Firmas
Zainteresovan član
- Poruka
- 175
A sta ti je HIP a sta HOP?Jer to kao ono Adam i Steva?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
strasno,ccc,a,da pantera.e znate sta ne mogu smorila sam se!!!!omiljena pesma mi je cementary gates,bla,bla,bla...
:x :xleptirica:Ma obe su glupače koje su se uživile da su djevice,a oblače se ko kurv..ine.
Ipak Christina ima bolji glas,mogla bi proći da nema užasan styling.
child in time:zashto nikog nema bre u ovo doba!!
zar sam ja jedini zaludjenik pa se budim ovako rano?strasno,ccc,a,da pantera.e znate sta ne mogu smorila sam se!!!!omiljena pesma mi je cementary gates,bla,bla,bla...
![]()
![]()
:x :x

child in time:stoorbak,jesi li dobio moj mail?
od pantere nije losha ni love a dva omiljena albuma su mi vulgar display i cowboys from hell!!![]()
child in time:stoorbak,jesi li dobio moj mail?
od pantere nije losha ni love a dva omiljena albuma su mi vulgar display i cowboys from hell!!![]()
)kako nisi dobio,znas,setila sam se da ti studiras knjizevnost pa sam pomislila da ne bi bilo loshe da procitas nesto sto sam ja napisala!!Stoorbak:child in time:stoorbak,jesi li dobio moj mail?
Ne nisam dobio tvoj mail, ma pantera je jaka maksimalno!

child in time:kako nisi dobio,znas,setila sam se da ti studiras knjizevnost pa sam pomislila da ne bi bilo loshe da procitas nesto sto sam ja napisala!!Stoorbak:child in time:stoorbak,jesi li dobio moj mail?
Ne nisam dobio tvoj mail, ma pantera je jaka maksimalno!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
da on ima obicaj(pevac)da radi projekte sa raznoraznima...to je cool![]()
![]()
![]()
![]()
)child in time:kako nisi dobio,znas,setila sam se da ti studiras knjizevnost pa sam pomislila da ne bi bilo loshe da procitas nesto sto sam ja napisala!!Stoorbak:child in time:stoorbak,jesi li dobio moj mail?
Ne nisam dobio tvoj mail, ma pantera je jaka maksimalno!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
da on ima obicaj(pevac)da radi projekte sa raznoraznima...to je cool![]()
![]()
![]()
![]()
)Keeper:... ne gotivim ih nesto posebno ali divim im se kao posebnim, originalnim i odlicnim muzicarima ...![]()

hip hoperka:sta imate da bacite na temu hopa i repa kod nas?mislim da je VIP zakon!!!!!!!!!!!!
jeste, tako se zove.. i dobra je..child in time:zanimljivo,zanimljivo...najkulija pesma je sa albuma Cult-ne mogu da se setim..tacho...zove se neshto kao path ili tako nesto!!!ljudi,pomagajte!!
aha danas sam je cula na art-u!!oni su bas lepi,zar ne? :wink: :wink:mortishaaa:jeste, tako se zove.. i dobra je..child in time:zanimljivo,zanimljivo...najkulija pesma je sa albuma Cult-ne mogu da se setim..tacho...zove se neshto kao path ili tako nesto!!!ljudi,pomagajte!!![]()
SMRC!!child in time:aha danas sam je cula na art-u!!oni su bas lepi,zar ne? :wink: :wink:mortishaaa:jeste, tako se zove.. i dobra je..child in time:zanimljivo,zanimljivo...najkulija pesma je sa albuma Cult-ne mogu da se setim..tacho...zove se neshto kao path ili tako nesto!!!ljudi,pomagajte!!![]()
Meni ART ne valja, dupli mi je.. metropolis nemam, nemam kablovsku.. u prevodu nemam gde da gledam spotove
za ono prvo.. STA SE DRUGO OCEKUJE, kroz par godina, niko od njih vise to nece slusati, vec neki novopridosli pravac i pravice se da nikad nisu ni slusali!!child in time:kao i svaki drugi "trendi" pravac,ugasice se za par godina..Ja sam pravi Nostradamus!!