P
papa
Gost
EJ JA SVIRAM BUBNJEVE ALI ISTO NIKAD NISAM SVIRAO MADA BIH MNOGO VOLEO.TAKO AKO TE ZANIMA JA SAM OZBILJAN STO SE MUZIKE TICE :shock:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.MEAN MACHINE.:Osecam da ovaj Crazy Horse nema pojma sa kojim instrumentima Apocalyptica svira![]()
Jeste slusali najnoviji album? Mene je odusevio...ubacili su bubnjeve u pojedine numere i to je po meni pun pogodak...jedino mi se ne svidja sto je u vecini pesama iskompjuterizovan zvuk chela :? Album mi se toliko svideo da sam i majcu kupio...al sam je poklonio drugarici koja je otputovala u inostranstvoaaa ionako mi je bila mala...trebalo je da kupim XXL
![]()
Crazy Horse:.MEAN MACHINE.:Osecam da ovaj Crazy Horse nema pojma sa kojim instrumentima Apocalyptica svira![]()
Jeste slusali najnoviji album? Mene je odusevio...ubacili su bubnjeve u pojedine numere i to je po meni pun pogodak...jedino mi se ne svidja sto je u vecini pesama iskompjuterizovan zvuk chela :? Album mi se toliko svideo da sam i majcu kupio...al sam je poklonio drugarici koja je otputovala u inostranstvoaaa ionako mi je bila mala...trebalo je da kupim XXL
![]()
Da,da stvarno nemam pojma, ali se ne brinem posto ti sigurno imas pa ces da objasnis.
Sto se ovih iz Apocalyptice tice, videli ljudi da im klasika bas i ne ide pa se dosetili da sviraju HM. Tu su kriterijumi slusalaca svakako mnogo nizi.
Ili osobi ime Crazy Horse...Crazy Horse:O boze, kakva je to neinventivnost i bolest mozga dati bendu ime Apocalyptica!!! ccc
A ti predpostavljam ne slušaš čak ni to, nego Osmonds ili Stonse? A samo da znaš, ako te neko pita, metalu je baza klasika. Pa ti to lepo poveži i shvati kako god misliš da treba.Crazy Horse:Sto se ovih iz Apocalyptice tice, videli ljudi da im klasika bas i ne ide pa se dosetili da sviraju HM. Tu su kriterijumi slusalaca svakako mnogo nizi.
Keeper:Crazy Horse:.MEAN MACHINE.:Osecam da ovaj Crazy Horse nema pojma sa kojim instrumentima Apocalyptica svira![]()
![]()
Da,da stvarno nemam pojma, ali se ne brinem posto ti sigurno imas pa ces da objasnis.
Sto se ovih iz Apocalyptice tice, videli ljudi da im klasika bas i ne ide pa se dosetili da sviraju HM. Tu su kriterijumi slusalaca svakako mnogo nizi.
sviraju violonchela :wink: ... jedan mnogo mnogo tezak instrument. tu npr. nemas pragove pa da seckas prste po njima, znaci ne moze svaka budala to da svira, moras imati odlican sluh i mnogo mnogo mnogo vezbe ... ne znam za njih, ali verujem da ih je klasika smorila (sto je meni normalno zaista da se desi) ili su zeleli da se razviju u jednom interesantnom pravcu - sto im je i uspelo .....
prvo ti probaj na gitari da odsviras Muster of Puppets, a onda probaj na violonchelu ... kad budes video da nemas pojma, onda ce ti biti jasno kakvi su muzicari u Apocalyptici :wink:
Crazy Horse:Keeper:Crazy Horse:.MEAN MACHINE.:Osecam da ovaj Crazy Horse nema pojma sa kojim instrumentima Apocalyptica svira![]()
![]()
sviraju violonchela :wink: ... jedan mnogo mnogo tezak instrument. tu npr. nemas pragove pa da seckas prste po njima, znaci ne moze svaka budala to da svira, moras imati odlican sluh i mnogo mnogo mnogo vezbe ... ne znam za njih, ali verujem da ih je klasika smorila (sto je meni normalno zaista da se desi) ili su zeleli da se razviju u jednom interesantnom pravcu - sto im je i uspelo .....
prvo ti probaj na gitari da odsviras Muster of Puppets, a onda probaj na violonchelu ... kad budes video da nemas pojma, onda ce ti biti jasno kakvi su muzicari u Apocalyptici :wink:
Prvo da razjasnim! To sto sam rekao da nemam pojma, trebalo je da zvuci sarkasticno, jer da je stvarno tako ne bih u sledecoj recenici pominjao klasiku. U tome i jeste moja poenta, nisu znali da sviraju klasiku na violoncelu kako treba, pa presli na HM. Mislio sam da cete povezati, ali dobro.
Moram reci i to da mi misljenje kako HM predstavlja zanimljivije podrucje od klasike deluje prilicno neozbiljno. U najmanju ruku.
Sto se Nocturne tice, one konstatacije da je baza metala klasika...to je otprilike isto kao da kazes kako je Hitleru uzor bio Petar Pan.To si sigurno cula na Pink-u, ali dobro. Devojko, osvesti se.
Izmedju ostalih, slusam i Stones-e. Nisu ljudi za dzabe najveci bend na svetu.

z
PpPppdie_happy:Courtney, podsecas me na Tajlandjanku...
die_happy:Gde stoji to pravilo?![]()
sada sam besna!
PS....daj tvoju sliku da prokomentarisemPpPpp