- Poruka
- 5.806
dok je nacionalnog stroja u srbiji ce biti i fasizma.
Kratko i jasno!

Stiže bona!

Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dok je nacionalnog stroja u srbiji ce biti i fasizma.

ako ima divne ilirske pesme da pocnem i ja da ga slusam![]()
Ma pretjeruje pinki kao i uvijek!
Ja sam reko da mu nisu sve pjesme nacionalistički obojene, nego da ima i ljubavnih.
To je prvo!
A drugo, on je samo pjevač, a ne tekstopisac ili kompozitor, tako da osim fizičkog izvođenja, pjesme nisu plod njegovog rada.
Osobno ga ne slušam nešto i nisu mi te njegove pjesme po mom ukusu.

Organizacija i pjevac? Bez komentara.Da li to znaci da ni Hitlerova stranka nije fasisticka?
Pa bila je u njemackom parlamentu, pobogu.
PS: za neupucenu moderatorku, barjak fasizma u Hrvatskoj ponosno nosi HCSP a ne HDZ.
Nacionalni stroj i Thompson mogu da se izjednace?Organizacija i pjevac? Bez komentara.
Oni to nisu ni krili...Jedna od retkih dobrih stvari kod Hidže je OTPOR CRKVI...Siguran sam da je u dubini duše PREZIRAO USTAŠE i koristio ih samo kao pesnicu anti-komunizma,te da bi s njima raskrstio prvom prilikom,kao i sa Vatikanom,koji bi verovatno goreo kao Rajhstag,dok bi se Nova Vera uzdizalaDa li to znaci da ni Hitlerova stranka nije fasisticka?
Pa bila je u njemackom parlamentu, pobogu.
.

ovo je tema gde se govori o fasizmu...to sto neko parlamentarne stranke dozivljava kao fasisiticke..to je njegov problem...
molila bih samo komentar suseda forumasa
kako bi reagovali na tvrdnje forumasa sa krstarice da parlamentarnu stranku Sabora u Hrvatskoj izjednace sa nekom fasisitickom strankom
na pr HDZ
da li HDZ SNS SRS
nacionalni stroj i Tompson..mogu da se izjednace?
dakle pricamo o fasizmu

uopste nije stvar neupucenosti..HDZ sam uzela kao cist primer...da vas pitam kakve bi bile vase reakcije..ne ulazeci u program stranke.....tako da kvalifikacije o tome ko je upucen a ko ne zadrzis za sebe.ako nisi shvatio poentu pitanja
SRS (SNS tada nije postojao) u tom istom periodu provodi agresivnu politiku, politiku rata, šovinizma i fašizma! To se da isčitati iz Šešeljevih "djela", što pisanih, što audio-zapisa, a on je ipak tvorac i idejni guru SRS-a.
SNS kao sljedbenik Šešelja, ne može biti drugačiji.
A vi mozete SRS i SSJ zaklanjati iza nekih zakona i floskula koliko zelite, svako opet zna ko su i sta su oni.
http://sr.wikipedia.org/wiki/ФашизамФашизам је државно уређење екстремне деснице које радикално ограничава људска права ради веће стабилности и бржег напретка. Фашизам се противи комунизму, конзервативизму, демократији, индивидуализму, либерализму, материјализму, пацифизму и политичком плурализму.[1][2][3][4][5][6][7][8][9] Назив потиче од лат. речи fascio – свежањ прућа са секиром у средини, симбол централистичке власти у Римском царству. Фашизам је генерички појам који означава идеологије, политичке покрете и организације као и владавинске покрете који су по својој функцији, те методама политичког деловања сродни италијанском фашизму. Посебно се користи као синоним са изразом нацизам.

E moj ajvaru, ako to tebi treba dokazivati, slab si skroz. Procitaj ponovo zadnje dvije recenice iz te definicije sa wiki.
Znaci fakat da se postedimo te polemike. Eto, SRS i SSJ su vrlo demokratske, liberalne i nadasve napredne stranke. Zadovoljan?

Pa ne znam ni ja ko je tamo klao,al ovi nabrojani sigurno nisu.pa neznam ja tko je klao po Vukovaru,i ciji su generali u Hagu zbog toga,jesu i oni ustase???
Ili Srebrenici mozda..jel Ratko Mladic Ustasa???
Osim ako imas neke slike otsecenih hrvatskih i muslimanskih glava,
i zaklane hrvatske dece,................
a ako nemas,ti se opet zamisli ko je KLAO
Nema,tako mi 18,A ti,Ademe,Baljisti,Balli Kombatar,prihvatili ste fašizam 100% na Kosovu u toku WW2,dok je u Srbiji postojao samo Ljotićevski Pokret,kao fašistički,Četnički kao anti-fašistički & anti-komunistički i Partizanski,kao anti-fašistički i anti-monarhistički,ne?
Pa zasto onda kao "cist primjer" nisi uzela HCSP ili HSP pa da se i slozim sa tobom?
Jer ja necu oklijevati da hrvatske fasiste nazovem pravim imenom, cak i ako sjede u parlamentu i cak i ako ih zakon ne definise tako. Nema tu oklijevanja i premisljanja.
A vi mozete SRS i SSJ zaklanjati iza nekih zakona i floskula koliko zelite, svako opet zna ko su i sta su oni.
Btw neki ekvivalent HDZ-u na srpskoj strani bi, po meni, otprilike bila Kostunicina stranka.
..strasno

Pa,niste se baš ni bunili,elem,fašizam postoji svuda,čak i Al-kaida je forma islamo-fašizma...100% a ga malo ne pretara.
kolikoje meni poznato, nigde nije bilo 100 % cak ni u nemackoj.
ali nema veze, svako ima pravo na svoje misljenje, dok ga ne pokusava na na silu "siriti" na okolinu

Ja sam uverena odavno,...............A vidi ti tek ovog paramecijuma iz "srpskog Munchena", sad netko kao treba da joj ovdje posta fotke masovnih grobnica i preklane djece, da se ona eto uvjeri u neke stvari.
Degutantno.