Gost
mudro zborisAnonymous:![]()
Sve vam je to deo odrastanja...
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mudro zborisAnonymous:![]()
Sve vam je to deo odrastanja...
![]()
ma cena je skroz okAnonymous:nije bas ni jeftino 1300 din ali ima cepi za Dz, nije loseAnonymous:e kolko ce biti ufur i gde je to uopste?ali bice nikad bolje,samo da nije mnogo skupohector:Idete li na Grand Wizzard Theodora za novaka?![]()
![]()
![]()
samo da karta ne poskupi...
Mrzim narodnjake!Milly da killy:Odgovorite na pitanje.
P.S. Ja licno ne,ali mezanima koliko je vas??![]()

child in time:jel' imas nesto od ...od..od..a ne mogu da se setim.... treba mi od doorsa nesto, bilo sta,,,
. . .:Piraterija. . . Da bar imas nesto dobro. . .
yugoslav:Bleak WinterFullMoon:imas li Arch Enemy?
Nemam , ali mogu da nabavim reci sta te konkretno zanima???
zar nase male milice :shock: :shock:Bleak WinterFullMoon:Hmm...mislim da te se plasim![]()
![]()
![]()
![]()
if you say so.. :wink:Bleak WinterFullMoon:Mortisho nisam ja pesimista,samo sam realan 8)
c c c.. a ko ce da mi plati kartu..Courtney:NARAVNO DA DA! :x Mortisha ides i ti,makar te vukla vezanu! :xmortishaaa:naravno da ne :wink:rudy_kv:Znaci oped idemo zajedno na koncert?Courtney:Ne znam kako neko moze ovako da razmislja. Sto se mene tice,ja idem (AKO dodju),pa makar ne jela nedelju dana da kupim kartu. Svima je dobro poznato da novu Metallicu ne slusam,ali bih isla da cujem pesme koje su po mnogima vrhunac metala (Master of Puppets,One,Fade to black-ako mi ovo ne odviraju :shock: Nothing Else Matters...ma mogu da nabrajam...).mortishaaa:hehe.. tako sam nesto i ja razmisljala :wink:. . .:Ja sam isto ovo procitao na yumetal forumu. Ali kao i uvek nikad se ne zna. Licno me bas briga za metlicu jer su postali nevidjena komercijala i ja svakako necu ici na njih (neslusam ih i nemam tolko para na bacanje).:wink:
:wink:
![]()
pa vidis da su se fanovi tek sad pojavili.. :wink: inace i ja mislim da ima suvise tema :wink:Bleak WinterFullMoon:Smarate vise...ovo je 500ta je.be.na tema o LP...
`ebali vas i Chester i Mike u pozadinu smarachku![]()
![]()
a gde sam ja u celoj toj priciBliznakinja:he he he he....da :wink:Courtney:Pa naravno,kad smo ti i ja jedine normalne 8)Bliznakinja:meni ne izgledas cudno :shock: :shock:Courtney:Li'l' Bitch:Zasto neki decaci kazu BLJAK za devojke koje nose baggy pants i koje se oblace drugacije od ostalih,koje imaj svoj stil ifazon oblacenja?!?!:?
Zato sto su baggu pants ruzne
A vidis,meni rekli da sam bljak jer nosim martinke,i tako,stalno sam u crnom i cudna sam,cudno i izgledam...
![]()
![]()
To ti je verovatno rekao neki fenser,znaci sto se tice muvanja,samo se svojih drzu! Nekom rapercicu sigurno neces biti ruzna :wink:

Nemoj nista da brines - ja cu da joj pomognemmortishaaa:c c c.. a ko ce da mi plati kartu..Courtney:NARAVNO DA DA! :x Mortisha ides i ti,makar te vukla vezanu! :xmortishaaa:naravno da ne :wink:rudy_kv:Znaci oped idemo zajedno na koncert?Courtney:Ne znam kako neko moze ovako da razmislja. Sto se mene tice,ja idem (AKO dodju),pa makar ne jela nedelju dana da kupim kartu. Svima je dobro poznato da novu Metallicu ne slusam,ali bih isla da cujem pesme koje su po mnogima vrhunac metala (Master of Puppets,One,Fade to black-ako mi ovo ne odviraju :shock: Nothing Else Matters...ma mogu da nabrajam...).mortishaaa:hehe.. tako sam nesto i ja razmisljala :wink:. . .:Ja sam isto ovo procitao na yumetal forumu. Ali kao i uvek nikad se ne zna. Licno me bas briga za metlicu jer su postali nevidjena komercijala i ja svakako necu ici na njih (neslusam ih i nemam tolko para na bacanje).:wink:
:wink:
![]()
![]()
c c c.. sto si ti nasilno dete.. c c c..
![]()