- Poruka
- 5.806
Ja sam uverena odavno,...............
kao izmedju ostalog i u razliku izmedju KLANJA i METKA,
ali ti nisi,i zato imas veliki problem u tvojoj glavi,
kao i svi tvoji zemljaci![]()
Šta bi ovo trebalo da znači?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam uverena odavno,...............
kao izmedju ostalog i u razliku izmedju KLANJA i METKA,
ali ti nisi,i zato imas veliki problem u tvojoj glavi,
kao i svi tvoji zemljaci![]()

Ma hajdeMislim da je podjednako užasno umreti od Metka,Noža i Gasne Komore...Sve načini da se čovek ponizi i dehumanizuje.

A mozda je jos i najhumanije kad ti cupaju nokte,.............Mislim da je podjednako užasno umreti od Metka,Noža i Gasne Komore...Sve načini da se čovek ponizi i dehumanizuje.

Mislim da je podjednako užasno umreti od Metka,Noža i Gasne Komore...Sve načini da se čovek ponizi i dehumanizuje.

Verovatno da i ti imas problem u glaviŠta bi ovo trebalo da znači?![]()

Verovatno da i ti imas problem u glavi![]()
Pa,niste se baš ni bunili,elem,fašizam postoji svuda,čak i Al-kaida je forma islamo-fašizma...![]()
Priznajem da ne znam,a neću da wikujem,verovatno pobunjenik.
...........гарант неки......"филантропи", "алтруисти" и "хуманисти"........ма "СВЕЦИ" бре !!!

Ako vi rvati smatrate da je potrebno biti intelektualna velicina,Kad mi to kaže takva intelektualna veličina, mogu samo reći da mi je drago što ti to tako vidiš.
Zabrinuo bih se kad bi bilo drugačije!![]()

Ako vi rvati smatrate da je potrebno biti intelektualna velicina,
da bi se shvatila razlika izmedju te dve vrste ubistva,
onda zaista niste evoluirali od zivotinje u coveka![]()

Zasto se onda toliko trudite da ponovo budete amebe,Nema veze. Samo nek smo prevazišli - AMEBE !!!
Moš mislit kolko smo ispred vas!![]()

Priznajem da ne znam,a neću da wikujem,verovatno pobunjenik.
ispred koga vas?Nema veze. Samo nek smo prevazišli - AMEBE !!!
Moš mislit kolko smo ispred vas!![]()
Samo nam jos otkrij koji su to prostori koji istoriski pripadaju albancimaballi kombetar je bili nacionalna partija albanije, recimo kao sada SRS. i glavni cilj im je bilo "oslobadjanje svih prostora koji istorijsko pripadaju albancima" znaci moze se reci nacionalisticka partija. ali ako se uzme u obzir vreme nastanka... danas ih, ja mislim, nema,

Zasto se onda toliko trudite da ponovo budete amebe,
tj.kao Srbi?![]()

Hvala na informaciji,ovo nisam znaoballi kombetar je bili nacionalna partija albanije, recimo kao sada SRS. i glavni cilj im je bilo "oslobadjanje svih prostora koji istorijsko pripadaju albancima" znaci moze se reci nacionalisticka partija. ali ako se uzme u obzir vreme nastanka... danas ih, ja mislim, nema,

ispred takvih ko što je naša jevroPICA!![]()
Samo nam jos otkrij koji su to prostori koji istoriski pripadaju albancima
...............osim Kavkaza naravno![]()

Nešto si pobrkala!
Mi se trudimo da se distanciramo, al vama to nešto teško pada!![]()