Gost
RHCP rule (don't forget that) 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
guitarrr_babe:Ali meni je svakako logicnije da su epic. Mada... Uh, ma, sta ja znam? Prokleto svrstavanje u kategorije!!! Dok pohvatas sta sve ima taj vas metal, kako se sve grana, i za koje zemlje je karakteristicno sta, prodjose tri i po prosecna ljudska zivota!!!
dobro zboris :wink:

pa ne mogu svi da ih naprasno zavole kao tiCourtney:Kako bre niko nista...? :shock: Sad sam ljuta! :x
Bleak WinterFullMoon:Reche devojka koja ne slusha power i gay glasicje...
Mrsh bre more!
Svi se lozite na iste pesme...ko da niko nije chuo Bright eyes i Mordred's song...ccc
obozavam vesele boje

:da: :da: :da:Luthien:Bleak WinterFullMoon:Reche devojka koja ne slusha power i gay glasicje...
Mrsh bre more!
Svi se lozite na iste pesme...ko da niko nije chuo Bright eyes i Mordred's song...ccc
Ma ajd sad,nisi ti jedini koji slusa Blind Guardian
A sta je recimo sa Demons&Wizards(to ti je Blind Guardian i Iced Earth) tek su oni preterani!!!!
hihihihi.....Bleak WinterFullMoon:ma ne kazem bre da sam jedini koji vam je...

Da KKN su bolji i iskreniji, razisli su se u pravo vreme sto krajnje postujemkortikal:I ne dirajte mi kk&n!
PS>> Nemojte ni da ih uporedjujete...
PPS>> Ovo ne znaci da su kk&n mnogo bolji od dd; prosto, nema smisla porediti ih...
EminemLunaLavgud:Ko je bolji?Crnac-kralj crnackog repa ili belac u istoj ulozi?
SisaDaPimp:E aj keve ti od kad ti slusas hop dok se toliko przis?
SisaDaPimp:Bosanac 007:Ma ni jedan poslusajte malo Bosanski undergraund ba pa tu je Edo Majka ali vi niste culi za to ne znam ni sto li pisem ovo...ali ajde da vas malo obrazujem
Haha edo ima par ok pesama, ostatak je krsh, a pogotovo sto ***** o ratu u bosni i hrv, a nea pojma kako je bilo na granicama, i ratistima i kako se svercovalo, a on ***** o tome, e to mi ide na racku zesce.. A bosanski "UG" sam cuo na FM Jamu par pesama i iskreno nista od toga mi se svidelo nije, tako da zaobidji ta predavanja, pa ako imas da kazes nesto na ovu temu reci, ako ne zavresna je chapri.
he he ,ala je dobra molitvaMaYYa:Glory be to the Father and to the maker of cration as it was is the beginning is now and ever shall be World without end:Jah Rastafari-Eternal God Selassie I
))ili zachas sklepaj neku rimu... 8)Red_Zmaja:Ako trazis ribu imas temu on trazi nju...pa probaj mozda ti se posreci... :wink: