ima li hopera????

L:
Hey ljudi ajde bre gitaristi smo, sto znaci da smo ljudi otvorenog uma. Jimi jeste stvarno jaaako dobar ali eto meni je Gary ipak bolji! Jednostavno mi se vise svidja Gary-jev stil! Svi gitaristi koje smpoi vi i ja napisali su zaista vrhunski ali meni je Gary jednostavno Gary!!!

Naravno ukusi su razliciti, a i mishljenja takodje i o njima je glupo raspravljati!
p0z

L:
Hey ljudi ajde bre gitaristi smo, sto znaci da smo ljudi otvorenog uma. Jimi jeste stvarno jaaako dobar ali eto meni je Gary ipak bolji! Jednostavno mi se vise svidja Gary-jev stil! Svi gitaristi koje smpoi vi i ja napisali su zaista vrhunski ali meni je Gary jednostavno Gary!!!

Gary je previse ruzan :lol:
hehehhe. ma salim se. tj. jeste ruzan, al' zato ume da svira a bogami i da peva. ne, u redu je, mislim ta fora, ukusi su razliciti i tako to, ali ipak Hendrix je Bog ..... Gary je drzao njegov poster na zidu a bogami i u njegovom sviranju se ponekad, ali ponekad ume osetiti malo Hendrixa, taman tolko da vidis da ga je svirao do besvesti dok je bio klinac ......
naravno, razumemo se, to ne znaci da je Gary njegov plagijat ........

Courtney:
child in time:
Courtney:
child in time:
kada bi one snimile duet,to bi bio vrhunac!!!tada bi svi otrchali u radnje i obukli sve sto su one tada imale u spotu!!!!! :lol:
:lol: :lol:
:lol:
:lol: :lol: :lol:
Nego,da li neko zna ima li svirka u IX-toj gimn.??
ili bilo gde gde bi trajala(svirka) do 12h?? :P :P :D :o :shock:
Da li to chaura u iskri aure (zapamtila sam kako se zove :D :wink: ) sprema koncert?
ja bih to iskreno volela,ali mi,ooooovvvvvvaj,u stvari bas i nismo bend,tako da ,ali dobila sam neku ponudu da budem pevaljka u drugom bendu.pa,ko zna....
(drago mi je sto si se setila imaena benda ,jel' da da je cool naziv!! :lol: :lol: :lol: :) :shock: :P :P :P :arrow: :roll: :P :oops: :cry: :P pozdrav..
CUIA! :D
pazi,moze i aura u iskri chaure!!
univerzal :lol: :lol: :lol: :roll: :lol: :arrow: no

Back