ima li hopera????

rudy_kv:
Keeper:
rudy_kv:
A ti moj Keeperu kao ne pijes. A? AA? AAA? :twisted:

uh, daleko bilo, zaboravih kakav ukus ima alkohol :shock: :P ne, zivota mi, nisam nista liznuo bar godinu dana ...........
niti cu :wink:
Pa normalno kad potrosi sve pare na net! :D :D :wink:

..... meni uglavnom sve pare odu na knjige i cigarete :roll: ..... a ostatak na chokoladice i net 8)

E, moj Keeperu, zaljubih se u "Oci boje meda" tamo neke 1985. godine... To je bilo vrijeme kad je cijela tadasnja Juga, cekala da vidi koga ce Duca Markovic predstaviti u "Hitu meseca"...
Elem, prodje mnogo godina, a mene ista ljubav i dalje drzi... Zbog posla i nacina zivota, nemam mnogo vremena da slusam ni EKV, niti bilo sta drugo, ali oni su uvijek tu, mada same rijeci pomalo i blijede... I svaki put, kad ih slusam, kao sto sam danas neka tri sata, svaki put je to novi, a opet tako isti dozivljaj...

Gazdarica:
E, moj Keeperu, zaljubih se u "Oci boje meda" tamo neke 1985. godine... To je bilo vrijeme kad je cijela tadasnja Juga, cekala da vidi koga ce Duca Markovic predstaviti u "Hitu meseca"...
Elem, prodje mnogo godina, a mene ista ljubav i dalje drzi... Zbog posla i nacina zivota, nemam mnogo vremena da slusam ni EKV, niti bilo sta drugo, ali oni su uvijek tu, mada same rijeci pomalo i blijede... I svaki put, kad ih slusam, kao sto sam danas neka tri sata, svaki put je to novi, a opet tako isti dozivljaj...

1985 :shock: :shock: :shock:
u je majko sveta ....... ja im'o godinu dana 8)
mene ponekad nervira sto su me tako nalozili, smori me ozbiljno :lol: ..... danas ceo danmi u glavi "jesen ... u kozi dolazi mi jesen ... " itd itd ..... ceo daaaaaaaaaaaaan :? :lol:
..... mozda i ceo zivot

Ma, svaki put se skenjam, svaki put me zaboli zeludac... Ali, sta to zapravo boli... Istina...
Danas posebno "Par godina za nas"...
Btw. pustaju li ikad u Srbiji taj stari spot za "Oci boje meda"...? Onako scene u mocvari...

Keeper:
rudy_kv:
Keeper:
rudy_kv:
A ti moj Keeperu kao ne pijes. A? AA? AAA? :twisted:

uh, daleko bilo, zaboravih kakav ukus ima alkohol :shock: :P ne, zivota mi, nisam nista liznuo bar godinu dana ...........
niti cu :wink:
Pa normalno kad potrosi sve pare na net! :D :D :wink:

..... meni uglavnom sve pare odu na knjige i cigarete :roll: ..... a ostatak na chokoladice i net 8)
cigarete???? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :?

EKV se ili voli ili ne voli. Ravnodusnih nema. Oni koji smatraju njihove textove glupim jednostavno ih nisu shvatili.
Album: "Neko Nas Posmatra" putuje uvek sa mnom, gde god krenula...Pesma "Ne" , mnogo depresivna, silna, bas onakva kakva mi odgovara...

mortishaaa:
Keeper:
mortishaaa:
Keeper:
oh, neeeee, sad cu da dobijem batine ..... :cry: :cry: :cry:
OCES NEGO STA!! :lol: :lol:

:shock: :shock: :shock: :cry: :cry: :cry:
umesto da se radujes sto sam tu ti places zbog batina.. :wink:
sta mogu sto sam zdravstveni radnik :lol: :lol:

pa ti si mi stalno u glavi, tu negde ...... :roll: :oops: :lol:

ma dobro, jednog dana cete me ti i keva kljukati onim biomedovim glupostima protiv pushenja ..... hehe.
samo moju kevu slabo zanima ..... :cry:

Keeper:
mortishaaa:
Keeper:
mortishaaa:
Keeper:

ma dobro, jednog dana cete me ti i keva kljukati onim biomedovim glupostima protiv pushenja ..... hehe.
zato sam ja tu.. :lol: :lol:
ali bez biomeda, imam ja svoju metodu :wink:

mortishaaa:
Keeper:
mortishaaa:
Keeper:
mortishaaa:
Keeper:

zato sam ja tu.. :lol: :lol:
ali bez biomeda, imam ja svoju metodu :wink:

:shock: :shock: :shock:
samo nemoj nesto .........
:roll: hmmm .............
ehe :lol:

Back