ima li hopera????

Keeper:
mortishaaa:
Keeper:
mortishaaa:
Führer.:
nemoj samo da me kazenis.. :cry: :cry:

... samo nek' proba :wink:
znam ja ko ce da me brani.. al' kako ces ti protiv boga i njegovih sluga.. :?: on je bog, zar ne? mislim jedan od.. :roll:

ako je on bog onda sam ja onaj bog iznad njega :wink: ..... a tebe ne sme da dira jer, posto ako sam ja bog onda si ti boginja koja je iznad njega :lol: ..... slobodno mu naredjuj 8)
stvarno :shock: :shock: :lol:
/me skakuce ko malo dette od odusevljenja
:lol: :lol: :D

nego, ljudi, gledao sam pre neki dan top-listu najboljih gitarista svih vremena, pa rekoh da zapocnem i ovde temu da vidim sta ljudi misle ...
naravno, verujem da cemo se svi sloziti da je prvi Jimy Hendrix, sigurno najtalentovaniji i najvirtuozniji, sa najvecim osecajem za rock itd. itd. itd .....

1. Jimy Hendrix
2. Eric Clapton
3. B.B. King
4. Steve Vay Vaughan
5. David Gilmour (Pink Floyd)

molim vas, postedite me komentara tipa "Kurt Kobejn je najbolji" i slicno tome, mislim, slusao sam i slusam Nirvanu i razumem dobro tu muziku, ali jasno nam je da Kurt nije neki gitarista ......

a sta mislite o domacim ???
R.M. Tochak, Anton, Rambo Amadeus, Milan Mladenovic, ......

Keeper:
nego, ljudi, gledao sam pre neki dan top-listu najboljih gitarista svih vremena, pa rekoh da zapocnem i ovde temu da vidim sta ljudi misle ...
naravno, verujem da cemo se svi sloziti da je prvi Jimy Hendrix, sigurno najtalentovaniji i najvirtuozniji, sa najvecim osecajem za rock itd. itd. itd .....

1. Jimy Hendrix
2. Eric Clapton
3. B.B. King
4. Steve Vay Vaughan
5. David Gilmour (Pink Floyd)

molim vas, postedite me komentara tipa "Kurt Kobejn je najbolji" i slicno tome, mislim, slusao sam i slusam Nirvanu i razumem dobro tu muziku, ali jasno nam je da Kurt nije neki gitarista ......

a sta mislite o domacim ???
R.M. Tochak, Anton, Rambo Amadeus, Milan Mladenovic, ......

Pa ne znam dal' ce se svi sloziti sa tvojom konstatataciom da je Hendrix definitivno najbolji, ja se medjutim slazem sa njom. Moja lista najboljih gitarista bi otprilike izgledala ovako:
1.Hendrix
2. Jimi Page
3. Tom Morelo[RATM]
4. Kirk Hamet[Metallica]..........

...... :shock: :shock: :shock: ........
sta je bre ovo ???
diskusija o muvanju ili metalu?
eto dokaz kako ste vi metalci ozbiljni 8) hehehehhe.
isti ste ko i svi tinejdzeri :wink:
"ja volim crne dugonoke" a "ja volim plave kratkonoge" :o

Hey ljudi ajde bre gitaristi smo, sto znaci da smo ljudi otvorenog uma. Jimi jeste stvarno jaaako dobar ali eto meni je Gary ipak bolji! Jednostavno mi se vise svidja Gary-jev stil! Svi gitaristi koje smpoi vi i ja napisali su zaista vrhunski ali meni je Gary jednostavno Gary!!!

Back