ima li hopera????

Grozno. Prvo spot nema ideju, nego je samo skup nabacanih kadrova, onda je pesma potpuno debilna (da li mi se to samo cini ili je ceo MTV poceo da pravi slicne "zurkaaaaaaa" pesmice, bez melodije ili bilo cega valjanog?), a o tome sto njih dve samo sto se ne pofakaju nasred scene da i ne govorimo. MA NEMA POJMA!!! Britney je to u principu takva sranja od pesama i pre pravila, a Madonna... pa jeste i ona, ali... ma sve je ona to proracunala!

.MEAN MACHINE.:
Osecam da ovaj Crazy Horse nema pojma sa kojim instrumentima Apocalyptica svira :lol:
Jeste slusali najnoviji album? Mene je odusevio...ubacili su bubnjeve u pojedine numere i to je po meni pun pogodak...jedino mi se ne svidja sto je u vecini pesama iskompjuterizovan zvuk chela :? Album mi se toliko svideo da sam i majcu kupio...al sam je poklonio drugarici koja je otputovala u inostranstvo :D aaa ionako mi je bila mala...trebalo je da kupim XXL :lol:

Da,da stvarno nemam pojma, ali se ne brinem posto ti sigurno imas pa ces da objasnis.
Sto se ovih iz Apocalyptice tice, videli ljudi da im klasika bas i ne ide pa se dosetili da sviraju HM. Tu su kriterijumi slusalaca svakako mnogo nizi.

Crazy Horse:
.MEAN MACHINE.:
Osecam da ovaj Crazy Horse nema pojma sa kojim instrumentima Apocalyptica svira :lol:
Jeste slusali najnoviji album? Mene je odusevio...ubacili su bubnjeve u pojedine numere i to je po meni pun pogodak...jedino mi se ne svidja sto je u vecini pesama iskompjuterizovan zvuk chela :? Album mi se toliko svideo da sam i majcu kupio...al sam je poklonio drugarici koja je otputovala u inostranstvo :D aaa ionako mi je bila mala...trebalo je da kupim XXL :lol:

Da,da stvarno nemam pojma, ali se ne brinem posto ti sigurno imas pa ces da objasnis.
Sto se ovih iz Apocalyptice tice, videli ljudi da im klasika bas i ne ide pa se dosetili da sviraju HM. Tu su kriterijumi slusalaca svakako mnogo nizi.

sviraju violonchela :wink: ... jedan mnogo mnogo tezak instrument. tu npr. nemas pragove pa da seckas prste po njima, znaci ne moze svaka budala to da svira, moras imati odlican sluh i mnogo mnogo mnogo vezbe ... ne znam za njih, ali verujem da ih je klasika smorila (sto je meni normalno zaista da se desi) ili su zeleli da se razviju u jednom interesantnom pravcu - sto im je i uspelo .....
prvo ti probaj na gitari da odsviras Muster of Puppets, a onda probaj na violonchelu ... kad budes video da nemas pojma, onda ce ti biti jasno kakvi su muzicari u Apocalyptici :wink:

Crazy Horse:
O boze, kakva je to neinventivnost i bolest mozga dati bendu ime Apocalyptica!!! ccc
Ili osobi ime Crazy Horse... :P

Crazy Horse:
A ti predpostavljam ne slušaš čak ni to, nego Osmonds ili Stonse? A samo da znaš, ako te neko pita, metalu je baza klasika. Pa ti to lepo poveži i shvati kako god misliš da treba.

zao mi je zbog ljudi ali iskreno receno bili su teski smaraci i nije nikakva tragedija za hip hop.dobro je sto ih nema na sceni vise ali jos jednom stvarno mi je zao je moralo tako da sae desi.slava im

Keeper:
Crazy Horse:
.MEAN MACHINE.:

sviraju violonchela :wink: ... jedan mnogo mnogo tezak instrument. tu npr. nemas pragove pa da seckas prste po njima, znaci ne moze svaka budala to da svira, moras imati odlican sluh i mnogo mnogo mnogo vezbe ... ne znam za njih, ali verujem da ih je klasika smorila (sto je meni normalno zaista da se desi) ili su zeleli da se razviju u jednom interesantnom pravcu - sto im je i uspelo .....
prvo ti probaj na gitari da odsviras Muster of Puppets, a onda probaj na violonchelu ... kad budes video da nemas pojma, onda ce ti biti jasno kakvi su muzicari u Apocalyptici :wink:

