Keeper
Buduća legenda
- Poruka
- 33.157
tu i tamo ima neke veze .....
..... mada, u sustini ljubav prema necemu mnogo govori o tebi samome, kao licnosti ...
al' i nije previse bitno :wink:
al' i nije previse bitno :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ops: Za razliku od nekih....MEAN MACHINE.:brateee...onda ocigledno imas los pristup![]()

Keeper:Rebel Without A Clue:Jos bolje bi se upoznao s njim da si otisao na koncert pre neko vece. Na zalost sad ti ostaju diskovi i da cekas da opet dodje.
:shock: nije valjda da je bio? ......
pa svakako ne bih znao za tipa pa ne bih ni isao. a jel svira u nekom bendu il' tako nesto ?
Rebel Without A Clue:Nije bas da je sin Neil Younga, sto bi po godinama skoro i mogao da bude, nego su pili vode sa istog izvora. Momak je pre neko vece na koncertu pokazao sta zna i ume, a zna i ume mnogo.

Cipjonka:Zna li neko gde mogu da nabavim one "rasta" pletene kape poput one sto je nosio Bob Marli?
PPp:wink:Keeper:mortishaaa:
ne obaziri se na Fuhrera, skenjan je jer niko ne dolazi kad on dodje pa se smara. najbolje bi mu bilo da se dogovori s nekim (courtney![]()
) kad da dolaze .....
ah.. kako to divno zvuci..Keeper:kad budemo imali kucu u MetalTown-u Fuhrer ce nam biti sluga ...... neces morati da peres sudje, nego ce on, on ce nam setati kuce i tako to ......
hehehehhehhe
vazi Fuhreru?
hehehehehheh

mortishaaa:ah.. kako to divno zvuci..Keeper:kad budemo imali kucu u MetalTown-u Fuhrer ce nam biti sluga ...... neces morati da peres sudje, nego ce on, on ce nam setati kuce i tako to ......
hehehehhehhe
vazi Fuhreru?
hehehehehheh![]()
![]()
zdravo macane!! :wink:Keeper:mortishaaa:ah.. kako to divno zvuci..Keeper:kad budemo imali kucu u MetalTown-u Fuhrer ce nam biti sluga ...... neces morati da peres sudje, nego ce on, on ce nam setati kuce i tako to ......
hehehehhehhe
vazi Fuhreru?
hehehehehheh![]()
![]()
cao bejbi 8)
bas si grozan..Stoorbak:Cipjonka:Zna li neko gde mogu da nabavim one "rasta" pletene kape poput one sto je nosio Bob Marli?
Xexxee kazi bakici da ti sapletePPp
hm.. pitacu ortakinju mozda ona zna.. mortishaaa:zdravo macane!! :wink:Keeper:mortishaaa:ah.. kako to divno zvuci..Keeper:kad budemo imali kucu u MetalTown-u Fuhrer ce nam biti sluga ...... neces morati da peres sudje, nego ce on, on ce nam setati kuce i tako to ......
hehehehhehhe
vazi Fuhreru?
hehehehehheh![]()
![]()
cao bejbi 8)
ops: stizem.. (nisam mogla da ne odolim..) :wink:Keeper:macan?ops:
hehehehheheheh
mjaaaaaauuuuuuuuu![]()
ajmo na "Za nas" da ne "kvarimo" opet ljudima temu
Keeper:MC Dub:zar ovde mora da se dobace nekom rime uvrede da bi se zapoceo razgovor???!!! :x
zavisi s kim pricas :wink: .....
meni ne moras da bacas rime al' ja ti ne znam pricati o "hip-hopu u srbiji" ..... a ovde reperi i hulla-hoperi i nisu bas nesto zastupljeni .....![]()
mortishaaa ih sve isprepadala, oce komunizam da zavede. svi metal da slusaju ... jedini se ja spas'o zna se i zastoops:
mortishaaa:Keeper:MC Dub:zar ovde mora da se dobace nekom rime uvrede da bi se zapoceo razgovor???!!! :x
meni ne moras da bacas rime al' ja ti ne znam pricati o "hip-hopu u srbiji" ..... a ovde reperi i hulla-hoperi i nisu bas nesto zastupljeni .....![]()
mortishaaa ih sve isprepadala, oce komunizam da zavede. svi metal da slusaju ... jedini se ja spas'o zna se i zastoops:
![]()
![]()
![]()
uh, kakvom me predstavljas!!![]()
![]()
![]()
a ti to kao meni pomazes?? :?Keeper:mortishaaa:Keeper:MC Dub:zar ovde mora da se dobace nekom rime uvrede da bi se zapoceo razgovor???!!! :x
![]()
![]()
![]()
uh, kakvom me predstavljas!!![]()
![]()
![]()
pa to ja tako reperima govorim, znas, da se prepadnu i odustanu :wink:![]()