ima li hopera????

guitarrr_babe:
Ali meni je svakako logicnije da su epic. Mada... Uh, ma, sta ja znam? Prokleto svrstavanje u kategorije!!! Dok pohvatas sta sve ima taj vas metal, kako se sve grana, i za koje zemlje je karakteristicno sta, prodjose tri i po prosecna ljudska zivota!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: dobro zboris :wink: :lol: :lol:

nego... sto se tice BG.. meni je omiljeni album NFIME :wink: ali vise zbog reci.. tolkina.... :lol: :lol:

Bleak WinterFullMoon:
Reche devojka koja ne slusha power i gay glasicje...
Mrsh bre more!
Svi se lozite na iste pesme...ko da niko nije chuo Bright eyes i Mordred's song...ccc

Ma ajd sad,nisi ti jedini koji slusa Blind Guardian
A sta je recimo sa Demons&Wizards(to ti je Blind Guardian i Iced Earth) tek su oni preterani!!!!

Ja obozavam moje (doduse sestrine..) martinke i obozavam moj dugacki kaput.. ali ne zatosto slusam metal, vec jednostavno volim :D
Ne volim da se oblacim skroz u crno :x trudim se da na sebi imam bar jednu stvar koja nije crna :lol: obozavam vesele boje :D :D :D
A znate sta najvise volim :? kad sam na nekom konc, pa se okrenem,a oko mene sve crne, namrgodjene tackice :lol: :lol: :lol:

SisaDaPimp:
Bosanac 007:
Ma ni jedan poslusajte malo Bosanski undergraund ba pa tu je Edo Majka ali vi niste culi za to ne znam ni sto li pisem ovo...ali ajde da vas malo obrazujem

Haha edo ima par ok pesama, ostatak je krsh, a pogotovo sto ***** o ratu u bosni i hrv, a nea pojma kako je bilo na granicama, i ratistima i kako se svercovalo, a on ***** o tome, e to mi ide na racku zesce.. A bosanski "UG" sam cuo na FM Jamu par pesama i iskreno nista od toga mi se svidelo nije, tako da zaobidji ta predavanja, pa ako imas da kazes nesto na ovu temu reci, ako ne zavresna je chapri.

Meni je Edo Maajka ok,mada on brzo dosadi ... A od hrvata sam jos slusala TBF(oni su mi ubili volju za dalje slusanje hrvatskog HH)i Tram 11

Back