em3pac iverson
Zainteresovan član
- Poruka
- 414
"...De facto..."-Marchellow
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Red_Zmaja:Zato ostavi taj mikrofon * li ti mater kada ces da shvatis da si obican amater...
Pa bilo je omiljeni stih i ja napisao nije moj... :wink:Keeper:Red_Zmaja:Zato ostavi taj mikrofon * li ti mater kada ces da shvatis da si obican amater...
batitze, kulture malo molicu, nismo svi ovde sishli s planine ...... :wink:
A kome je to upuceno...nekom posebno,ili onako?Red_Zmaja:Zato ostavi taj mikrofon * li ti mater kada ces da shvatis da si obican amater...
Ma,obozavamo!!!Red_Zmaja:Ma ajmo malo da oladimo...ma svi mi volimo Seku... :wink:

E 9000 milja ne podnosim kada je izasla....prosetas gradom u svakom kaficu 9000...poludeo sam...ali hvala bogu i to je gotovo... :wink:em3pac iverson:A vecini mojih vrsnjaka je najvaznija melodija,a reci nisu bitne.Npr.obozavaju onu pesmu "9000 milja"(ili kako se vec zove),samo zbog melodije,a reci su *
Jeste...MRZIM TU PESMU!!!!Kako debilne reci....Red_Zmaja:E 9000 milja ne podnosim kada je izasla....prosetas gradom u svakom kaficu 9000...poludeo sam...ali hvala bogu i to je gotovo... :wink:em3pac iverson:A vecini mojih vrsnjaka je najvaznija melodija,a reci nisu bitne.Npr.obozavaju onu pesmu "9000 milja"(ili kako se vec zove),samo zbog melodije,a reci su *
Metallica????A hip-hop?Red_Zmaja:Metallica - Nothing else matters![]()