J
joka
Gost
ma sve u svemu- mnogo- i suvise. brate sta se sve kod nas lsusa pa to je da umres. mislim koji su sve slepci poznati pevaci i pevacice, pa ti pored muzike nisu ni prosli
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
lepi dzoni:Reci mi koji su ti to kvalitetni bendovi majke ti? Mozda kraljevski apartman? Ili old spice? Bili bi jadni da nisu smesni. Ovako su dobri decurliji a onima koji malo duze slusaju muziku i znaju sta znaci kvalitet njima su smesni. I hvala ti na preporuci da slusam 202. Pa nisam valjda odlepio da slusam izlapelog Vladu Dzeta da mi pusta njegove favorite koje slusaju jos samo degenerici koji vole samo ono sto slusaju a ono sto ne slusaju to mrze. Ne hvala, moji pogledi na muziku se ne krecu u okvirima sektaske ostrascenosti. I nije mi jasno sta uopste gubim vreme prepucavajuci se sa nekim tako retrogradnim elementom kao sto je morison babe. Po njoj je muzika verovatno stala 1975.
Flea.RHCP:Kad smo vec kod uticaja muzike na modu i oblachenje,
IMA li neko da prodaje majce od npr. RHCP, METALLIC-e, Guns'N'Roses ?

pa sve si dobro rekla... :wink:guitarrr_babe:Flea.RHCP:Kad smo vec kod uticaja muzike na modu i oblachenje,
IMA li neko da prodaje majce od npr. RHCP, METALLIC-e, Guns'N'Roses ?
Ima neka prodavnica Felix u BG-u, koliko ja znam... To ti je kod onog trznog centra sa plavim tezgama u Sremskoj, na prvom ili drugom spratu ili kako god. Mislim, nemam ja pojma o tome, ali sam cula na radiju 202 reklamu, pa ako ima neko ko to bolje zna... I mislim da ima u Metropolis-ovoj prodavnici u nekom od podzemnih prolaza, opet nemam pojma u kom...![]()
Prilazem i ja kamenGoscica:bice sarmice!Krcko Orashchic:pa prilozi i ti kamen za kupussch:U čemu je stvar ?
Sve su im pesme na isti kalup,muzika ista samo se tekstovi razlikuju.Kao da takvih pesama nema kod naših pevača.Posebno ne razumem izbeglice iz Hrvatske,koje sa oduševljenjem slušaju to smeće.
![]()
![]()
![]()
![]()

em3pac iverson:Ma,obozavamo!!!Red_Zmaja:Ma ajmo malo da oladimo...ma svi mi volimo Seku... :wink:
Napokon da ste resili da se i vi malo nasmejete....
samo opusteno.... 
Anonymous:lepi dzoni:Reci mi koji su ti to kvalitetni bendovi majke ti? Mozda kraljevski apartman? Ili old spice? Bili bi jadni da nisu smesni. Ovako su dobri decurliji a onima koji malo duze slusaju muziku i znaju sta znaci kvalitet njima su smesni. I hvala ti na preporuci da slusam 202. Pa nisam valjda odlepio da slusam izlapelog Vladu Dzeta da mi pusta njegove favorite koje slusaju jos samo degenerici koji vole samo ono sto slusaju a ono sto ne slusaju to mrze. Ne hvala, moji pogledi na muziku se ne krecu u okvirima sektaske ostrascenosti. I nije mi jasno sta uopste gubim vreme prepucavajuci se sa nekim tako retrogradnim elementom kao sto je morison babe. Po njoj je muzika verovatno stala 1975.
Morison je umetnik seljacino, a ti idi pa slusaj neku moderniju lakse svarljivu muziku!!!!
ja ne znammorrison_baby:Ama jel oni pevaju Svijet Iluzijeeeee
a mislim da ne znam ni milica

$helobina:Dobri su Blindi,nego sto uopste moramo da pravimo podelu metal je metal a to je sve u stvari rock!!!