom??????![]()
:wink:pa.. svako ko slusa metal je mentalacšutka:Stvarno tako misliš?!![]()
A mene onaj Keeper napao da sam mentalac.8)