ima li hopera????

Txt je dosta vazan, ali ako produkija i MCing su losi nemoguce je svariti tako nesto. Tako da znaci sam beat i produkcija trebaju da budu dobri, beat radi same atmosfere, produkcija, sklapanje akalepe (vokala) i samo beata tj matrice, jer ako ne sklopis dobro beat i akapelu dzaba da je MC ne znam kako dobar, i kako dobro odradio svoj posao, ispadace iz takta zbog loseg uklapanja, i zvucati bzvz. Ali dzaba opet i sve to, flow (MCing) produkcija, i sve ostalo ako je txt krsh.. tako da svaki faktor ima svoje znacenje, jedno bez drugog ne ide ako hoces kvalitetan produkt.

da, ceo koncert ispratila sam otvorenih usta, cice su bile opasne, a tek onaj stroboskop i video projekcija... Prvi put imala sam potpuni pregled bine, koncert je zaista bio neverovatan, a album, cini mi se, najbolji do sada

Red_Zmaja:
em3pac iverson:
A vecini mojih vrsnjaka je najvaznija melodija,a reci nisu bitne.Npr.obozavaju onu pesmu "9000 milja"(ili kako se vec zove),samo zbog melodije,a reci su *
E 9000 milja ne podnosim kada je izasla....prosetas gradom u svakom kaficu 9000...poludeo sam...ali hvala bogu i to je gotovo... :wink:
Jeste...MRZIM TU PESMU!!!!Kako debilne reci....

A hundred days had made me older since the last time
that I saw your pretty face
A thousand lights had made me colder and
I don’t think I can look at this the same
But all the miles had separate
They disappeared now when I’m dreaming of your face

I’m here without you baby but your still on my lonely mind
I think about you baby and I dream about you all the time
I’m here without you baby but your still with me in my dreams
And tonight it’s only you and me

God, what the f**k is wrong
You act like you knew it all along