ima li hopera????

Keeper:
Rebel Without A Clue:
Jos bolje bi se upoznao s njim da si otisao na koncert pre neko vece. Na zalost sad ti ostaju diskovi i da cekas da opet dodje.

:shock: nije valjda da je bio? ......
pa svakako ne bih znao za tipa pa ne bih ni isao. a jel svira u nekom bendu il' tako nesto ?

Bio je frontmen Dream Syndicate-a, a vec duze vreme se pojavljuje samo ao Steve Wynn. Ovaj bend sto svira s njim se zove Miracle 3

Rebel Without A Clue:
Nije bas da je sin Neil Younga, sto bi po godinama skoro i mogao da bude, nego su pili vode sa istog izvora. Momak je pre neko vece na koncertu pokazao sta zna i ume, a zna i ume mnogo.

Momak ne da zna i ume nego je ono ludilo!!! Mislim da Beograd onakvu svirku, cisti rock i pravu energiju nije doziveo u poslednjih bog te pita koliko godina. Katarza!!! Steve je car. Rock po default-u.
…a bio je sportski novinar sve dok nije cuo punk
...a da ima tu i malo Bob Dilana, no da ne bude zabune, covek nije plagijator nego zaista daje svoj licni pecat. Autenticni autor, bas kao Neil, Bob i ostali kraljevi rock-a, kod kojih se oseca uticaj drugih, ali ono sto iz njih izlazi je sasvim jedinstveno!
Eto, toliko od mene…Nadam se da nisam zvucao previse napaljeno, ali Steve zaista zasluzuje punu paznju!!!

Keeper:
MC Dub:
zar ovde mora da se dobace nekom rime uvrede da bi se zapoceo razgovor???!!! :x

zavisi s kim pricas :wink: .....
meni ne moras da bacas rime al' ja ti ne znam pricati o "hip-hopu u srbiji" ..... a ovde reperi i hulla-hoperi i nisu bas nesto zastupljeni ..... :roll:

mortishaaa ih sve isprepadala, oce komunizam da zavede. svi metal da slusaju ... jedini se ja spas'o zna se i zasto :oops:
:twisted: :twisted: :twisted:
uh, kakvom me predstavljas!! :twisted: :twisted: :twisted:

mortishaaa:
Keeper:
MC Dub:

meni ne moras da bacas rime al' ja ti ne znam pricati o "hip-hopu u srbiji" ..... a ovde reperi i hulla-hoperi i nisu bas nesto zastupljeni ..... :roll:

mortishaaa ih sve isprepadala, oce komunizam da zavede. svi metal da slusaju ... jedini se ja spas'o zna se i zasto :oops:

pa to ja tako reperima govorim, znas, da se prepadnu i odustanu :wink: :roll:

Keeper:
mortishaaa:
Keeper:
MC Dub:

pa to ja tako reperima govorim, znas, da se prepadnu i odustanu :wink: :roll:
a ti to kao meni pomazes?? :?
:wink: :wink: :wink: tako treba :wink:

Back