turlingdrom
Početnik
- Poruka
- 29
Kill yourself!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

mortishaaa:ne znam dal' sam se ikad vise ismejala.. ne samo na pocetnu poruku, nego i na druge ODvale![]()
![]()
![]()
![]()
Ja treba da perem kosu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a sto nema nikog na netu???![]()
Keeper:mortishaaa:ne znam dal' sam se ikad vise ismejala.. ne samo na pocetnu poruku, nego i na druge ODvale![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
'oces ja da ti operem kosu? :shock: 8)![]()
![]()
![]()
![]()
malo masaza glave, da bolje razmisljas i da me vise volis 8)
ops:
ops:
ops: mortishaaa:Keeper:mortishaaa:ne znam dal' sam se ikad vise ismejala.. ne samo na pocetnu poruku, nego i na druge ODvale![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
malo masaza glave, da bolje razmisljas i da me vise volis 8)'ajde
ops:
ops:
ops:
:wink:

e neteraju meKeeper:mortishaaa:Keeper:mortishaaa:ne znam dal' sam se ikad vise ismejala.. ne samo na pocetnu poruku, nego i na druge ODvale![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ops:
ops:
ops:
cekaj malo da spremim malo mirisljavog ulja i tih orijentalnih tripova i fazona ...... :wink: ima u biljku da te pretvorim, e tako ces da mi mirishish![]()
mortishaaa:e neteraju meKeeper:mortishaaa:Keeper:mortishaaa:ne znam dal' sam se ikad vise ismejala.. ne samo na pocetnu poruku, nego i na druge ODvale![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ops:
ops:
ops:
cekaj malo da spremim malo mirisljavog ulja i tih orijentalnih tripova i fazona ...... :wink: ima u biljku da te pretvorim, e tako ces da mi mirishish![]()
cudno.. hehe
ma vazi duso.. radi sta hoces.. :shock:
i posle ja tebe :shock:![]()
ops:
ops:
ops: 
Mene! Mene! Ocu ja na PALMUUU!!!Iggy:Ubacicu te na Palmu,ako hoces...
Niksicko,naravno! Niksicko pivo-Pivo za drustvo!rudy_kv:mmmmm....da. Mangupi su uvek krivi za sve!Courtney:Nisam ja kriva,navukli me mangupi..Keeper:![]()
A koje je pivo bilo u pitanju?
Yeah!mortishaaa:
Courtney:Niksicko,naravno! Niksicko pivo-Pivo za drustvo!rudy_kv:mmmmm....da. Mangupi su uvek krivi za sve!Courtney:Nisam ja kriva,navukli me mangupi..Keeper:![]()
A koje je pivo bilo u pitanju?
![]()
![]()

) na plazi,ispod nekog prelepog bora...hladovina,more,a iz kafica se cuje "Are you lonesome tonight..." Ah,those were the days... 
Ni ja...ali,dobro,bar neko vreme sigurno necu piti,ne smem zbog jetreKeeper:meni je samo krivo sto si nasla da cugas .....![]()
znam da si ti pametna i dobra i da neces praviti s.r.a.nj.a od toga, ali ...... ne znam![]()

Ja sam presla u hipike!mortishaaa:pa.. svako ko slusa metal je mentalacšutka:Stvarno tako misliš?!![]()
A mene onaj Keeper napao da sam mentalac.8)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kao i svi tamo...Iggy:Moze.Je l' znas da pevas?