Prvo da razjasnim! To sto sam rekao da nemam pojma, trebalo je da zvuci sarkasticno, jer da je stvarno tako ne bih u sledecoj recenici pominjao klasiku. U tome i jeste moja poenta, nisu znali da sviraju klasiku na violoncelu kako treba, pa presli na HM. Mislio sam da cete povezati, ali dobro.
Moram reci i to da mi misljenje kako HM predstavlja zanimljivije podrucje od klasike deluje prilicno neozbiljno. U najmanju ruku.
Sto se Nocturne tice, one konstatacije da je baza metala klasika...to je otprilike isto kao da kazes kako je Hitleru uzor bio Petar Pan.To si sigurno cula na Pink-u, ali dobro. Devojko, osvesti se.
Izmedju ostalih, slusam i Stones-e. Nisu ljudi za dzabe najveci bend na svetu.

Crazy Horse:
Keeper:
Crazy Horse:
.MEAN MACHINE.:

Prvo da razjasnim! To sto sam rekao da nemam pojma, trebalo je da zvuci sarkasticno, jer da je stvarno tako ne bih u sledecoj recenici pominjao klasiku. U tome i jeste moja poenta, nisu znali da sviraju klasiku na violoncelu kako treba, pa presli na HM. Mislio sam da cete povezati, ali dobro.
Moram reci i to da mi misljenje kako HM predstavlja zanimljivije podrucje od klasike deluje prilicno neozbiljno. U najmanju ruku.
Sto se Nocturne tice, one konstatacije da je baza metala klasika...to je otprilike isto kao da kazes kako je Hitleru uzor bio Petar Pan.To si sigurno cula na Pink-u, ali dobro. Devojko, osvesti se.
Izmedju ostalih, slusam i Stones-e. Nisu ljudi za dzabe najveci bend na svetu.

... nisam siguran da ti momci nisu dobri u klasici. cak stavise, nisum siguran 100% u ovu informaciju, ali sam procitao da su diplomirali na akademiji i te fore, znaci ......
ne mozes uraditi nista inovativnije ni u klasici ni u kom bilo pravcu od onoga sto su oni uradili, to ti je de facto. zatim, nije cela istina da je metal na bazi klasike, ali ima tu i bendova i stvari na toj osnovi. baza metala je rok, definitivno.

slusas stonse a pricas kako apokaliptika sve to radi zbog para?
daj nemoj me zezati. jesu stonsi legende, ali oni su ti i najvece mamipare koje su ikad hodale planetom zemljom ..... trideset godina sviraju i traju, ali samo zbog para i ni zbog cega drugog osim zbog para. trideset godina nisu napravili dobru pesmu, kaskaju u mestu, nema tu nikakvog istrazivanja, traganja ... samo pare.

Nisam bas siguran da neko ko zavrsi akademiju automatski postaje vrhunski umetnik. Razlika izmedju soliste i obicnog muzicara u orkestru je velika iako i jedni drugi zavrse akademiju. Pogledaj samo nase "novije" glumice tipa Katarine Zutic, Ivane Mihic i sl. boranije. Pa naturscici glume bolje od njih!!! A one zavrsile akademiju.
Sto se tice toga, dali je klasika baza iz koje se razvio metal ili ne je potpuno nebitno. I od najvecih ideja su nastajale nevidjene gluposti, kada se nisu shvatale kako treba. Moguce da je to i ovde slucaj.
Da su se Stones-i apsolutno iskomercijalizovali je zaista istina, ali ljudi su iza sebe ostavili i neke stvari zbog kojih ce ostati upamceni. Za tu Apocalypticu i nisam bas siguran. Na kraju krajeva, komercijala nije neprijatelj umetnosti. Zasto neko ko radi dobro ne bi bio i placen za to?
A, da, za Nocturnu nesto. Verovatno nikada nisu cula za Neil Young-a, pa ti Crazy Horse deluje glupo i besmisleno. Nisi ti kriva, verovatno ti je draza metal klasika.

Evo bas sad slusam APOCALYPTICU i bas mi se svidjaju pesme!Najvise mi se svidja THE UNFORGIVEN,i stvarno je mnogo bolja od Metalikine,ovako sa vise CHELA i bez teksta je bas strava.Videla sam i onaj spot na Artu i stvarno razvaljuju!!! 8) 8) 8)

Back