ima li hopera????

Sta mislite kakav ce biti nov album??? Znaci ,ono, skinuo sam juce "Imperium" (prvi singl) i nisam se razocarao. Bruka je brutalan, podseca na davidian po strukturi pesme, bubnjevi su nemilosrdni, postoji i pre-corus, a sve zvuci produkcijski kao Skinlab i Killswitch Engage!!!! Gitare su blago downtuned, ali daleko od toga da je kao "the burning red",- vise vuce ka korenima "Burn my eyes"-a.
www.machinehead1.com Best of the best: obrada Pink Floyda: "Descend The Shades Of Night" !!

track list:
1. Imperium
2. Bite The Bullet
3. Left Unfinished
4. Elegy
5. In The Prescence Of My Enemies
6. Days Turn Blue To Grey
7. Vim
8. All Falls Down
9. Wipe The Tears
10. Descend The Shades Of Night

child in time:
stoorbak,jesi li dobio moj mail?
od pantere nije losha ni love a dva omiljena albuma su mi vulgar display i cowboys from hell!! :P

Preporucio bih ti da negde pronadjesh projekat The Crown sa pevacem Pantere, to ti je neki paganski/satanisticki black, nadam se da ce ti se svideti kao shto se i meni svideo :))

Stoorbak:
child in time:
od pantere nije losha ni love a dva omiljena albuma su mi vulgar display i cowboys from hell!! :P

Ne nisam dobio tvoj mail, ma pantera je jaka maksimalno!
kako nisi dobio,znas,setila sam se da ti studiras knjizevnost pa sam pomislila da ne bi bilo loshe da procitas nesto sto sam ja napisala!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
da on ima obicaj(pevac)da radi projekte sa raznoraznima...to je cool :P :P :P :P

child in time:
Stoorbak:
child in time:

kako nisi dobio,znas,setila sam se da ti studiras knjizevnost pa sam pomislila da ne bi bilo loshe da procitas nesto sto sam ja napisala!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
da on ima obicaj(pevac)da radi projekte sa raznoraznima...to je cool :P :P :P :P

Ne nazalost nisam dobio nishta, nadam se da ce stici! Inace, nisam nikada cuo ni za jedan drugi projekat sem za ovaj, i mnogo je gotivan :))

child in time:
Stoorbak:
child in time:

Ne nazalost nisam dobio nishta, nadam se da ce stici! Inace, nisam nikada cuo ni za jedan drugi projekat sem za ovaj, i mnogo je gotivan :))

child in time:
mortishaaa:
child in time:
zanimljivo,zanimljivo...najkulija pesma je sa albuma Cult-ne mogu da se setim..tacho...zove se neshto kao path ili tako nesto!!!ljudi,pomagajte!!
jeste, tako se zove.. i dobra je.. :twisted:
aha danas sam je cula na art-u!!oni su bas lepi,zar ne? :wink: :wink:
SMRC!! :cry: :cry: :cry: :cry: Meni ART ne valja, dupli mi je.. metropolis nemam, nemam kablovsku.. u prevodu nemam gde da gledam spotove :cry: :cry: :cry: :cry:
al' sam ih videla na njihovom sjatu :D

Back