ima li hopera????

lepi dzoni:
Reci mi koji su ti to kvalitetni bendovi majke ti? Mozda kraljevski apartman? Ili old spice? Bili bi jadni da nisu smesni. Ovako su dobri decurliji a onima koji malo duze slusaju muziku i znaju sta znaci kvalitet njima su smesni. I hvala ti na preporuci da slusam 202. Pa nisam valjda odlepio da slusam izlapelog Vladu Dzeta da mi pusta njegove favorite koje slusaju jos samo degenerici koji vole samo ono sto slusaju a ono sto ne slusaju to mrze. Ne hvala, moji pogledi na muziku se ne krecu u okvirima sektaske ostrascenosti. I nije mi jasno sta uopste gubim vreme prepucavajuci se sa nekim tako retrogradnim elementom kao sto je morison babe. Po njoj je muzika verovatno stala 1975.

Morison je umetnik seljacino, a ti idi pa slusaj neku moderniju lakse svarljivu muziku!!!!

Flea.RHCP:
Kad smo vec kod uticaja muzike na modu i oblachenje,
IMA li neko da prodaje majce od npr. RHCP, METALLIC-e, Guns'N'Roses ?

Ima neka prodavnica Felix u BG-u, koliko ja znam... To ti je kod onog trznog centra sa plavim tezgama u Sremskoj, na prvom ili drugom spratu ili kako god. Mislim, nemam ja pojma o tome, ali sam cula na radiju 202 reklamu, pa ako ima neko ko to bolje zna... I mislim da ima u Metropolis-ovoj prodavnici u nekom od podzemnih prolaza, opet nemam pojma u kom... :)

Ovo je glupo. Znate sta je pokazatelj kvaliteta? VREME! Sledece: to sto je neko slusao Doors-e kad su bili najprogresivnjia muzika ne cini ga vecim frajerom i vecim underground rokerom ili stagod od onih koji ga danas slusaju. I jos nesto: nije vazno, pobogu, kada je koja muzika napravljena i slicno.

Sto se produkcije tice, ko god da je pomenuo, savrseno se slazem. Grozna produkcija, neslusljiva.

Moracu da se slozim sa nekim ljudima - PESMA JE JAKO LOSA!

Violina je IRSKI TRADICIONALNI INSTRUMENT, i prvi put kad sam cuo pesmu odmah mi je u glavi prosla Irska. Aranzman kao aranzman(klasika - sa par modulacija, identicnim harmonija iz prethodnih pesama itd), ali greska postoji u samoj instrumentaciji!
Ukoliko su stvarno zeleli da zadrze tu pesmu i da naprave neki NAZOVI ETNO( ETno je inace izmisljena rec od strane nasih ljudi i koristi je svi koji pakuju gluposti i zele da ih prodaju!) i da predstave autentican zvuk nase zemlje(SICG), onda su to trebali da urade totalno drugacije.

Postoji istina u tome i slazem se- evrovizije su namestene do nekle. Setite se sta je bilo za proslu evroviziju kad ja Dzarovski namestio da (koliko se secam - mozda gresim oko zemlje) hrvati, slovenca , bosanci i jos neko glasa za Makedosku pesmu!Ali ono , bas da daju najveci broj glasova. Mislim, to je krajnje smesno i neozbiljno kad se takve stvari rade i treba stvarno pohapsiti te ljudi sto kvare utisak cele te manifestacije.

Imamo pesmu koja najvise ima u sebi elemente Irske muzike( prevashodno zbog Violine koja ima i najbolje partiture u pesmi), i bez obzira da li prodjemo sa njom ili ne - ostajem pri tome da je to totalno pogresan pristup i mislim da je ziri napravio veliku gresku izglasavanjem te pesme.

Mislim da ce ako niko drugi, Irci slatko da nam se ismeju! Kao sto se ja smejem i udaram u glavu u isto vreme!:)

Pozdrav!

Pedja

guitarrr_babe:
Flea.RHCP:
Kad smo vec kod uticaja muzike na modu i oblachenje,
IMA li neko da prodaje majce od npr. RHCP, METALLIC-e, Guns'N'Roses ?

Ima neka prodavnica Felix u BG-u, koliko ja znam... To ti je kod onog trznog centra sa plavim tezgama u Sremskoj, na prvom ili drugom spratu ili kako god. Mislim, nemam ja pojma o tome, ali sam cula na radiju 202 reklamu, pa ako ima neko ko to bolje zna... I mislim da ima u Metropolis-ovoj prodavnici u nekom od podzemnih prolaza, opet nemam pojma u kom... :)
pa sve si dobro rekla... :wink:
(podzemni prolaz terazije)

Anonymous:
lepi dzoni:
Reci mi koji su ti to kvalitetni bendovi majke ti? Mozda kraljevski apartman? Ili old spice? Bili bi jadni da nisu smesni. Ovako su dobri decurliji a onima koji malo duze slusaju muziku i znaju sta znaci kvalitet njima su smesni. I hvala ti na preporuci da slusam 202. Pa nisam valjda odlepio da slusam izlapelog Vladu Dzeta da mi pusta njegove favorite koje slusaju jos samo degenerici koji vole samo ono sto slusaju a ono sto ne slusaju to mrze. Ne hvala, moji pogledi na muziku se ne krecu u okvirima sektaske ostrascenosti. I nije mi jasno sta uopste gubim vreme prepucavajuci se sa nekim tako retrogradnim elementom kao sto je morison babe. Po njoj je muzika verovatno stala 1975.

Morison je umetnik seljacino, a ti idi pa slusaj neku moderniju lakse svarljivu muziku!!!!

Hvala na podrsci :D

Da li je neko od vas video na sta lici ta pesma evrovizije?Poslednjih desetak godina nastupaju propale tezgaroske pevaljke obucene u buvljak stilu.Scenografija je slicna sali doma sindikata...itd..itd ....A NAS OVDE SAMO LOZE I LOZE.....

Hey you, out there in the cold
Getting lonely, getting old
Can you feel me
Hey you, standing in the aisle
With itchy feet and fading smile
Can you feel me
Hey you, don't help them to bury the light
Don't give in without a fight

Pink Floyd - Hey you
Ima jos lepih stihova ali ovo za pocetak

Back