ima li hopera????

U HH muzici mislim da txt ima veoma vaznu ulogu...
Mada ne moze se zanemariti ni ostalo.
Ali zar sve to (i muzika i txt i ostalo) ne pravi zajednicku celinu tako da je tesko reci...
Takodje zavisi o kojoj vrsti muzike je rec...

pozdrav Pedja

Gledao sam emisiju u petak i kao sto si rekao bili su isechci iz nekih emisija. Ti si bio na kraju (valjda najbolje dolazi na kraju) nekih 2 min.
Sto se tice emisije na CD-u netreba mi jer sam gledao emisiju premijerno?

Flea.RHCP:
pozdrav Pedja

Gledao sam emisiju u petak i kao sto si rekao bili su isechci iz nekih emisija. Ti si bio na kraju (valjda najbolje dolazi na kraju) nekih 2 min.
Sto se tice emisije na CD-u netreba mi jer sam gledao emisiju premijerno?

Ukoliko si gledao premijerno pre 2 nedelje emisiju od pola sata, onda je to to!:)
Bez obzira , ja i ti se cujemo i vidimo od utorka.
Imas moj broj (063 455 019) pa se ti javi oko termina koji ti odgovara za rad.

Ja sam nasao garsonjeru u Dzordza Vasingtona 30. Tako da znas da sam tamo - strogi centar,sobzirom da ne poznajem Bg uopste!:)

Pozdrav i cekam da se javis,

Pedja

U čemu je stvar ?
Sve su im pesme na isti kalup,muzika ista samo se tekstovi razlikuju.Kao da takvih pesama nema kod naših pevača.Posebno ne razumem izbeglice iz Hrvatske,koje sa oduševljenjem slušaju to smeće.

ma kakva bre pesma na evroviziji, tamo imate samo upakovanu robu, ni P od pesme ..... mozda je nekad bilo drugachije, ali ono shto je bilo prethodnih godina je obichno njesra.

a ovo nashe "lane moje" ...... sve je jasno po naslovu :) a tek scenografija, kostimi, keve mi, josh im samo koja ovchica tamo falila i malo jarica, pilica.

sve je to estrada, trziste, kich i lova, nema tamo muzike.

Goscica:
Krcko Orashchic:
sch:
U čemu je stvar ?
Sve su im pesme na isti kalup,muzika ista samo se tekstovi razlikuju.Kao da takvih pesama nema kod naših pevača.Posebno ne razumem izbeglice iz Hrvatske,koje sa oduševljenjem slušaju to smeće.
pa prilozi i ti kamen za kupus :D :D :D
bice sarmice! :lol:
ma nek bude i svadbarski kups samo da je veselo :lol: :lol: 8) :D

Back